Hai Stefanna, Child & Delia ! Iepurasi 2010 (108)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Jeny ce repede ai ajuns acasica!! Ma bucur pt tine ca ai nascut natural repede si ca nu ai avut probleme cu astmul. Bun venit acasa si acomodare cat mai usoara in noul rol. Bravo pt micuta Sarah ca e papacioasa!!
Alina2 ce mai astepti? Ai vazut la Oana: fugi in mall si papa ceva iute si condimentat, si maine poate ii faci lu tati cadoul vietii lui
Honey si eu am o stare exact ca a ta..imi vien sa stau si sa dau apa la soareci.
Ieri am sta cateva ore in picioare, drept urmare am avut o noapte de cosmar: aveam contractii, ma duceam la pishu din juma in juma de ora, picioarele imi tremurau de nu le puteam controla...Pe la 4 m-a apucasem sa imi fac bagajul sa merg la camera de garda (v-am zis ca dr meu e plecat pana pe 8). Noroc ca pe la 5 si ceva si-a facut efectul nospa si m-am mai linistit. Asa ca azi am dat fuga la farmacie si mi-am mai luat una alta, apoi in piata dupa camasa de alaptat...
Andira Doamne ajuta sa mai stea Alex in burtica..
Niki eu una tare as fi vrut sa te vad cu burtica de 6 luni calare pe scuter. Nu te supara pt masina..o reparati voi, bine ca sotul e OK..
Delia bag o majoreta de incurajare . Alea de sustinere le pun maine
Felicitari LorexAsta da martisor!!

Ce vroiamn sa va intreb: fetelor, eu am 90C la sutien, ce fel de aparatori de san sa imi cumpar? Ma refer la cele fluture de la Avent, forma mica..mi se pare ingusta, dar forma standard mi se pare prea larga..cred ca imi intra ambele sfarcuri intr-unu. Dupa ce vine laptele se mai maresc sfarcurile?? Intreb pt ca eu intotdeauan am fost sensibila la sfarcuri si sigur o sa am rani, asa ca prefer sa le cumpar de acum, sa le sterilizez si sa le am cu mine la spital

33+ Eric Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ami_84 spune:

Citat:
citat din mesajul lui camilecu

Fetelor in sarcina asta nu am avut nici o pofta , am mancat ca un om normal si am pus multe kg,asta este . Dar azi am avut o pofta , nebune, daca va zic ce o sa muriti de ras... slanina afumata cu ceapa... cred ca am inebunit.. , am vazut la o emisiune , am innebunit pe toata lumea,s-a dus sotul sa caute la piata .A gasit pana la urma , am mancat de , acum cred ca o sa-mi vina un rau ,off doamne . Nu am mai mancat asa ceva de 10-15 ani cred. Dar sunt satisfacuta acum.

32+ mami de Vlad
http://picasaweb.google.ro/camelia200977/UntitledAlbum#

Chiar acum mancam si eu la calculator citindu-va pe voi! Insa pofta mea a fost si mai iesita din comun pt ca am poftit sa o mananc cu paine de casa si prin urmare, azi am stat am framantat (metoda clasica) si mi-am facut paine la cuptor...

39+ Irina

AMR ... imi astept martisorul!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

Camilecu, vezi cum aparem toate pofticioasele la interval??Credeai ca esti singura?

Mie una imi era foarte dor de discutii culinare. Prea ne-am concentrat toate pe nasteri si dureri

Niki am citit si eu de accident. Ma bucur ca sunteti bine, ca restul se va rezolva.

Anca

In asteptarea -ului Codrin Fabian- 39 saptamani!!
AMR 6 ZILE.. maxim !!!
si mami de Lucas-Sebastian
http://community.webshots.com/user/babyanca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Selina - felicitari pentru bb grasun!
Mie nu mi-a zis greutatea, eu banuiesc ca e undeva la 2500g, ca nici n-am burta foarte mare. Mai mult am crescut eu, decat burta.
Da, sunt doar 2 zile diferenta intre noi .

Dayanara - pai, daca e aproape deschis, ma gandesc ca nici nu prea mai are ce sa masoare. Stiam ca in momentul in care se deschide, nu mai are lungime. Sau ma insel?

Honey - nu mai e mult, asa e, macar 2 sapt

Asteropi -
Ia vezi cum te descurci maine, poate ne faci o surpriza, de ziua sotului, cum vorbeam noi

Nino - ma bucur ca vii si tu alaturi de noi
Hai ca mai e putin, eu inca mai sper sa ajungem toate 3 in aprilie .

Si cand ma gandesc ce-am calculat-o - de 3 ani spun ca daca as mai naste o data, as vrea sa fie tot in aprilie, ca si prima data...

Delia13 - ca e mai mic nu e o problema, si a mea e nitel mai micuta .
La noi problema e ca unul din picioruse apare cu femurul putin arcuit, in loc sa fie drept. Dar n-am ce sa-i fac, o sa i-l studiez si aprofundez dupa nastere .

