LMA Licurici de ianuarie-februarie 2009 (94)
Raspunsuri - Pagina 6
mara95 spune:
eli, sa fiti sanatosi cu totii!!!super veste!
bebelusi, ai baiat mareee!
anna, andru nu a facut febra de la dintisori, in rest tot tacamul!
Mara , mami de Flavi (7 dec 2005) si Andru (8 ian 2009)
Pasiune de Bijoux
deliafairais spune:
anna, de la eruptii dentare max 38. deco 38.5 rectal.
noi stam in fagaras, sunt 4 laboratoare aici din care unul cik se stie ca e naspa. noi am fost la toate celelalte...
alinuk spune:
uaaaaaaauuu
azi noapte visam ca sunt gravi... ca se intamplase ..accidental
exact asta era cuvantul cu care m-am trezit in cap
si intru aici ...ce sa vad!!!!
Eli bravo! multe multe FELICITARI!
ai spart gheatza! chiar ma intrebam cand anunta prima...
nu-ti face griji ... niciun copil nu vine cu mana goala sa stii...
sunt o binecuvantare!!
inca o data felicitari!!!!
familia licuricilor se mareste
Alinuk
www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">cantecul de leagan al copilariei /
Andu mik si Teo voinik
www.flickr.com/photos/23251288@N07/sets/72157623231879897/" target="_blank">MARTISOARE pentru cauze umanitare
www.asociatiamame.com/ro/implica-te/persoana-fizica.htm" target="_blank">invitatie F230
............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................
micola spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alinuk niciun copil nu vine cu mana goala sa stii... |
ce frumos ai zis.... asa e
mamici si licurici
mami si licurici din 21.01.2009
! Doamne ajuta sa ne fie sanatosi copilasii! !!
bebelusi spune:
Anna si eu stiu ca 38,00 - 38,5 pot face
Mami puiutului Vlad Mihai
http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
anna-mama spune:
Mara, Delia, Bebelusi, multumesc pt raspunsuri sper sa fie dintii cauza...
Micola, imi pare rau ca nu reuseste sa adoarma neleganat, imi imaginez cat va chinuiti si ce obosita esti nu stiu ce sfaturi sa-ti dau... Ma bucur ca a papat lapte praf.
Am implinit 1 anisor!
mara95 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui micola
ce frumos ai zis.... asa e mamici si licurici mami si licurici din 21.01.2009 ! Doamne ajuta sa ne fie sanatosi copilasii! !! |
da, si eu stiam ceva de genul: "Orice copil se naste cu o paine sub brat!"
Mara , mami de Flavi (7 dec 2005) si Andru (8 ian 2009)
Pasiune de Bijoux
plateea spune:
buna, fetelor! sunt de la odiseea de ian-feb 2010!
sa aveti o primavara calda si insorita!
ce frumos povestiti voi despre bebelusii vostri...
e o incantare! sper ca si noi, peste un an sa avem parte de aceeasi experienta incantatoare.
pt mamici si pt bebici!
sper sa nu va suparati daca mai arunc cate un ochi la voi in gradina, pentru un sfat, o vorba, un gand!
Plateea, fluturas drogat, dependent de doza zilnica de iubirea celor 2 baieti din viata mea, bbTo ochios, si tati pentaxist ! Viata mea e mai frumoasa, cu fiecare zi care trece!
www.flickr.com/photos/23363511@N05/" target="_blank">bbTo
povestea unei pastai...numita bbTo
Naty spune:
Neata!
irina La multi ani pentru Radu si tatal tau! Ce bine imi pare ca e OK mama ta!
Nadia e ceva mai bine, nu a mai avut febra, scaune mai putine. Insa a slabiiit, ieri avea 8,060 gr imbracata
Cu gradinita Ioanei am rezolvat, s-au gandit doamnele sa mai mute inca doua fetite la grupa mare printre care si Diana, prietena cea mai buna a Ioanei. Asa ca de ieri am copil la grupa mare!
Dimineata Nadia a dat drumul singura la CD. A stiut ea pe ce butoane sa apese pana a inceput muzica! Dupa aceea a stricat ceasul desteptator si a varsat pe jos un tub cu gel dezinfectant. Tot.
Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)
NOI
Asa a venit pe lume Ioana
Naty spune:
WOW eli acum am citit! Felicitari si sarcina usoara!
Ia te uita cine e prima graviduta! (ca tot ne intrebam cu toatele)
iulia ma gandesc ca a facut de la borcanel fiindca dimineata nu avea nimic, a facut kk normal si chiar in timp ce manca a facut diaree. Astept rezultatele la coprocultura si coproparazitologic sa vedem. Mor de ciuda ca nu am pastrat borcanul sa-l trimit la analiza.
delia unde in Oltenia ati fost? Mama e olteanca si desi ea e in Bucuresti de la 18 ani cu totii mergem inca cu drag acolo.
ledi da, asa e, din toamna o tinem numai asa de-mi vine sa ma arunc pe geam.
Ce ti s-a mai intamplat? Sper sa rezolve repede si cu bine.
De pielea lui David nu stiu ce sa zic. Si eu patesc asa din cauza ca am pielea ingrozitor de uscata. Am incercat toate soiurile de creme, dar fara rezultat.
bebelusi ce dulce Vladut cu ghiocelul!
plateea cum sa ne suparam? O primavara frumoasa si tie! Si un prim an cu bebe cat mai usor!
oxigen si Nadia mea e tare nervoasa. Ea nu plange aproape niciodata in schimb zbiara de nervi de o aude tot blocul si se pocneste in cap sau daca o enervam noi vine si ne zgarie.
Apropos de plimbat carucioare, v-am povestit ca Nadia isi plimba propriul carut prin toata casa. I-am dat caruciorul mare de papusi al Ioanei, dar nu i-a convenit. Apoi mi-am adus aminte ca avem unul micut, numai bun pentru ea si i l-am scos pe ala. Credeti ca l-a plimbat? Nuuuu. S-a asezat cu fundul in el si a inceput sa strige la sora-sa sa o plimbe. Aia si-a pus mintea cu ea si a plimbat-o si acum nu mai scapam, in fiecare zi facem ture cu Nadi prin casa in carutul de papusi.
Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)
NOI
Asa a venit pe lume Ioana