LMA Licurici de ianuarie-februarie 2009 (94)
Raspunsuri - Pagina 14
cris30 spune:
Betty, Iulia, multumesc . Maine la ora 5 trebuie sa ma scol, sa ma pregatesc si sa plecam pe la 6 pentru ca pana acolo facem cam 30 minute cu masina dar mai punem in calcul si traficul.Interviul meu e la 7.30, dar cred ca intru mai tarziu si al sotului pe la 11.30.Cel mai mult ma streseaza ca trebuie sa scol copilul asa devreme, dar ma gandesc ca-si va continua somnul in masina.
Cadia, imi pare rau pentru buzita, la fel am patit si noi , mergea grabita de-a busilea si a cazut cu nasul pe podea.In cateva secunde am vazut sange pe gurita, in cazatura isi muscase buza de sus. A stat putin cu ea umflata si apoi afost ok.
Iulia, cum te mai simti?? Ti-au scos copcile??
Pana maine o sa tot reconstitui momentul cand ai nascut , stiu cum este.Maine faceti ceva petrecere???
Daria-Julia (21 decembrie 2008)
http://lb2f.lilypie.com/T5vIm5.png
iuliacris spune:
Cadia, sa treaca repede!
Lisa, crezi ca nu-mi amintesc, abia asteptati sa mergeti la scutecele si eu nu va lasam?!
Cris, doar pe luni imi vor scoate capsele, nusimt nimic, doar ca-mi vine sa ma scarpin si tot ma agat de ele. Cipri e in Michigan, da un talk acolo, abia maine se intoarce, deci nu facem petrecere, nici nu prea aveam cu cine in timpul saptamanii ca toti sunt ocupati. O sa facem sambata, sper sa apuc sa-mi fac treburile pana atunci (acum coc niste choux-a-la-creme, o sa le umplu doar sambata). Inca nu m-am hotarat ce tort sa fac sa poata gusta si Carla un pic. Vreo idee Lisa?
Cred ca o sa doarma Daria in masina, ca o sa fie ametita de cap. O sa fie bine sunt convinsa!
Poze...
www.flickr.com/photos/8231022@N06/" target="_blank">...si iar poze
Iulia & Carla
CADIA spune:
CRISTI, LISA, IULIA, CRIS
Din fericire, s-a desumflat, au ramas inca urmele dintzisorilor pe buza de jos.
Claudia, mamica de puiutz Clara Maria cu falcutze incluse.
CADIA spune:
Citat: |
citat din mesajul lui iuliacris Inca nu m-am hotarat ce tort sa fac sa poata gusta si Carla un pic. |
Poate ceva cu mere, fructe coapte, blat de pandispan sau biscuiti insiropati...Eu asa ceva am facut de ziua Blarei pt BBi.
lisa79 spune:
vai Cris,imi pare rau ca nu stam aproape,as fi stat eu cu Daria...ooof,va tinem pumnii...si stii ca o sa fie bine.
un vot va rog!
CADIA spune:
DE ALINA1976, MAI STIE CINEVA CEVA???
SI DE IRIS MI-E DOR.
Am prins-o scriind la un momentat pe DC la un subiect legat de Disney, dar nu am intrat ca ma grabeam, si acum imi pare rau.
iuliacris spune:
Merci, Cadia, o sa vad, poate o sa fac blatul de pandispan, sa-i dau macar de-ala, iar crema o sa o fac din branza philadelphia si frisca, imi place mult gustul. Mi-ar fi placut ceva cu cioco dar cred ca e prea mica.
Haha, dintii astia chinuie copiii cand ies si mai creaza si accidente!
Lisa, by the way, ieri mi-am achizitinat un dutch oven sa am in ce face painea de-acum, treduie doar sa-i schimb manerul de la capac ca ala nu rezista la temp mari!
Poze...
www.flickr.com/photos/8231022@N06/" target="_blank">...si iar poze
Iulia & Carla
Leditia spune:
Multa,multa sanatate bolnaviorilor.Offf,iar avem copilasi bolnaviori.:(
Cadia,pupam buzita sa treaca.
Ciufika sanatate multa lui Andrei si voua putere multa.
Naty,multa bafta la dr,sa te intorci cu vesti bune.Ma bucur ca Nadia e mai bine.
Dark,multa putere,vad ca ai avut parte de zile grele.Inca nitel si termini,nu?De Mister nu ne zici nimic?:)
Micola,multa rabdare iti doresc si multa putere.O sa treceti cu bine peste toate cu multa rabdare,calm si iubire.Hai,capul sus,ca vor trece toate.
Porumbita,drum bun si distractie placuta.
crisspy(mooaa,mereu ma gandesc la kfc cand vad nick-ul tau )..felicitari maxime lui Razvanel,l-am vazut,e dulce foc.Imi place,e precaut,dar se tine bine..incet,incet isi va da si el drumul.
Lisa,am raspuns,chiar de mai multe ori,dar cum la vremea aia nu a raspuns nimeni..am comandat medicamentele de pe un site din SUA,am cautat sa livreze in RO,sa aiba un cost de livrare mai mic(ca din pacate gaseam cu 100 si 200$ numai transportul,iar la vama imi ia bani pe totalul coletului,inclusiv pe transport,dar asta e,are nevoie si nu am incotro)Pe e-bay,erau mult prea scumpe,nu am inteles de ce era diferenta aia de pret,sper sa contina aceleasi chestii si sa nu fie facaturi astea pe care le-am cumparat..Pana prin mai-iunie mai avem,ca i-am luat mai multe cutii,am zis eu ca pt 6 luni,insa am observat ca nu ma tine o luna o cutie,dar in fine..om vedea mai incolo,momentan avem.Si vom vedea acum cand vom merge la dr daca ii maresc doza,avand in vedere problemutele lui cu pielicica,care posibil sunt de la o lipsa de vitamine..Vom vedea...
Maine e o zi decisiva pt mine,asa ca as aprecia daca s-ar gandi un pic lumea si la mine...ca-s innebunita de ceva vreme.
O seara placuta tuturor..
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
anna-mama spune:
Cris, tinem maine pumnii, sunt sigura ca o sa va descurcati bine si Dariuta o sa fie cumintica
Lisa, Cadia, multumesc de intrebare, nici nu stiu sa zic cum suntem, ca parca nu mai scapam de belele... acum e raceala si a inceput si sa faca diaree. I-am dat niste smecta, cat am putut sa-l fac sa bea, si i-am pus in nasuc spray cu apa de mare. Macar nu-mi mai face febra.
Cadia, imi pare rau pt accident, buzita Clarei sa treaca. Si Vladut s-a impiedicat de papucii lui taica-su si a cazut cu fruntea de marginea unei noptiere in seara asta, noroc ca s-a sprijinit cu manutele ca altfel nu stiu ce se intampla. Acum are o mare dunga vanata pe mijlocul fruntii.
Abia astept sa ne spui rezultatul cu bebe
Lisa, o inteleg pe Anusca ca se plictiseste, si Vladut e plictisit de mine si de aceleasi activitati... Cum mai stati cu vorbitul? Am uitat sa-ti zic ca i-am aratat sotului meu filmuletul cu Anusca ta si a fost super incantat de cate stie sa faca si topit dupa zambetul si pupicii ei
Iulia, asteptam sa ne cinstesti maine si sa cantam la multi ani eu i-am facut lui Vladut tort de biscuiti cu banana si frisca din smantana, a iesit super bun.
I-am facut poze azi cu tablita si rafturile de jucarii, inainte de marea cazatura http://family.webshots.com/photo/2404033800106226777HYPWWi
Am implinit 1 anisor!