Ina - si multumesc frumos, asa e, cu siguranta nu e nimic care sa nu se poata rezolva.
Si stai linistita cu laptele, am o prietena care de felul ei are sanii mici, si n-a avut absolut nici o problema la alaptat. Iar din cate am inteles, lactatia n-are treaba cu marimea cupelor la sutien .
Bafta diseara!

Camilecu - na ca acum mi-ai adus aminte!!
Am slanina de tara in frigider, adusa de la Brasov, cu branzeturi si carnati. Uf!!
De branza nu m-am atins, am salivat in draci uitandu-ma la sot, am zis ca macar putin sa ma mai abtin, dar slanina am cam mai bagat...

Briza - multumesc

Ami - si noi mancam numai paine de casa, insa o pun la masina, ca nu ma tin nervii sa framant (bravo tie )... Aia de secara mi se pare cea mai buna. Si cand ma uit cum arata la magazin painea de secara, si cum stiu eu ca arata la mine... ma gandesc ca probabil astia pun maxim 25% faina de secara in paine, in rest e tot faina alba.
Si adevarul ca e un miros innebunitor in casa atunci cand incepe sa se coaca painea...

34+

Mergi la inceput

Felicitari Lorex!

Chiar azi ma gandeam la Child, ca spunea ca se intereaza daca nu mai creste bebe pt tratament si apoi cezariana. Tin pumnii... majoretele le scot maine!

Andira spun o mica rugaciune pt tine si Alex, sa mai stea doua saptamani in burtica la tine, iar despre femur tot asa zic si eu ca o sa vedeti dupa nastere concret.

Honey sa o plimbi sanatoasa pe Maya in carut! Imi pare rau ca nu prea te simti bine. Hai un sa te ajute.

Jeni bine ai revenit acasa! Te asteptam la noi...

Selina felicitari pt eco. Daca nu ma insel iepurica Gabrielei s-a nascut la 34 s cu 2900 g... Acum conteaza sa fie bb bine ca de nascut tot tb.

Ina sper sa primesti vesti bune de la doctor diseara. Cand ma gandesc ca inca mai mergi si mai trebuie sa mergi la lucru sincer imi pare rau... la nume inca nu v-ati hotarat?

Dayanara vezi poate te acuza moasa ca vrei sa o mituiesti si te i-au astia pe sus! (referitor la cutia de bomboane)

39+ Irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

honey - taaare greu cu carucioarele astea,nici eu nu reusesc sa ma hotarasc la un model,mai ales pe NV.
la graco pe site mi s-a parut saraca oferta adica putine modele
chiar ca-i nesimtire sa te minta asa,ce porci!

jeni - nasterea a fost ''floare la ureche''???Bravo!!!Nu ne povestesti si noua mai detaliat?cand o sa ai timp,desigur

andira - ooofff!ce bine te inteleg!suntem in aceeasi situatie,trebuie sa mai rezistam 2 saptamani desi lucrurile nu se prezinta OK;nu stiu ce sa zic de femur,poate pur si simplu bebe sta intr-o pozitie care da imagini aiurea la eco
ce inseamna ''colul e aproape deschis''?
cu caruciorul m-ai lamurit,o sa zic PAS

freedelia - si eu cred ca e fetita si asta nu de azi,am parerea asta de 2 luni cel putin

ninocikap - bine ai venit

m-ati capiat cu slanina aia afumata,eu nu mananc de regula asa ceva dar acum parca incepe sa-mi fie pofta,si chiar am prin frigider ca sotul meu e mare fan

34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kossir spune:

Delia, am primit mesajul tau . Doar acum am vazut, (am doua telefoane si de....), doar ca nu pot raspunde, imi da mesaj ca nu e nr. bun.
Mai incerc. Oricum pot transmite fetelor mesajele. Sper sa nu fie prea tarziu raspunsul meu

http://community.webshots.com/user/kosscar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annya9 spune:

Camilecu, nu esti singura cu slanina. Asa am patit si eu si pana nu am gasit nu am avut liniste. Eu o mancam cu salata de rosii cherry si rucola!!!

31+ Radu Alexandru
poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui andira

Ami - si noi mancam numai paine de casa, insa o pun la masina, ca nu ma tin nervii sa framant (bravo tie )... Aia de secara mi se pare cea mai buna. Si cand ma uit cum arata la magazin painea de secara, si cum stiu eu ca arata la mine... ma gandesc ca probabil astia pun maxim 25% faina de secara in paine, in rest e tot faina alba.
Si adevarul ca e un miros innebunitor in casa atunci cand incepe sa se coaca painea...

34+

Si eu imi doresc o MP dar momentan, mai imi fac asa cand am pofte. Cat despre painea cu secara sau neagra de la magazin iti spun din "experienta" ca in general contine faina alba + coloranti si graham. Aia neagra nu vede in viata ei faina neagra...

39+ Irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Bravo Lorex

Din ciclul, asta-mi mai lipsea... toata noaptea m-a chinuit colica biliara. Am vazut moartea cu ochii de dureri, voma si nesomn. Scuzata-mi fie absenta dar abia ma pot tine pe picioare!

HAI CHILD!! HAI FREEDELIA!!

Mami de Luca again ~ ... dulcea si frumoasa printesa rozalie ~Luna a noua!!!~

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput