Comori de nov-dec 2004 (203)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

SAlutare! A VENIT PRIMAVARA!!! Sper sa mai avem parte de zile frumoase ca azi, am inteles ca de maine incep ploile.

In wee l-am dus pe PAul la Moreni si intentionam sa il lasam pana de PAsti cand ne reintalnim cu totii...asta daca rezista el. sau bunicii.

Recunosc, nu sunt fan perioadei 1-3 luni din viata bebelusilor, e tare obositor, Danut e un agitat si jumatate, imi scoate fire albe, nu reusesc sa fac nimik in casa, daca nu e la san atunci sigur e in brate. Patul are ace clar...rezist sa il las cam 5 min maxim ca se invineteste la fata de urlat si tuseste, vomita...eheee, e pedeapsa pt el sa stea singurel. Nasol e ca si luat in brate se agita rau de tot , se impinge in picioare si maini , isi arunca in toate partile capul, e atomic ! Azi mi-a urlat de la 7 dim la 10 ...capiasem...daca il puneam la san cand urla de foame, plangea si de durere de burtica, daca il ridicam pe verticala sa il bat pe spate urla ca de ce nu e la san si tot asa. In rest , suntem grasi si frumosi. L-am cantarit aseara, are 4,900 kg. Nu stiu cum de asimileaza mai ales ca vomita mult laptic si se agita si urla la san...dar ma bucur ca ia in greutate cum trebuie. Eu nu prea stiu ce sa fac , daca sa mai incerc cu suzeta sau nu....ca nu am incercat decat un singur tip de suzeta din aceea bontita, nu intreaga si la cat se agita, as insista cu suzeta dar....Culcer zicea ca intarci copilul daca ii dai suzeta...

Aseara au venit pe la ai mei in vizita , prietenii lor de-o viata si tanti il intreaba pe paul vesnica intrebare daca i-l da ei pe Danut. I-a dat fi-miu o replica de au izbucnit toti in ras:"Eu ti-l dau , dar o sa il aduci tu singura inapoi cand o sa vezi cat urla."

OTILIA, si mie imi placea cand eram mica sa invart cercul in jurul mijlocului, dar nu -mi iesea. Pupam dulce pe Ana sa nu mai planga, oricum felicitari pt initiativa, esti tare!

Duminica am fost la biserica la Moreni si mi s-a facut molifta de 40 de zile. In sfarsit pot intra si eu in biserica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Ioana, eu am rugat sotul sa-mi aduca slingul ramas de la Elisa, n-a adus nici o hainuta pentru bb sau altceva, slingul e de baza daca vreau sa mai fac cate ceva prin casa. Macar asa cu bb in sling mai pot taia o leguma, pune ceva la incalzit pe aragaz.

Fetele mele nici una n-a vrut suzeta. Ana in schimb a iubit degetul si se calma uneori cu el. Elisa numai la san si acum ca am intarcat-o e jale noaptea, nimic nu o calmeaza, in brate nu vrea, sta in fund si plange sau si mai rau de nervi da cu picioarele in perete. Noroc ca-i de carton .

Numai noi suntem pe aici? Stiu eu ca a fost si Eveline dar discret, a facut modificari si a fugit.

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 20+ Iulia Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

si eu pe aici citesc ma amuz, si nu apuc sa postez:))

Mergi la inceput

Valeeeeu, musai voi da comanda de sling ca nu se mai poate. Teroristul vrea numai in brate si la san. Abia am reusit sa pun mancarea pe foc azi, in reprize evident. OTILIA, mi-o si imaginez pe Elisa suparici noaptea ca nu ii dai tzatzi....si te-ai hotarat sa o intarci? Bine ca te tin nervii. Danutz s-a trezit azi-noapte doar o data, la ora 3 si apoi la 7...dar am fost in vizita si ne=am intors la 10. Probabi, i-a priit plimbarea. Raportez si eu 40 km condusi de mine cand ne-am intors de la MOreni. Am depasit o caruta si am intalnit si radarul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Onitza, hai ca mai e un pic si vin vremuri mai bune...vorba ta, nici eu nu-s fan bebe1-3 luni, dar ce ne-am face fara ei

Otilia, da, am intrat un piculet si am fugit...nici nu stiu ce sa mai zic....maine am 12 sapt si azi merg la eco pentru masuratorile de DT...pliu nucal, alea alea....am emotii, mama mama....
Va pup pe toate!

11+ si mamica de Bianca

Mergi la inceput

Gata, am dat comanda de sling. Abia astept sa soseasca.

Mergi la inceput

EVELINE, supeeeer iti vezi comoara maine! Cred ca abia astepti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Onitza ziceam ca maine fac 12 sapt, fix
Azi merg la eco...mai bine zis indata...la 13.30...

11+ si mamica de Bianca

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui eveline

Onitza ziceam ca maine fac 12 sapt, fix
Azi merg la eco...mai bine zis indata...la 13.30...

11+ si mamica de Bianca

Ma faci sa mai verific odata ce oferte de pret transmit ca e clar, sunt tare neatenta. Atunci eu iti urez bafta si sa revii cu vesti din cele mai bune.

PAXELA, am vazut eu in mess o super poza cu Deliuta cum doarme pe Chip...te rooooooog fa-ti un pic de timp diseara si pune poza sa o vedem si noi, e tare dulceeeee fi-ta, abia astept sa o revad si sa ti-o smotocesc un pic! Asta daca nu ma maraie chip. Ca se pare, e dragoste mare pe ei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirandolina spune:

Salutare de la mare!

Am avut un WE prelungit si l-am petrecut la Bucuresti, pri parcurile capitalei. Luni la pranz am avut control oflatmo pentru cel mic si se pare ca la sfarsitul lui aprilie vom face si interventia pentru indreptarea strabismului.

Matei e mai bine cu manuta, multumesc cerului ca v-a scos in cale si mi-ati amintit de Neopreol A facut minuni si acum se reface stratul de piele fara probleme. Acum il ung deja cu unguent de Galbenele + tataneasa+ sunatoare + musetel si sper sa nu ramana nici cu urme.

otilia ce perseverenta pe Ana sa incerce cercul! Mie mereu mi s-a parut greu...Pupam ochisorii tristi pentru cercul stricat

onitza pe zi ce trece pustii tai imi sunt mai dragi!!! Sa fie oare Daniel de vina?

eveline cum a fost la doctor?

paxela faci cumparaturi? te pregatesti de botez? imi vine mie cheful de shopping, cum altfel cand vad asa un bb scump?

valas ca si maine e o zi

www.asociatiamame.com/ro/proiecte/proiecte-actuale/atinge-o-stea.html" target="_blank">atinge o stea

Mergi la inceput