Comori de nov-dec 2004 (203)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

OTILIA si Paul mai are replici din astea: "ei, reveniti-va odata! ei, terminati odata cu copilariile astea.... Am ras copios la replica Anei cu "mama vitrega"! ....dar stii de ce? pentru ca si eu ii spuneam mamei la fel cand nu ma lasa sa fac ce vreau. Noroc ca nu punea la suflet ca la cat de ascutita aveam limba......s-ar fi imbolnavit sarmana mama.

La Multi Ani dragi mamici!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

La multi ani dragelor, va doresc tot binele din lume!

BB2 si mamica de Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochi_verzi spune:

LA MULTI ANI, DRAGI MAMICI!

Mergi la inceput

MIHAELA, superb buchetul!! La Multi Ani si tie si Dianei si multa sanatate!
I-am luat lui Paul Bioparox si Fluimucil...am inceput sa ieri, sper sa ii treaca in cateva zile. Tata mi-a promis ca daca ii trece maica-mii gripa pana joi, il putem trimite pe Paul la Moreni cu soacra (ea vine miercuri si pleaca joi ...cred...) pentru o saptamana. Mi-e tare mila de el in ce hal tuseste. Au inceput sa iasa binisor mucii verzi insa tusea e prezenta mai mereu, asta ma deprima cel mai tare. Nici nu poate dormi f bine. Mi-a facut surpriza sa si scape pe el pipi, probabil ca din cauza oboselii,a tusit si nu s-a puut tine.

Ei, dragelor, cum sarbatoriti 8 martie????

Mergi la inceput

Si Bia e racita...noi dam cu Erdomed Nurofen si Vit C

BB2 si mamica de Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

La multi ani, mamici!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

La multi ani! fetelor, sa fiti sanatoase

Monica-Elizabet

Retete in imagini

Impresii, pareri, retete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Va uram si noi multi ani si numai zile frumoase, dragi mamici!
Eu am primit un cadou surprinzator ... a venit Zana Maseluta si suntem ... eu - "speriata", copilu'-" mandru ca e mare".
Inca nu mi-am revenit din soc...soc ca abia acum constientizez...creste copilu'...

Mergi la inceput

Wow Aime ce cadou...wow, n-am cuvinte. May, ma sperii si pe mine, noi parca aveam copii mici.

9+ si mamica de Bianca

Mergi la inceput

Azi implinim o luna! Doamne, cand a trecut? SI ca sa simtim noi ca e o zi mai deosebita , ca el nu constientizeaza evident , am imbracat flacaul frumos si i-am tras cateva pozici.

Eu-s capiata ca nu a dormit azi mai deloc, atipea 10 min se trezea apoi urland si tot asa....pe seara vine si soacra la noi, ahhh ce chief am de vizite nu va spun!

Mergi la inceput