Comori de nov-dec 2004 (203)
Raspunsuri - Pagina 14
mirandolina spune:
Am pus pozeeee
www.asociatiamame.com/ro/proiecte/proiecte-actuale/atinge-o-stea.html" target="_blank">atinge o stea
onitza spune:
Ce pui dragalasi am vazut in parcuri!!!! MIRANDOLINA, ASA vreau sa ii vad si eu pe ai mei!!! O mai fi mult pana departe? Sunteti frumosi foc, felicitari lui Matei pentru mersul pe role dar si lui Adam pentru noua tricicleta, super!!!!
Paul ne-=a lasat pe mess un mesaj offline ce m-a emotionat tare mult, dau copy-paste : "MAMI SA STI CA LA BUCURESIT PLOUA SI VA IUBESC SI PE TATI SI PE DANIER SI PE TINE MAMI" ... si mi-am revenit cu picioarele pe pamant citind ultimul mesaj " MAI SAT DOUA SAPTAMANA PANA AN CUMPARATI JUCARIA THOMAS" MI-e dor de el, tare dor!!! Daniel a dormit azi-noapte super bine, s-a trezit dupa 7 ore jumate sa manance.
eveline spune:
Mirandolina, sa-ti traiasca puiutii, tare frumosi mai sunteti!
Mi-am adus aminte cu ocazia asta ca mi-a zis mama acu vreo doua saptamani ca i-a luat role Biancai (nu cumva sa ne gandim sa-i luam si noi) insa i le da de Paste, adica din partea iepurasului...si chiar m-am ofticat cu sotu, parca eram copii mici, de ce nu i le da mai repede, noi nu mai avem rabdare...dar mult a fost putin mai este...
Onitza, scump de tot Paulica, isi vede interesul, tare-mi place...oricum cu Thomas sau nu cred ca te-ai topit toata la asa un mesaj. Si eu patesc la fel cand spune Bia: mama te iubesc mult mult, si pe tata la fel...si dupa o scurta pauza, "si-l iubesc si pe bebe mic, da sa-l pup" si-mi pupa burtica...si eu cum is cu hormonii peste cap iti dai seama ca ma buseste plansu.
Daniel se pare ca-si formeaza program fain de tot...7 ore sa prinzi de somn...boierie, ce mai....
Ieri la eco a fost super OK...am vazut pe bebe mic, vorba Biancai, se misca la greu pe acolo, masuratorile au iesit minunate, e un pic mai mare decat varsta dupa UM, pliu nucal in grafic, os nazal prezent...ce mi-as mai putea dori... Mai inainte am fost de mi-a luat sange pentru dublu test, de ar iesi si asta bine nu mi-ar mai trebui nimic.
12+ si mamica de Bianca
mirandolina spune:
Salutare de la mare!
Stati linistite, ca Matei abia le-a pus in picioare, insa imi zbranaie si mie creierii ca vreau Mi-a spus o colega ca cea mai buna metoda sa invete este sa il lasam sa paseasca singur pe ele, lucru pe care noi, normal ca nu l-am lasat Ii spunea tat'su "ca la schiuri, tati" de parca a fost copilul pe schiuri vreodata
Dar ce sa mai zic de Adam, care s-a urcat pe trotineta cu tot cu rolele lui Matei (mari pentru el) Hotarat, nu?!
Poate pana vin data viitoare (sf de aprilie), imi dati un nr de tel pe PM, sa ne gasim prin capitala.
eveline ce bine ca sunt vesti bune!
onitza ce scump Paul! Cam asa scrie si Matei, dar are totusi 5 ani!!!
www.asociatiamame.com/ro/proiecte/proiecte-actuale/atinge-o-stea.html" target="_blank">atinge o stea
Otiliav spune:
Eveline, felicitari pentru vestile bune. Nu ti-a zis si sexul ?
Mirandolina, sa va fie de bine plimbareala. Am ramas uimita ce slabut e juniorul, deh, eu invatata cu tonaj.
Noi am fost ieri cu Ana la doctor. Are infectie urinara si a primit antibiotic 5 zile dupa care repetam analiza urinei. Mai nasol e altceva. I-a crscut ceva pe laba piciorului. Eu credeam ca-i o depunere de calciu aiurea, nu o doare. Doctorita zice ca este un chist . Acum asteptam o programare sa faca o radiografie si de acolo sa incepem investigatiile.
Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 20+ Iulia Alexandra
eveline spune:
Otilia, sa speram ca nu e nimic grav la Ana...insanatosire grabnica
Mi-a spus ca PROBABIL va fi baietel.....sanatos sa fie ce-o fi...
12+ si mamica de Bianca
monica-elizabet spune:
wow ce mesaj super a scris Paul... mai ales finalul
ai vostri copilashi deja scriu propozitii? asa singurei fara ajutor? Ruxi stie si ea toate literele, scrie multe cuvinte(dar eu cred ca-s toate retinute vizual... insa asa cum a scris Paul nu cred ca ar scrie) si bineinteles tot ce scrie este in portugheza...nimic in ro
eveline, ma bucur ca totul este ok chiar nu stiam ce-i cu tine
mirandolina piticii frumushei si sportivi
Oti sper sa aveti vesti bune
pe toate
Monica-Elizabet
Retete in imagini
Impresii, pareri, retete
paxela spune:
Mirandolina am vazut pozite, ai niste flacai pe cinste
Onita ce scump e paul
Oti multa sanatate Anutei
Monica, Silviu scrie singur, ca propozitie, "mami te iubesc silviu" in rest tata, mamaie, tataie ,delia , dar atat eu am refuzat sa il invat litere [ :I] sau alte minuni acasa, el e si genul care odata invatate nu mai prezinta interes, asa ca sa invete la scoala ca are timp
mai nou vad ca la gradi mai formeaza cuvinte din 2-3 litere
paxela spune:
eveline, felicitari pt bebita voinicel asa sa vii mereu de la echo , fericita si linistita
eveline spune:
Multumesc de aprecieri!
La capitolul scris si Bia scrie cuvinte scurte, de fapt isi scrie numele complet, in rest mama, tata, bica, bicu. Sau orice dupa dictare. In schimb citeste binisor, a trecut de faza recunoasterii doar a literelor, le citeste, asociaza si formeaza cuvantul. Stie si literele mari si cele mici...si o parte dintr-alea de mana. Acu vad ca are o pasiune sa scrie cifrele...
Azi spre servici chiar am oprit la o banca sa rulez niste bani pe un card, de fapt a coborat sotul, si eu am ramas cu ea in masina. Si a remarcat ca BANCA si BIANCA sunt aproape la fel, doar ca lipseste I. Mi-a placut de ea. Si ce m-a impresionat tare mult a fost faptul ca intr-o zi mi-a povestit ea mie cum atunci cand era ea mica (acu' se cred tare mare) mergea la gradinita cu Chitzu (soricelul ei de plus) si acolo era doamna D si doamna S. Una dintre doamne nu a mai fost din grupa mijlocie, va dati seama ce m-a mirat faptul ca ea a tinut minte asa ceva (de exemplu sotul nu mai tine minte deloc ca a fost alta doamna la grupa mica)... si eu care am crezut ca ea a fost complet absenta la grupa mica (ea a inceput sa vorbeasca si sa comunice efectiv abia pe la sfarsitul grupei mijlocii si mai bine in vacanta dintre mijlocie si mare).
12+ si mamica de Bianca