LMA Licurici de ianuarie-februarie 2009 (94)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Eli,felicitari.Sa fie intr-un ceas bun,sa ai o sarcina usoara si un bb sanatos.
Cine mai doreste,cine mai pofteste?

Naty,nu pot vbi pe forum despre,dar cert e ca-s prastie cu nervii si vai de capul meu..

POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

eli felicitari, chiar daca e surpriza mare si neplanificata, sarcina cat mai usoara sa ai, 9 luni de vis, si un bebe mic si frumos la final

deci

CAROL A FACUT 4 PASI SINGUUUUUUR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

cristi...deci(si eu ca tine)..ti-au trecut nervii si grijile acum???
Bravo,Carol,felicitari!
Usor,usor va face ture-ture prin casa,vei vedea.a

POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

'Neata,

Eli felicitari pentru bebe ...sa fie intr-un ceas bun ...si te mai asteptam pe aici...

Cristi felicitari pentru pasi

Ledi

Hai sa va arat cum mergea Razvi saptamana trecuta (ignorati-o pe mama care ne taie cadrul )...intre timp s-a mai perfectionat

gascha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Cristi, bravo, felicitari lui Carol. ti-am zis noi sa nu te stresezi... de acu sa te tii!!! ca cica astia de merg tarziu is hotarati rau
Raluca, aaa, ce bine stiu aia cu tipatul direct si cu pocnitul.... Eva e fix la fel. maaare ticaloasa

Mergi la inceput

deci...

...

...

aseara l-am tuns
astazi umbla

sigur parul era de vina!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns koruccia spune:

cristi, felicitari lui Carol!
Si ma bucur ca in sfarsit te poti relaxa si tu:) Enjoy actiunea care urmeaza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oxigen spune:

Cechirap! Cechirap! Azi sunt vesela.Nu stiu de ce dar sunt, drept pentru care nu am facut nimic in casa, doar am hanit copii dimineata si am plecat cu Alex si Mariuca (fara carut) pe jos la plimbare.Am vizitat o prietena ce sta aproape de noi, i-am dus un martisor si apoi pe mai in brate, mai pe jos inapoi acasa.Fetelor, red ca oboseala de la ersul pe jos a facut-o pe Maria mea care de fel adoarme greu, sa adoarma cu biberonul de lapte in gura in timp ce sugea.Nu s-a mai intamplat asta pana acum.Sa vedem si cat doarme.
La starea mea euforica a contrinuit si vestea buna data de Eli.FELICITARI !!! Sa ai o sarcina usoara si sa va bucurati de toti 3 copilasii.Eu daca o duceam mai bine financiar si aveam tot ce-mi trebuia ca sa le pot oferi tot ce-si doresc, mai faceam nu 1 ci inca 2-3 copii.Iubesc copii la nebunie.Pentru mine copii sunt realizarea cea mai mare din viata, bucuria suprema.
Ana, eu zic ca mai bine te asiguri sa nu fie mai mult decat dintii.
Bebelusi, te cred ca ti s-au inmuiat genunchii.Stai sa vezi cand o sa-ti aduca ceva facut de el, sau vei merge la serbari la gradi.Eu boceam de fiecare data de emotie.
Naty, lasa ca punea ea la loc.Nu te mai stresa ca e bine fata.E domnisoara si trebuie sa tina la silueta
Eu am fost o slabuta tota viata si acum dupa Maria am ajuns cat un hipopotam.Nu ma mai suport.Ma ingras fara sa mananc.In curand cred ca ma bag la regim de slabire ca nu mai merge.
Leti, eu cand am nascut-o pe Mariuca avea pielea pe manute si picioare uscata si-i crapa la incheieturi de-i dadea sangele.La fel i-am dat si eu cu vit A, ulei de masline, nimic.Doctora mi-a zis sa-i schimb tot si sa-i dau cu Mustela.Scumpa dar fff buna.A facut minuni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Cristi, felicitari pentru Carol! Acum sa te tii dupa umblaret! Pupam!

Eli, felicitari pentru sarcina. Si eu ma gadeam chiar azi ca poate dupa examenele din toamna, trec la actiune!

Anna, febra de la eruptiile dentare este max 38.5 intr-un singur episod. De regula, la copiii mai mari febra nu mai insoteste eruptiile dentare. Sanatate!

Oxigen, si Alexia e israscibila cand dau dintii, de fapt, cand migreaza. Acum cred ca au luat o pauza pt ca e ok.

Naty, ai fata de grupa mare! Bravo voua! Cum mai e Nadia? Dar tu cu sanul?

Alexiuta e ok. M-a speriat aseara pt ca a dat de o chestie din aceea tare in mar si a inceput sa icneasca pana a dat-o afara.

Ma duc sa fac papa fetei ca se trezeste si o sa vrea sa manance.

Va pup si va multumesc.

Bee

Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA (20.01.2009)

Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!

Mergi la inceput

stati ca inca nu chiar umbla doar l-am fentat eu ca l-am lasat fara sprijin si a trebuit sa vina pana la mine. da si-a dat si el seama ce face ca apoi a ras de n-a mai putut. si evident daca incerc acuma nu functioneaza ca rade din prima si-si pierde echilibrul

dar macar poate, si zilele astea o sa-l tot plimb sa isi ia definitiv zborul.

Mergi la inceput