LMA Licurici de ianuarie-februarie 2009 (94)
Raspunsuri - Pagina 5
bebelusi spune:
Ledi cam asa ceva am simtit si eu cu florile de la vlad, dar eu nu prea stiu sa ma exprim.
Mami puiutului Vlad Mihai
http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
alinuk spune:
dragele mele,
baietii mei v-au pregatit un martisor virtual!!!
aveti pe mailul comun
Alinuk
www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">cantecul de leagan al copilariei /
Andu mik si Teo voinik
www.flickr.com/photos/23251288@N07/sets/72157623231879897/" target="_blank">MARTISOARE pentru cauze umanitare
www.asociatiamame.com/ro/implica-te/persoana-fizica.htm" target="_blank">invitatie F230
............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................
cami_antonia spune:
salutareeeeeeeee
LA MULTI ANI DE MARTISORRRRRRRRRRR
SA AVEM O PRIMAVARA FRUMOASAAAAAAAAAAAA
VA PUP PE TOATE SI PE TOTI BEBEII
LEDI SI BEBELUSI
cred ca v-ati topit
si mie mi-a ales antonia un martisor
irinac la multi ani pt RADU SI TATAL TAUUUUU
BAFTA MAINEEEEEEEE
sunt ruptaa
fug la nani
bee mii de ... sper ca te0-ai mai linistit
anna voi cum mai sunteti???
SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe putere sa o ingrijeasca
DOAMNE AJUTA!
DONEAZA 2 EURO LA SMS 879 PANA LA SFARSITUL ANULUI PENTRU ALINA DONESCU
povestea ei la www.alinadonescuumanitar.blogspot.com
bebelusi spune:
Alinuk multumesc de martisor, sa pupi baieteii din partea mea.
eli spune:
buna! ce mai faceti? nu am mai intrat de ceva timp, nu am mai reusit sa citesc.
vroiam sa va anunt ca la noi a venit iar barza. nu a fost planificat, de fapt horasem ca ne oprim la 2 copii.
bb 3 e un mic accident. sunt inca shocata. sper sa fie totul bine si sa ma descurc.
mai e vreo graviduta pe aici?
termenul e 1 noiembrie (data nasterii lui Florence 11.1 inversata)
numai bine!
O zi plina de bucurii!
Eliza & Florence Maria & Stefan Takeshi
Nasterea broscutei
PoZe CaLdE
koruccia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui eli buna! ce mai faceti? nu am mai intrat de ceva timp, nu am mai reusit sa citesc. vroiam sa va anunt ca la noi a venit iar barza. nu a fost planificat, de fapt horasem ca ne oprim la 2 copii. bb 3 e un mic accident. sunt inca shocata. sper sa fie totul bine si sa ma descurc. mai e vreo graviduta pe aici? termenul e 1 noiembrie (data nasterii lui Florence 11.1 inversata) numai bine! O zi plina de bucurii! Eliza & Florence Maria & Stefan Takeshi Nasterea broscutei PoZe CaLdE |
Ce veste super Eli! Felicitari
Sa ai o sarcina usoara si sa mearga totul ca pe roate! Esti prima care ai spart gheata
Cum te simti?
bebelusi spune:
Neataaaaaaaaaaaaaaa
Eliiii felicitari, ce veste frumoasa, sper ca e frumoasa si pentru voi, daca asa a vrut Doamne Doamne....eu zic ca e de bine
roxanaz spune:
buna dimineata!
Irina, la multi ani pentru Radu si pentru tatal tau!! sa fie sanatosi si sa te bucuri de ei!!
Delia, repeta totusi exsudatul ptr strepto! nu chinui prea tare copilul si macar stai linistita apoi.
Lisa, aa, masele.... ce fata e Anusca!
Oxigen cat de draguta e Maria, suuper! ii iau si eu carucior lui Pupu cand se desprimavareaza....
Patricia, ce dulci baietii cu ghiocei!!
Eli, felicitari!!!! sa fie intr-un ceas bun si sa fiti sanatosi cu totii!!!! va pup cu drag!!!
anna-mama spune:
Vladut nu a mai facut febra de 24 de ore. Nu am reusit sa-i recoltez pipilica pt analize, dar mai incerc si maine.
Spuneti-mi si mie pana la cat poate creste temperatura la eruptiile dentare, ca poate asta o fi fost motivul? El a facut febra, cel mai mult 38.3 rectal,a avut si cateva scaune moi, nu a mai vrut sa manance, a reinceput sa ma muste, este f marait, se vaita noaptea....si nu pot sa ma uit in gura lui. Ma gandesc ca o fi o maseluta ca pana acum nu am avut probleme la dinti. Oricum o sa-i duc sa-i fac analizele sa eliminam alte cauze...
Delia, nu stiu ce sa zic de rezultatele la analize, aiurea de tot. Ce incredere sa mai ai.... David are vreun simptom acum? La ce laboratoare ai facut analizele?
Koruccia, off, sper sa iasa repede dintisorii lui Cate fetita ambitioasa, va reusi sa mearga in curand
Arriel, ce scumpa Thea, stia ce nazdravanie a facut si ii arata si lui buni Sanatate multa
Iulia, ma bucur ca esti bine, saracul tau sot, o sa-i ia ceva pana o sa uite incidentul. Carluta
Cris, pai era normal sa primeasca si domnisorica ta martisor de la bunic, acum pisicuta ta are o pisicuta
Oxigen, poate o supara dintisorii si de aici starea asta de nervozitate, cred ca e o faza trecatoare
Ledi, ai intrebat doctorul legat de pielicica lui David? Trebuie sa fie o cremuta care sa-l ajute. Mergi la un dermatolog sa-l vada, e cel mai bine Ce frumos ca ai un cavaler care iti aduce martisoare
Bebelusi, am vazut pozele, pai Vlad era tare serios, se vede ca avea o misiune importanta de facut, sa-i dea lui mami martisor Sunteti tare draguti toti 3
Ainuk, iti baietii si le multumesc pt martisor. Sa stii ca martisoarele cumparate de la Asociatie au avut mare succes si au fost remarcate si admirate de multe persoane
Cami, noi suntem mai bine. Antonia a scapat de mucisori?
Eli, felicitari, este o veste minunata si o binecuvantare pt tine. Sa ai o sarcina usoara, iar tu si bb sa fi-ti sanatosi
Am implinit 1 anisor!
micola spune:
neata
o primavara minunata alaturi de licurici va doresc si eu!
Eli, e o minune de la Dumnezeu :), ca oricare sarcina! sa ai o sarcina usoara si o nastere la fel, si un bebe cuminte si iubitor de ceilalti 2 fratiori :)
noi tot ne chinuim noaptea, tot leganat adoarme seara. tot des se trezeste si se chinuie o ora, cu capul in perna, sa adoarma, si tot leganat adoarme pana la urma si noapteaAsta e! l-oi dezvata eu, cumva! poate ma invatati voi sa-l dezvat :) Crisspy, Razvi cum mai adoarme? ca retin ca si el era leganat, de buni:)
DAR, am si o veste buuunaa: A ACCEPTAT BIBERONUL!!!!!!!! A RAS ASEARA UNUL DIN ALA MIC, DE 130 ML, CA EU DIN ALEA AM, DE CAND ERA BEBE MIC, SI NU MA ASTEPTAM SA-L BEA NICI PE ALA TOT!! a stat el cam o jum de ora pana l-a mancat pe tot, mai se juca si il impingea cu manutele, il lasam , peste 2-3 min iar incercam, dar macar l-a lasat gol de azi o sa-i dau in cana care are 250 ml, si ii pun tot tetina de la biberon...am luat tetine de la Calpol, 2 la 5 lei, mai tari, ca din alea moi nu tragea...oricum, nu stie sa traga din el, mai mult il impinge la gingiile dureroase, dar asa ii intra si in gurita si n-are incotro, il inghite. bineinteles ca apoi a supt de la mami, fara intreruperi si fericit. macar sa mai bea el din biberon, ca i-am promis ca daca se tine de treaba il alaptez si peste 2 ani, ideea e sa doarma noaptea
mamici si licurici
mami si licurici din 21.01.2009
! Doamne ajuta sa ne fie sanatosi copilasii! !!