LMA Licurici de ianuarie-februarie 2009 (94)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Ledi, eu nu stiu ce e maine, dar oricum ma rog la Dumnezeu sa va fie bine si sa treceti cu bine peste ziua de maine

Am implinit 1 anisor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CADIA spune:

ANNA, mie imi trec vanataile daca le dau cu crema de galbenele sau cu o crema de la oriflame, numita "cutiutza cu minuni", parca.
OFF...dar tare se mai accidenteaza si strumfii astia.

ANNA, DE UNDE AI TABLITZA SI MAGNETZII CA SUNT TARE HAIOSI???

Claudia, mamica de puiutz Clara Maria cu falcutze incluse.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui CADIA

ANNA, mie imi trec vanataile daca le dau cu crema de galbenele sau cu o crema de la oriflame, numita "cutiutza cu minuni", parca.
OFF...dar tare se mai accidenteaza si strumfii astia.

ANNA, DE UNDE AI TABLITZA SI MAGNETZII CA SUNT TARE HAIOSI???

Claudia, mamica de puiutz Clara Maria cu falcutze incluse.

Tablita este un white board magnetic, pe care se scrie cu carioci lavabile, si am luat-o ieri din Auchan cu 70 si ceva de lei si pe tablita are niste magneti cu ice age de la baterii si jucaria asta http://www.leapfrog.com/en/fridge_phonics/fridgefarm.html pe care mi-a cumparat-o un prieten din State si este super
Eu l-am dat cu crema de arnica, dar are o barna pe frunte care nu cedeaza asa usor

Am implinit 1 anisor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Eu la arsuri,vanatai folosesc mai nou carpicon crema la sfatul unei bune prietene.
Anna,cred ca te-ai saturat si tu sa o tineti din boala in boala.Imi pare foarte rau..De imunitate tu nu-i dai nimic?
Foarte faine jucarioarele..
Anna,nu e nimic foarte grav,sper eu,doar ca ma voi lumina si eu cu niste chestii si macar stiu ce am de facut de acum incolo,ca-mi convine sau nu-mi convine ce voi afla,vom vedea..si vom trece peste toate,ca nu avem incotro.

POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada_coman spune:

Buna seara fetelor!

Abia am scapat si noi de raceala aia blestemata, de 3 saptamani ne tot chinuim

Multa sanatate bolnaviorilor mari si mici. Sa va faceti repede bine.

LEDI multa sanatate si voua si Doamne ajuta pt maine. Ma rog la Dzeu sa va fie cat mai bine. Ne gandim la voi. Va imbratisam cu drag.

Noapte buna si linistita!

Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008

Daria
Karina

POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

ledi ai pm!

Anna,misto jucaria

un vot va rog!

Mergi la inceput

Ledi, ma gandesc la tine maine, e important sa fii sanatoasa ca apoi le rezolvi tu pe toate
Nu-i dau nimic de imunitate, pt ca pana la 1 an nu a avut nicio problema, acum dupa antibiotic se pare ca da dintr-una in alta El sta prost si cu solidele, de aia ma gandeam si eu la niste vitamine ceva, dar nu am discutat inca cu pediatra. Tu ce-i dai lui David?
O sa iau si eu crema pt lovituri daca zici ca e buna.

Am implinit 1 anisor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

ledi tinem pumnii maine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Anna,pai nu de vitamine vorbeam,eu lui David ii dau ADEK'sul si atat,ca si vitamine,iar inainte sa aflu de FC ii dadeam vitamine(polivitam sau polivital?,vita nush cum,ca am avut doua cutii diferite,insa nu mai stiu cum se numeau exact,scuze) pt ca imi slabise si a trebuit sa-l pun pe picioare,avand in vedere ca era si-n perioada lui de "nemancat".Pt imunitate eu i-am dat mai multe..lantigen B(doar k e contraindicat in fibroza),imunnobaby,septilin si am acum si propolis cu vit C..sau propolis cu echinaceea,nu stiu exact,insa e pt copii de 1 an.Am incercat sa-i dau,dar s-a strambat si am zis sa-i termin mai intai imunnobaby si apoi il trec pe propolisul ala.Multa sanatate.
Edit :lantigen B e un fel de vaccin oral,mai am 2 cutii,pt ca eu i-am dat doar 21 de zile,apoi a venit rezultatul si i-am intrerupt..am inteles k e bun,l-a recomandat Culcer.
septilin nu prea i-am dat,am sticla aproape plina,pt ca uitam mereu de el..da'nu dati cu pietre..
imunnobaby-a mers bine,i-am dat mereu cu pauze intre si vad ca e ok..
si i-am mai dat in vara o chestie de costa 70 de ron sau mai mult cutia,dar am uitat cum se numeste,zicea drita k e mai mult pe viral..
Stau prost cu memoria,nu de alta dar am sertare si cutii pline de medicamente si intre timp,cele noi au ocupat locul celor vechi,in memoria mea.
PS:tot ce i-am dat eu lui David,inclusiv vitamine si chestii pt imunitate,au fost recomandate de dr.

POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

ledi pupici si imbratisari
nici eu nu stiu ce e maine
dar DOAMNE AJUTA!

SELENE am primit pampersi
pupici

fug la somnnnnnnnn

SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe putere sa o ingrijeasca
DOAMNE AJUTA!
DONEAZA 2 EURO LA SMS 879 PANA LA SFARSITUL ANULUI PENTRU ALINA DONESCU
povestea ei la www.alinadonescuumanitar.blogspot.com

Mergi la inceput