LMA Licurici de ianuarie-februarie 2009 (94)
Raspunsuri - Pagina 16
Selene_Bunny spune:
O portie de ras...
http://www.resursadefun.ro/anunturi-romanesti.htm
Un puc mititel / Face numai ce vrea el!
Daria Nandini
http://lb2f.lilypie.com/77K3p2.png
Lucrusoare de daruit
Particip la bazaruri
iuliacris spune:
Ledi, tin pumnii maine.
Poze...
www.flickr.com/photos/8231022@N06/" target="_blank">...si iar poze
Iulia & Carla
DarkBendis spune:
Buna seara!
Ledi, tinem si noi pumnii maine
Mister e bine, sanatos-voios, a invatat sa faca "am-am" adica "ham-ham" ori de cate ori vede un cutzu, canta in limba lui cand vede anumite personaje la teveu (personaje de pe Cebeebies)si, din cate am inteles de la Lynn, a devenit mare amator de lasagna si cuscus. Prima "blenduita" a doua nu. Si de ceva vreme imi doarme "snur" noaptea...din pacate se culca tot tarziu (in jur de ora 10) dupa o portie buna de tzitzi, doarme pana la 6-6.30 cand primeste tzitzi de dimineata, la 8 mergem la Lynn unde mai trage o portie de nani. Mie mi-ar place sa-l pot culca mai repede dar nu prea e dupa mine...
Hihi faza dragutza... ma suna tati lu' bebe. Intrase omul la Tesco sa cumpere papa la pisici si cat litter sa-mi spuna ca a vazut un jerseuas dragut la raionul de copii si oare nu ar fi bine sa i-l cumpere? Ca lui tare ii place Pai cumpara-l don'ne daca vrei chit ca are cupilu un dulap intreg
Multa sanatate urez la toti bolnaviorii mari si mici... si acum merg la nani ca maine o iau iar de la capat cu afurisitul asta de servici (AMR 12 saptamani...)
Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
lisa79 spune:
intrebare pentru detinatoare de pisici.
Se apropie ziua lui Cristi si tare ma bate gandul sa il cadorisesc cu o pisica. Oare o sa imi traga toate pe jos??? le pica tare parul??? Imi va distruge mobila???
Ledi,bafta multa maine!
un vot va rog!
iuliacris spune:
Felicitari pentru progresele lui Mister, sunt asa draguti cand mai scot cate o chestie din capsor! Super si tata lui bebe, n-o sa-l vad pe omu' meu facand asa ceva in vecii vecilor! Si Carla adoarme tarziu seara, tot pe la 10, din cauza ca al doilea nap (pe care credeam ca si l-a scos...)e in jur de 6 sau mai tarziu. Acum la noi e OK, ca se trezeste la 9 si asa putem si noi lenevi dimineata. Lachlan cand doarme ziua?
A, si Carla incepe sa mai spuna cate ceva, parca de cand umbla si-a mai dat drumul si cu vorbitul, zice "data" adica "gata" cand termina de mancat, "nana" cand o pun la culcare si a inceput sa fredoneze cand aude o melodie care-i place.
Poze...
www.flickr.com/photos/8231022@N06/" target="_blank">...si iar poze
Iulia & Carla
anca_ spune:
eu intru pe fuga iar, v-am citit doar pe sarite, dar recuperez maine..in primul rand multumesc de complimentele la poze!
anna-mama, pai trage o fuga pana la noi si facem poze , noi va asteptam , btw sunt doar vreo 20 ore atat
cris, bafta multa! sigur o sa iasa totul bine!
lisa, noi avem pisica, nu iese afara, face la litter box, e cu par scurt si nu prea lasa par..ghearele i le taiem si nu zgarie..nu a stricat nimic deocamdata.. noi suntem la a 4-a pisica, pe una am lasat-o afara si n-a mai venit (asta era adusa din ro), 2 au murit (una preferata noastra calcata de masina, cealalata era batrana, luata de la shelter, nu stim sigur ce-a avut, am gasit moarta afara) ..am avut una cu par lung care lasa par peste tot, smocuri, ma saturasem de strans dupa ea, in plus avea obiceiul de a isi infinge ghearele in covor si tragea de el ca a cam distrus un covoras..si a zgariat si o canapea de piele in cateva locuri ..avantajul cu pisicile e ca sunt low maintenance comparativ cu alte animalute de casa.. eu te-as sfatui sa iei una cu parul scurt, te scuteste de strans par..sigur Ana va fi incantata
Leditia spune:
Ce matinale sunteti...Am baut o cafea,dar tot mai iau o cafeluta si de la Cristi,ca-s capiata de somn..Acum nu dati,ca m-am culcat la 1,imi astept noaptea printul sa-i dau lapticul,numai ca azi noapte m-a fentat,nu s-a mai trezit,iar acum s-a trezit la 7,30 -cu noaptea in cap adica.
Cristi,dupa-amiaza o sa zic..momentan nu zic nimic,mi-e sa nu cobesc.
Lisa,soacra-mea are pisica..mie nu-mi prea plac,recunosc,eu as prefera un caine..darrrrr,mi-e lene.Am avut si stiu cum e,sa-i inveti sa faca afara,sa iesi la 5dim cu el afara fie viscol,fie ger,fie ploaie torentiala..eh,nu-i de mine...Soacra-mea nush ce pisoi are,dar par este,mai peste tot..si-l perie,da cu aspiratorul..Stiu ca atunci cand il duceam pe David acolo,era o camera in care nu-l prea lasa sa intre,acolo dormea David si facea saraca curatenie acolo,peria peste tot..si tot ma intorceam cu fire de par pe noi,pe hainutele lui David.Ma enerva ca era f usor si plutea prin aer..In rest,daca-l vedea pe David fugea.Ca e foarte curios si pt ca nu stia ce e chestia aia mica din pat ,statea la usa si mieuna intr-una,in timp ce copilul dormea..Si pana la urma,l-am lasat sa intre,sa-l vada si sa taca odata.sa poata dormi copilul:)))L-a vazut si a fugit..Acum nu stiu cum ar mai reactiona,ca e cam aiurit,daca te joci cu el cam musca..si musca destul de tare:))
In schimb,a venit un cutu mare la David,fiind in parc, si el pe jos, s-a speriat si a inceput sa planga.Bine,era si foarte mare,probabil de aia s-o fi speriat.Insa nu-mi fac griji,ca el seamana cu ta-su si sigur va fi innebunit dupa animale.Sper sa nu-mi aduca in casa toate lighioanele gasite,cum facea barbata-miu cand era mic.:)))(care fie vba intre noi ar vrea un cutu,dar eventual sa-l scot eu,sa am eu grija de el..ceea ce e exclus,ca am destule pe cap)
O zi placuta tuturor.
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
sdcristian spune:
ledi - sa iasa totul asa cum iti doresti tu
carol s-a jucat si cu pisica si cu catel, pisica au bunicii lui cristi da cu ea greu de jucat, ca e mai ciudata, de e pisica, venea la el, se uita si fugea. catelul vecinilor in schimb s-a lasat tras de urechi, de blana, de tot, se joaca cu carol in parc, ii mai da si pupici... si ma latra rau de tot daca maraie carol a suparare. sau cand l-am facut avion - il arunc un pic in aer, era sa ma muste cainele ca-i fac rau la copil cica.