Comori de nov-dec 2004 (203)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

onitza mi-ai inseninat ziua!!!! (ca si asa e mohorata rau. cand vine oarea PRIMAVARA???? )...asta pt ca ti-am vazut printisorii . mi se pare mie sau daniel nu e atat de brunetzel pe cum era si este si acum paul?

aime!!! waw! asta da cadou ...deja????? cand au crescut copiii astia?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Ioana, sper ca ti-ai mai revenit cu somnul. Asa-i cu fomistii, toata ziua buna ziua, ei sug.
aime, frumos cadou. Chiar i-am controlat si eu de curand sa vad daca misca vreunul si inca nu.
eveline, ai trecut de 10s

Pe 9 martie eu incercam sa o fentez pe Ana, steam de vorba cu sotul pe laptop si speram sa adoarma singura. Iar ea a vazut ca nu vin sa-i citesc povestea si a inceput sa cante "De ziua ta mamico...", m-am inmuiat si am mers la ea imediat. In acea zi ii venise educatoarea romanca si de la ea a invatat cantecelul

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

ce frumos oti si fimiu imi canta dastea , ieri imi canta in cora in gura mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

OTILIA, PAXELA, chiar ca topesti sa auzi copilasii cantand despre mama. Fi-miu am vazut ca stie o gramada de cantece si poezii de la serbarea de 8 martie ca acasa nu le recita. Sunt f fericita ca Paul nu manifesta DEOCAMDATA sentimente de gelozie, il iubeste mult pe bebe, e f rabdator cu el, ii vorbeste , il mangaie, il pupa. Seara inainte de culcare sau dim pana sa plece la gradi, neaparat isi ia ramas bun de la fratior cu pupicul de rigoare altfel nu se poate.

In seara asta mergem in Auchan cu amandoi la cumparaturi, mi-e groaza ca Daniel e fomist tare si daca nu va dormi, atunci...va dori sa pape...si mi-e f jena sa alaptez in public. Sper sa gasesc un coltisor "prietenos" unde sa ma simt in largul meu.

OTILIA, EVELINE, MIRIA, cum va mai simtiti?????

OTILIA, tu mai tii minte ( te intreb ca te stiu cu memorie de elefant ) cand ti-au trecut ragadele la sani? La mine nu se simte nicio ameliorare....si stii ce e ciudat? Ranile au trecut fizic, nu se mai vad, insa ma ustura rau de tot sfarcurile, mor de durere cand alaptez. SI tot timpul ma uit unde e frate rana aia , de ce nu se vede, cum e posibill sa ma doara in halul asta si totusi sa nu se vada nimik acolo pe sfarc?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Ioana, eu am scapat de ragade la nasterea Elisei, la Ana parca vreo saptamana a durat. E clar ca nici tu nu mai ai dar probabil nu se lubrifiaza bine zona. Protuberantele mici si rosii de pe aureola sunt raspunzatoare cu producerea unui ulei fin care sa permita suptul fara dureri si fiecare femeie are mai multe sau mai putine. Daca te doare sfarcul e clar ca suge cam des, asa am patit eu vineri noapte, m-a supt in disperare si sa te tii dureri. Dar mai am putin si o intarc, acum doarme mama cu ea si ii dau doar un san dimineata.
Ia un sal cu care sa te acoperi cand stai pe o bancuta si gata se rezolva. Ce-ti pasa tie de altii, copilul tau e important si trebuie hranit.

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

Ana Delia... La multi ani... sa fii sanatoasa, fericita si sa aduci numai bucurii parintilor...

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
Bucatarelile mele
pozele noastre,
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

La Multi Ani, Ana-Delia!!!!! Sa ai parte numai de bucurii in viata! PAXELA, ai copilasi mari de-acum!!! A plecat bebelusia Deliei! Cum te simti?

Mergi la inceput

Am adus si poze de la ziua Deliei in care puteti sa le vedeti pe Paxela, Onitza si familiile lor...

Bucatarelile mele
pozele noastre,
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

FELIS, super pozicile!!!!
Am pus si eu poze de la PARTY-UL DELIUTZEI. Ne-am simtit foarte bine, atat de bine incat nu ne venea sa mai plecam Atmosfera a fost relaxanta, mai ales ca Danutz a fost rasfatat in bratele iubitoare ale nasei . Deliuta a fost la inaltime ca de obicei cu tinuta ei eleganta si entuziasmul care o caracterizeaza. E tare strengarita si ce mi-a placut f mult de ea e ca face pe "sefa" cu copiii mai mari, am ras de cum ii zicea lui "Paiul" : "Haide Paiul, ia ci tu o giucaiie, uca-te in pat!" SI nu s-a bucurat de cadouri cat a incantat-o desfacerea cutiei de cosmeticale pe care mami trebuia sa le imparta clientelor. PAXELA, eu zic ca nu va ajunge o oglinda mare pe hol, ar terbui sa mai puna tati una si pentru Deliuta ca e model in devenire. PAul a fost haios, la inceput nu iesea din camera copiilor de teama lui Chip (catelul) iar la sf nu mai voia sa plecam ca sa se mai joace putin cu el. Noroc cu Cornel care a antrenat copiii si catelul la joaca si asa a reusit si Paul sa uite de teama de catel. FELIS si MIHATA, sunt frumosi si prietenosi asa cum ii stiti. MIhaita e un dulce, la fel ca Paul , la inceput fugea de catel si dupa ce pleca Chip, il striga sa vina sa se joace. ...Felis era odihnita si frumoasa foc, slabuta si delicata...si sexoasa! Tortul a fost DE-LI-CIOS cu printesa blonda asa ca Delia.

Mergi la inceput

Onitza... esti o dulce... entuziasmul tau pentru orice lucru marunt nu inceteaza sa ma uimeasca... (ma refer mai ales la faptul ca i-am luat un body lui Daniel... si ai fost asa de entuziasmata de parca i-as fi luat patutz...
Poza ASTA e de tablou... si ce scumpa e Delia AICI aoileeeuu... da e dulce foc in TOATE ... Superbe Onitza...
Am uitat sa va zic ca Mihai azi dimineata imi povestea de m-a capiat... - pe putin de 20 de ori- ca el a fost la catel, la copii,ca a aruncat mingea la catel... eu credeam ca a si uitat.. EI.. acum nu va inchipuiti ca face propozitii fii-miu.. unele cuvinte mi le-a tradus taica-su ... dar intelegem tot ce vrea sa zica... chiar daca are cuvinte pocite si ciudate...

Bucatarelile mele
pozele noastre,

Mergi la inceput