Hai Stefanna, Child & Delia ! Iepurasi 2010 (108)
Raspunsuri - Pagina 9
ami_84 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Rebiana27 Din ciclul, asta-mi mai lipsea... toata noaptea m-a chinuit colica biliara. Am vazut moartea cu ochii de dureri, voma si nesomn. Scuzata-mi fie absenta dar abia ma pot tine pe picioare! Mami de Luca again ~ ... dulcea si frumoasa printesa rozalie ~Luna a noua!!!~I can't fake with dignity so i'll not try!! |
Rebiana imi pare rau pt tine. Clar esti cea mai incercata graviduta de la noi! Doamne ajuta! Hai ca mai ai un pic.

Irina AMR ... imi astept martisorul!!!

dayanara spune:
rebiana nu stiu cum se manifesta colica asta renala, dar oricum ar fi nu.ti mai trebuie si altele, pe langa ce tragi cu greturile astea
tare raui imi pare pt tine
ami, bomboane se obisnuieste sa dai, doar ca eu sunt delasatoare si mereu aman ...oricum nu da toata lumea
selina da chiar , si gaby si sotul sunt inalti , dar te.am vazut si pe tine si tu la fel esti, de aia e bebe mare :)
imi trecea zilele trecute prin cap sa iau masina de paine, dar m.am razgandit , pt ca daca am asa ceva in casa, adio cura de slabire
roxana
35
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
Ina_3040 spune:
Andira merci de incurajare
la fel si tie iti doresc multa sanatate. Menajeaza-te cat poti si odihneste-te.
Ami si tu mai ai un pic pana la ziua cea mare
. Ne-am decis 99% asupra numelui, de fapt o sa punem 2 prenume, dar cum avem multi "carcotasi" si bine-sfatuitori prin familie am hotarat cu sotul sa pastram numai pt noi 2 si sa ii anuntam numai cand se naste bebe. mai ales ca primul nu e un nume romanesc si cred ca o sa fie multe comentarii...
Ina
36+ 
http://picasaweb.google.com/ina3040/PozeIna#
Ina_3040 spune:
ufffff Rebiana tu esti gravida cea mai incercata sa pare, Ioana d'Arc a odiseei ![]()
iti trimit un
si un martisor
sa treaca cat mai repede.
Ina
36+ 
http://picasaweb.google.com/ina3040/PozeIna#
nibi_niki spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui briza_marii Niki eu una tare as fi vrut sa te vad cu burtica de 6 luni calare pe scuter 33+ Eric Mihai |
Bineinteles ca nu masupar pentru masina ...bine ca e sotul meu ok...fiarele se indreapta.Sunt putin suparici de scuter pentru ca eu l-am imprumutat cuiva si acel cineva l-a imprumutat altcuiva fara ca eu sa stiu.Nu mi se pare corect.A trebuit sa se duca sotul sa dea declaratii la politie...si chestia asta nu imi place...
Multumesc celor care s-au gandit la mine si la al meu sot.

37+ 
http://www.flickr.com/photos/44856184@N03/
freedelia spune:
Fetelor -- va multumesc din suflet ca ati fost alaturi de mine in timpul acestei perioade minunate (desi extrem de grea) din viata mea. Nu imi vine sa cred ca in vreo 12 ore imi voi tine al treilea puiut in brate. Am avut o zi plina, dar am facut cam tot ce imi propusesem, asa ca sunt multumita. Acum ma duc la culcare si am sa intru maine inainte sa plec la spital si apoi ne "auzim" prin sms pana reusesc sa intru din nou.
Va pup si noapte buna!
39+, John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006)
AMR vreo 12 ore!!!
POZE
Jasmine spune:
ina - eu am sanii destul de mari dar la primul bebe n-am avut lapte
in cazul asta marimea nu conteaza ![]()
andira - colul poate sa fie deschis dar nu sters,adica poti sa ai colul de 1,5 sau 2 cm dar sa fie deschis mai mult sau mai putin
rebiana - tu ce faci acolo?dai din lac in put????imi pare tare rau...parca nu-ti ajunge cat te-ai chinuit in ultima vreme!
pt colica asta biliara nu poti lua nimic?poate macar niste ceaiuri
eu n-am luat masina de paine pt ca sigur as face de cateva ori dupa care ar sta si ar ocupa locul degeaba,dupa ce trece elementul de noutate
34+ 
ellanik spune:
Asteropi chiar ar fi tare de tot sa facem un sincron pe masa de nastere.
MIria, sa inteleg ca ti-a facut un eco la creier?Si a iesit cu pete,ai?
Bumbitza colesterolul e normal sa fie marit in sarcina asa ca stai calma.Cat despre tranzit intestinal si luatul de fier...eu am facut parte de cei 1% care se deranjeaza de la fier.Nu e ceva foarte nasol dar sincer....pot sa zic ca m-a reglat.
Jasmine bustierele sunt la lenjerie intima si au niste fashii pe care scrie "Totul la 8 lei".Cat despre "babe" a mea e dintotdeauna pe 3 martie.
Mihaela
stiu.Rusine mie dar ce sa fac?Era sub nasul meu si io sa ma fac ca ploua?Cu cine recoltati celule stem?Si noi am zis la fel...Doamne ajuta sa aruncam banii pe geam!
Cori spor la "martzisorit".Daca ai pierdut dopul.....tine-te biiine!
Honey bine ca nu te-ai trezit cu ceva roz pe creier .La cat umbli fata draga....mai linisteste-te!Cand ai zis de carucior eram sigura ca Dayanarei
i se vor aprinde beculetzele!Ca dovada ca 2 posturi mai jos deja intrase in fibrilatie si cerea detalii.
Delia13 
Freedelia eu zic ca e fetita!Tinem pumnii!!!
Si eu am primit sms de la Child.Sa o puna cineva la titlu!
NIbi tu esti coana Mitza biciclista cu scuterul!Las' nu fii supratazica .Se rezolva toate!
Jeni ce bine ca sunteti bine!
Andira ,colul s-a deschis sa ia bebelusha nitel aer.Zic si eu!Stai cumintzica!
Erina ,inelul nu e pt nastere.Sunt sigura ca pt nastere are altceva pregatit pt ca inelul l-am primit azi!
Camilecu cunosc.Si eu am bagat putina slaninuta cu ceapa verde.
Ami maine fac si eu o painica dar manual ca io n-am masina de paine.
Babyangel ai dreptate cu poftele si discutiile culinare.Eu azi am mancat ravioli cu ciuperci si cascaval.Si supa de pui.Si o prajitura cu mousse de ciocolata .
Rebiana biata de tine!Uite un
sa treaca.
Vladi multzam fain pt sfaturile sutieniste.Eu am 80 intr-adevar dar D nu E.![]()
Eu azi am fost la piata si mi-am luat o galetusa de ghiocei si zambile si nu va zic ce fain miroase la mine in casa.Acum ca a venit martie poa sa vina si puiul nostru.Evident ca lui Ghiocel al nostru i-am luat o caciulitza alba de satin cu volanase din organza .Sunt indragostita de ea.De caciulitza!Mi-am luat si corset cu picior si urmeaza ca dupa 2 sapt de purtat asta sa iau altul mai strans ca zicea vanzatoarea ca se ia treptat.Va pup pe toate!Revin eu!
+39 cu
George-Theodor
AMR 7 zile .... maxim !!!
Doamne ajuta!
Eu si bebe il iubim pe tati !Muuult!Pt ca este cel mai bun tatic din lume!
www.flickr.com/photos/9821718@N07" target="_blank">Pozici
andira spune:
Ami - multumesc frumos! 
Si eu ma gandeam cu painea ca-s mai mult coloranti, decat faina integrala adevarata. ![]()
Jasmine - cred ca e intredeschis. Asa am patit si la Nati, am aflat ca se scurtase, dupa vreo 5 zile era intredeschis, dupa inca 3 era deschis de-a binelea.
Atunci a fost mult mai naspa, ca n-aveam decat 22 saptamani.
Nu mi-a zis nimic de lungime. De-aia nu-mi place mie la spital. M-a rupt ora aia jumatate de stat pe scaunul tare din sala de asteptare, era si balamuc, si nici n-am aflat tot ce vroiam - greutatea lui bb.
Insa am stabilit ca data viitoare ma duc la Medsana, pe 19. Cu conditia sa ajung acolo... ![]()
Dar tu n-ai deja 35 saptamani? Esti cu o saptamana inaintea mea...
Inca 2 sapt, pana la 36, mi se pare asa putin, si totusi parca e asa mult, pana ajung acolo...
S-ar putea sa te mai fi intrebat odata, daca da scuze, tu unde nasti?
Eu l-am intrebat pe dr daca la varsta asta, daca mi se declanseaza travaliul, imi vor face injectii pt plamanii lui bb, si mi-a zis ca de la 34 sapt nu prea se mai fac, ca nu e cazul. Mi s-a parut nitel ciudat, stiind ca tie iti vor face, Dayanara a facut si ea...
Rebiana - imi pare tare rau ca ai trecut si inca mai treci prin durerile astea..
Dar totul e din cauza sarcinii? Asa ai patit si la Luca?
Ella - ca vrea sa ia aer, hai sa zic ca accept. Numai sa nu imi faca si cu manutza... ![]()
Eu tot berbecutz as vrea-o...
34+