Comori de nov-dec 2004 (203)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Otilia, ce idee minunata. Bia tocmai ce a spart o cana si a inceput sa planga de mama focului, mai zilele trecute...si chiar ne intrebam ce o speriase atat. Ea saraca a incercat sa stranga si s-a intepat intr-un ciob, pur si simplu, nici macar nu s-a taiat...si i-a dat sangele...si de aici tragedia. Nu stiu ce vorbesc astia mici pe la gradi, cert e ca de la un timp cand vede sau aude de sange e jale mare....eu am incercat s-o educ in sensul ca nu-i nimic daca iese un pic de sange, in sensul sa nu-i fie frica de animale, de niciun fel, samd.... Am incercat sa-i pun cu sotul un leucoplast caci ma saturasem sa fac eu pressing, insa parca-i luam capul....numai cand auzea cuvantul leucoplast parca nu-s ce-i faceam....of...
Am sa cumpar neaparat dintr-astea de care spui tu, sa am in casa, just in case...

11+ si mamica de Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Eveline, n-a fost ideea mea. A venit cu astfel de plasturi de la gradi si dupa aceea am observat si eu ca sunt prin farmacii asa ca am luat cu de toate, si printese, si Bambi, si dalmatieni.
Nu stiu daca v-am zis dar aici ii invata sa taie cu cutitul si cu foarfeca, dar musai sa aibe varf rotund. Ei taie fructele pe care le aduc dimineata pe fiecare dupa-amiaza, fac platouri si le servesc. Ei si odata la mar s-a taiat, e normal ca e mai dificil.
Fulgu, dar nu duce lipsa de idei David, te tine in priza mereu.

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochi_verzi spune:

Salutare, salutare!
Ce fericire pe voi sa nu aveti pb cu maselele cariate.
Noi, ieri, am scos a treia masea,caria nu era mare, cam cat e gamalia acului, dar in interior adanca si pb mare ce o avem noi este abcesul care recidiveaza. Zicea dr. ca e singurul copil din cati a vazut care are pb asta si de n-o scoate apoi tragem ca-n vara abces dupa abces.Pe asta a lasat-o o perioada, a luat antibiotic, poi a fost racita si n-am putut merge si acu' iar s-a facut abces. Mai are o plombita si in rest nimic. Îi dau si flour de cand am avut pb, dar ce sa-i facem...Am noroc ca este curajoasa, drept ca plange putin si mai mult ca-i speriat, nu suporta sa vada sange, asa ca o punem sa inchida ochii cand clateste, o stergem si trece. La noi nu se dau premii, dar am eu grija sa fie premiata...ieri si-a ales un ponei cu tricicleta si haine de schimb, plus banuti de la mama, de la Zana Maseluta...cam scumpa maseluta, dar si durerea si sperietura e mare.Îi da cu Lidocain si apoi i face injectie...
Mirandolina, imi pare rau de Matei si sa-i treaca cat mai repede, sa nu ramana semne ...eu pentru arsuri folosesc Neopreol. E super.Ultima oara cand am folosit mi-am ars rau palma cu ulei(intorceam pestele si a puscat in palma mea) vai ce durere, dar cu asta s-a calmat si nici besicute nu s-au facut.
Mi se parea normal ca educatoarea sa-i anunte pe parinti de incident. Ai mei sunt scolari, vorba aia si de fac ceva grav a doua zi chem parintii pt ca telefonic nu-i acelasi lucru cu statul de vorba fata-n fata.
Eu am in clasa o fetita care are perioade...cand e cea mai cuminte, dar si perioade cand isi loveste colegii, îi injura,...si de merg la toaleta o iau cu mine, ea asteptandu-ma langa gardiana, o iau si la cancelarie cu mine si tot asa...incerc sa evit eu incidentele. Ea mititica sta in ap familial, cu educatori si alti copii, dar are aceste "apucaturi" si in urma a ceea ce a vazut in jurul ei. A crescut pana in urma cu un an "ca o buruiana", nimeni nu i-a zis ce-i bine sau rau.
La voi vad ca e o problema cu doamnele, ca altfel nu stiu.

In rest suntem bine, azi i-am croit un costumas si normal ca si ea i-a luat masuri lui Pufi(cainele ei de plus) si facea "tipar" din hartie iar maine cand cos sunt convinsa ca vrea si ea.A mai cusut intr-o zi un snur la o caciulatoata ziua confectioneaza ce-i trece ei prin cap cosuri, flori, inimi,...deseneaza, dar cifrele tot nu-i plac.

Va si numai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

MIRANDOLINA, uaf, imi pare rau ca nu am vazut mai devreme intrebarea pe care mi-ai adresat-o, dar vad ca au raspuns si fetele f bine.
Noi am fost la spital si in primele zile i-au aplicat o crema pe care o aveau acolo si ne-au dat si acasa, alba , groasa, ceea ce a ajutat sa nu se lipeasca pansamentul...pe urma , cand s-a mia vindecat, au schimbat crema, tot de la ei, una mai subtirica si tot nu se lipea pansamentul. DUpa ce s-a mai cicatrizat, ne-a recomandat crema de galbenele cat de des putem. Eu zic sa-l duci la medic. E groasa treaba, Doamne se sufera mititelul, si eu as lua masuri cu parintii copiilor rai. Sa puna mana sa sa-i pedepaseasca acsa pt ce au facut!!! Auzi, nici macar nu stiau !!!! De vina e clar educatoarea, cum adica nu vrea sa schimbe mai mult decat un "buna ziua" cu ei, asta-i buna, e responsabila pt ce s-a intamplat ca atare tb sa aanunte parintii....dar cand e vb sa le ceara bani pt diverse lucruri, ce face? NU vb cu ei???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirandolina spune:

Multumesc de raspunsuri!

Intre timp acasa am ramas fara net, caci in ciuda eforturilor de a-i gasi pe "aia" am intarziat plata si ne-au retezat serviciul

Ieri dupa masa am fost la chirurg cu el, la urgente, caci dr de familie s-a cam ingrozit cand l-a vazut (crezuse ca e o expunere mai mica si neinsemnata) si l-a curatat, i-a spart si celelalte pustule cu lichid si acum e bandajat. Baneocinul facuse coaja si nu au rupt-o ca ma durea numai gandul la ce o sa suporte. Acum ia si Amoxicilina la 6 ore ca sa previna infectia.

Parintele agresorului? absolut intamplator ieri la pranz, cand m-am dus sa il iau acasa, a venit copilul cu pricina si cu tati al lui, ca era ziua lui si vroia sa se serbeze (7 ani) cu colegii. Eeeeei, si mi-a venit exact la mana, cand eram deja super suparata de atitudinea lasha a educatoarei....asa ca i-am asigurat pe toti ca urmatoarea data cand se mai atinge de el (nu opareala, chinuit, sau bagat capul in WC - cum i-a facut altui copil), il calc in picioare fara drept de apel!!!

Sincer, nu ma vad in stare, dar mi s-a urmcat sangele in cap cand de fata cu noi si fiu-su, tatal continua sa spuna sa nu iau in serios, ca e "doar o joaca de copil"

Mizeaza pe faptul ca "la scoala o sa ii isi gaseasca nasul si se va potoli" - dar pana atunci ignorati-l si voi, nu-l luati in serios... Ce conteaza 1-2 maini arse, 1-2 capete infundate in wc...

Multumesc pentru sfaturi, o sa caut Neopreol, ca e tare bun. La noi la spital m-am mira sa existe vreun unguent, din moment ce l-au dat cu betadina si atat

www.asociatiamame.com/ro/proiecte/proiecte-actuale/atinge-o-stea.html" target="_blank">atinge o stea

Mergi la inceput

Sa stie toata lumea ca mami e proprietatea lui Daniel!!!!!! M-a marcat sa fie sigur!

Mergi la inceput

Aah ce mami de baiat mandra . Si ca poarta deja salopeta de 3 luni. Am vazut ca l-ai pus pe tati la treaba cu baita, este experimentat acum.

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

onitzooo ti-l fur:)), gata declar oficial ma duc la sala, sa ma pregatesc de botez.....la cat de frumos creste......( sa o tina asa mereu) voi avea nevoie de ceva muschi, doamne cat de putin a mai ramas..... abia astept

Mergi la inceput

OTILIA, PAXELA
NASICA, AMR 3 sapt!!!! Suntem entuzissmati si emotionati ca la primul copil. Si acum imi dau seama ca poti avea 10 copii, la fiecare traiesti cu intensitate si aceeasi dragoste toate evenimentele fericite din viata lor.
EU ascult acum Irina Loghin, oare am imbatranit?

OTILIA, cum te mai simti? Ce face bebita din burtica? Cum e, misca mai calm sau e agitata asa cum mi-a fost mie Daniel?

MIHAELA, uaf, mama lor de masele! A suferit Diana, draga de ea, dar pe de alta parte faptul ca e atat de curajoasa spune multe. Bravo ei!

Mergi la inceput

Neata, sa aveti o saptamana frumoasa!

Ana a primit la gimnastica acum 2-3 saptamani un cerc defect, s-a si rupt pana la sfarsitul orei iar ea s-a pus pe plans ca nu poate face exercitiile precum ceilalti copii. Si tare suparata a fost. Vineri am fost fara ea la magazine si am gasit in sfarsit unul mai micut ca pentru 5 ani. Daca stiam ce succes are de mult ma agitam sa-i cumpar. Da la el de dimineata pana seara si nu-i deloc usor sa faci rotocoale. E foarte incantata de cadou si cel mai mare avantaj cred ca va da din burta jos

Ioana, ce sa faca, burta creste, isi face simtita prezenta. Azi am ajuns la jumatatea drumului, incepe partea mai grea, luatul kilogramelor si mersul ca rata .

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 20+ Iulia Alexandra

Mergi la inceput