LMA Licurici de ianuarie-februarie 2009 (94)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Arriel spune:

Hello! Desi afara e innorat, aici pe forum simt un iz de primavara. Va pup pe toate si un buchet de si de la noi!
N-am mai scris de ceva timp, dar v-am citit pe ici pe colo. Ma simt un pic cam obosita si de cateva zile ma dor oasele de la picioare, in special genunchii. Astazi nici nu ma mai duc la aerobic, nu ma simt in stare sa topai. Mai ceva ca o baba .
Thea este bine, a avut o mica reactie adversa la ROR, cateva bubite pe corp si fata, dar fara cine stie ce febra, si i-au trecut in doua zile.
Ieri a fost la prima petrecere la un loc de joaca, la ziua fetitei nasilor nostri. A fost foarte incantata, desi era cea mai mica de acolo, doua ore si jumatate nici nu a interesat-o de mami si tati. Abea pe la sfarsit cand a rapus-o oboseala, a venit s-o iau in brate.
La capitolul boacane, acum vreo doua zile, fata mea, ajunsa singura prin bucatarie cateva minute, a deschis un sertar in care tin diverse sticle de ulei, otet etc., a scos o sticla de 0,5l de ulei de masline (singura care era din sticla, restul erau de plastic) si i-a dat drumul pe gresie. Am auzit un "poc" si am fugit repede; fata mea statea nemiscta, stropita toata de ulei, cu sticla facuta praf si o balta mare de ulei la picioarele ei. Nu va mai spun ce m-am chinuit sa curat dupa aia... A doua zi mi-a povestit buni ca i-a aratat Thea sticla de ulei in pliantul de la cora

De cand nu am mai intrat, au fost ceva sarbatoriti si as vrea sa le urez tuturor AINOA, FABIAN, TEODOR, HORIA, MAYA, CIUFIK si IRIS
Am reusit sa vad toate pozele cu licurici de pe mail-ul comun, o adevarata incantare sa vad ce mari au crescut si cat de frumosi sunt!

Anna imi pare rau ca Vladut nu a scapat de febra. Sper sa aflati repede cauza si sa o puteti trata
flowerbee imi pare rau de cazatura Alexiei, din pacate nu sta in puterea noastra sa-i aparam de toate Eu cred ca nu este nimic grav si o sa treaca repede, da-i cu putin ulei de arnica daca ai

Mami de Thea Bianca (03.02.2009)

http://www.flickr.com/photos/cristiserban/sets/72157617398070712

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arriel spune:

Lisa felicitari Anuscai pentru prima maseluta! Va invidiez ca s-a petrecut totul fara stres si dureri
koruccia va doresc multa putere si nervi de otel, tie si sotului. Este intr-adevar o perioada dificila, si Thea are gingiile umflate si zile cand plange si nu-i convine nimic de dimineata pana seara.
IrinaC sa-ti traiasca sarbatoritii!

Mami de Thea Bianca (03.02.2009)

http://www.flickr.com/photos/cristiserban/sets/72157617398070712

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliacris spune:

Va doresc si eu o primavara frumoasa, sper sa ajunga si la noi...
Naty, ce weekend nasol ati avut! Crezi ca mancarea de la borcanel a deranjat-o asa tare pe Nadia? Multa sanatate si ei si tie! Carlei nu i-a facut rau niciodata mancarea la borcanel si i-a placut, dar acum nu prea mai vrea si in aprilie mergem in New Mexico o saptamana si ma gandesc cu groaza ce o sa-i dau sa manance ca n-o sa pot gati.

Bee, trebuie sa te odihnesti si sa-ti revii si tu si cum i-am zis si Irei nu te gandi la ce s-ar fi putut intampla. Important e c-ai fost pe faza (ca de fiecare data) si ai gasit butonul. Cazaturi se mai intampla, e greu sa le previi pe toate, sper sa nu se faca hematon.
Si pe mine m-au intrebat la urgenta daca am lesinat.

Corina, multa putere sa treceti cat mai repede peste perioada asta dificila. Din pacate, nu prea cred ca ai ce face pana ies maselutele, pur si simplu suporta greu durerea biata de ea. Imi inchipui ce nasol e pentru Ste ca el trebuie sa faca fata si la munca si e tare greu cu putin somnla activ. Greu.

lisa, felicitari pentru maseluta care n-a creat probleme, e interesant cum fiecare copil reactioneaza diferit. Cat despre scari, trebuie sa mergeti mai des la prieteni, ca-i bun si pentru voi exercitiul.

Anna, sanatate multa lui Vladut, poate i-a fost slabit organismul din cauza racelii trecute si de-aia s-a imbolnavit iar

Irina, greu mai ti-e si tie, dar lasa ca tu esti puternica. Atata timp cat e Papacelul sanatos, pe restul le descurci tu. Bine c-ai scapat de sperietura cu mama. Multa sanatate si ei.

Arriel, dragutza Thea cu boacana ei, imi inchipui ce alunecus era prin bucatarie...

Eu sunt bine, multumesc de intrebari, Cipri e inca destul de speriat mai ales de ce putea sa se intample. Aseara a intrat iar sa faca baie si n-a putut sa stea decat vreo 5 minute, a zis ca tot i se pare ca ma vede cu sangele siroind pe fata. Imi pare bine ca eu nu m-am uitat in oglinda.

Poze...

www.flickr.com/photos/8231022@N06/" target="_blank">...si iar poze

Iulia & Carla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deliafairais spune:

sa vedeti ce tampenie! am repetat analizele, si acum va spun rezultatele in total:
lab.1: piocianic in gat si urina (de 2 ori)
lab.2: rezultate perfecte! leucocite f ok.
lab.3: urocultura perfect, in gat streptococ a!
nici nu mai fac analize, ca ce stii ce mai iese! ce parere aveti?

in rest suntem bine, ne-am intors si noi acasa, dupa un week-end in oltenia unde ne-a placut f mult.

anna, eu am dus direct punguta in care am recoltat. tot asa cum ti-a spus crisspy, o singura proba pt ambele analize.

irina, la multi multi ani sotului si tatalui tau!

lisa ce fain ca a iesit maseaua fara sa iti dai seama! mie imi e groaza de masele...si cand ma gandesc ca tot ies pana pe la 2 ani jumatate...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris30 spune:

Va dorim si noi o primavara frumoasa si un martisor pentru fiecare .
Noi am primit martisor de la tata care saracul de 5 ani de cand sunt in America imi trimite in fiecare an, anul acesta am primit doua, unul pentru mine si unul pentru Daria ( o pisicuta argintie cu pietre).

Iulia, ma bucur ca te simti bine si ca nu ai dureri de cap sau alte simptome.Mai bine ca nu te-ai uitat in oglinda .
Irina, La multi ani tatalui si sotului!!!
Corina, am avut si noi o perioada din aceasta, nu pot sa-ti spun decat ca va trece si vor veni si nopti mai linistite .
Arriel,a stiut Thea care sticla sa o aleaga , o fi vrut sa dea bucatariei un luciu natural .Multa sanatatate tie .
Anna, sanatate multa lui Vladut, acum ca a venit primavara poate mai dispar din "ganganiile" din aer si ne mai linistim si noi .
Betty, felicitari pentru prima maseluta si urcatul scarilor .

Daria-Julia (21 decembrie 2008)
http://lb2f.lilypie.com/T5vIm5.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oxigen spune:

Off, Bee ce spaima ai tras.Important e ca ai avut prezenta de spirit si ai fost tare.Si eu dupa ce trece tot ma topesc.
Iti multumesc din suflet pentru indrumari.Ai fost f explicita.Mai greu o sa fie de pus in practica.Mariuca imediat cum se trezeste e vioaie si nu sta o clipa.
La multi ani tatalui si sotului tau, Irina.Sa fie sanatosi si tie sa-ti dea Dzeu multa rabdare si forta sa poti trece peste toate.
Fetelor, Mariuca ma uimeste.Face lucruri pe care nu a invatat-o nimeni sa le faca.Mie tot mi se pare mica, dar poate nu mai stiu eu cum si ce e normal la varsta asta.
I-am luat carucior de papusi si la inceput nici nu s-a uitat la el, ba chiar il ocolea.L-am pus bine si dupa o sapt i l-a scos din nou.Ce credeti ca a facut.A luat un ursulet de plus si o papusa si le-a pus in el.De unde stia ea fara sa-i arate cineva ca trebuiesc puse papusile acolo sau ca ala e pentru asa ceva?Unde mai pui ca nici nu seamana cu caruciorul ei.E asa scumpa cum plimba papusica cu carutul prin casa...Azi insa a fost si mai si.A luat o bucatica de paine de pe masa, a mancat ea putin din ea si apoi s-a dus la carucior si a dus painea la gura papusii.
Toate astea le-a facut fara sa i le arate sau sa-i spuna cineva.
Si la fel ca si Nadia a lui Naty, e si Mariuca o cocotata.Azi mi-a deschis usa de la biblioteca unde aveam paharele si statea in fund langa usa si "bea" dintr-un pahar de sampanie.Mai rau e ca de la o vreme tot ce prinde tranteste.
Nazdarvaniile si cazaturile sunt la ordinea zilei, ce ma nelinisteste pe mine la ea este ca e cam nervoasa.De exemmplu se trage de cercei, isi da cu palmele in cap, isi face rani cu degetul aratator si-si ia pielitele de la unghia degetului mare,tipa si se rasteste la noi cand nu-i convine ceva.
Eu sunt cam speriata.Mai face cineva asa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Irina,la multi ani sotului si tatalui.

Bee,Doamne ajuta ca nu s-a intamplat nimic grav.

Oxigen si David da din picioare cand nu-i convine ceva,se tranteste in fund si plange.

Iulia,am citit aseara ce ai patit,groaznic..bine ca n-a fost mai rau,offf..(culmea in timp ce eu citeam,barbata-miu s-a pocnit de un scaunel mic,dar rau de tot,ca i s-a umflat piciorul..)

Corina,nervi de otel va doresc,sa treaca cat mai repede perioada asta si sa puteti si voi sa dormiti.

Anna,multa sanatate lui Vladut.

Lisa,felicitari pt maseluta..off,noi avem doar 4 dinti,deja pe aici se vorbeste de maselute:))..Felicitari si pt urcatul scarilor.

Delia,nu stiu ce sa zic,cam aiurea analizele alea.

Naty,imi pare rau ca iar ati avut probleme..Offf,parca nu se mai termina si la voi.Parca din toamna o tineti numai in raceli si probleme de sanatate :(.Multa sanatate va doresc.

Pe mine ma dispera manutele si piciorusele lui David..i se ia pielea destul de rau.I-am dat cu crema cu vit A,cu vit A uleioasa,cu ulei de masline,nu mai stiu cu ce sa-i dau.Face si el numai nazbatii prin casa,stau numai dupa el...Azi s-a invartit intr-una,am vrut sa-l apuc,ca stiam ca ameteste si apoi va cadea,insa a fugit de mine si in fuga aia a cazut si s-a pocnit cu capul de o noptiera..Apoi a vrut sa escaladeze cutia cu pampersi,care s-a rasturnat si a cazut iar..
Eu sunt cu nervii,trec printr-o perioada foarte,dar foarte stresanta si uite asa de cateva zile nu mai sunt om.Sper numai sa fie totul bine si sa se termine cu bine.
Azi a venit tati si pt ca voiam sa fac curatenie la David in camera si nu numai,l-a scos afara si au venit cu martisoare si un buchetel de zambilute..ador mirosul de zambile:)Gandacelul meu,mai mult rodea la martisor,dar m-a emotionat foarte mult momentul,mai ales cand mi l-a dat...De obicei nu port martisor,dar gestul e ..nu pot explica in cuvinte,prin urmare de anul asta voi purta si martisor.(sunt si frumoase,lucrate manual de niste copii de la o casa de copii si banii stransi vor merge la ei)
O seara placuta tuturor.Si o primavara cu multe bucurii si impliniri.

POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Nu am apucat sa citesc tot dar vreau sa ii zic Irinei multa multa bafta maine! Sper ca ceea ce incepi acum sa iti aduca multe impliniri pentru ca le meriti.
La multi ani pentru tatal tau. Si la multi ani pentru tati pui! Sa fiti toti fericiti si sa savurati linistea si clipele impreuna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Betty felicitari pentru maseluta

Oxigen mie imi spui de ei....Vlad ia cheia in mana si o puna la gaura cheii sa desfaca usa.....mai nou a invatat unde e cucu, si zice - couco....e mortal si se uita asa in jos catre picioare

Mami puiutului Vlad Mihai

http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Dragele mele mai sus o sa vedeti poza cu dovada ca am primit ghiocei de la vlad, va rog sa faceti abstractie de imbracamintea mea si de fata .....era dimineata...

Mami puiutului Vlad Mihai

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput