LMA Licurici de ianuarie-februarie 2009 (94)
Raspunsuri - Pagina 17
roxanaz spune:
neata!
Carla la muulti ani fericiti!!!! sa fii sanatoasa, iubita, fericita!! Iulia sa iti traiasca domnisoara, sa iti aduca numai bucurii!!!
deci zau daca imi vine sa cred ca toti au 1 an. gata cu bebelusia...
Cadia, uff, se reface repede buza aia.. de acu incepe distractia
Cris bafta multa la interviu!
Anna, gelul de arnica face minuni la vanatai. trece.. apar altele...
Dark ahahah ce tare e Niall... ai vazut cum se schimba omu'???
si gata, la munca cu mine. ca iar ma doare capu', de, ma lasase fro cateva zile....
anna-mama spune:
La multi ani, Carla! Sa fii sanatoasa si sa ai o viata minunata!
Rox, multumesc, mi-ai mai zis de crema cu arnica si mi-o cumparasem, l-am dat aseara si intradevar e mult mai mica si mai putin intensa vanataia. Cum mai stati cu mucii?
Offf, Vladut nu poata sa doarma din cauza tusei. I-am dat Stodal dar nu a avut niciun efect, la cat timp pot sa-i dau Eurespal?
Ledi, succes, asteptam vesti bune
Am implinit 1 anisor!
alinuk spune:
Ledi azi ma voi gandi la tine!
Dumnezeu sa-ti lumineze drumul
azi dau eu cafelutza!?
zi faina va doresc!
Alinuk
www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">cantecul de leagan al copilariei /
Andu mik si Teo voinik
www.flickr.com/photos/23251288@N07/sets/72157623231879897/" target="_blank">MARTISOARE pentru cauze umanitare
www.asociatiamame.com/ro/implica-te/persoana-fizica.htm" target="_blank">invitatie F230
............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................
Leditia spune:
Sa-mi fie rusine,ca primul mesaj pe ziua de azi trebuia sa inceapa asa :
Carla
La multi ani!Sa fi sanatoasa si fericita!
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
sdcristian spune:
la multi ani carla, licuriciul cel mai tanar
o viata frumoasa si plina de soare iti doresc
va dati seama, toti licuricii nostri au 1 an?!?
koruccia spune:
La multi ani Carla zambitoare si voioasa! Sa cresti mare, sa fii sanatoasa si cuminte si sa ai o viata lina si implinita!Iulia sa-ti traiasca fetita cea vesela
Ledi
cris, bafta la interviu!
anna, nulta sanatate lui Vladut! Imi pare rau ca nu mai scapati odata de raceala. Si noi suntem la fel, eu racita bocna (cu dureri de cap, gat, musculare si tot tacamul), Cati pana acum cu muci si nas infundat, dar azi am vazut ca s-a trezit cu ochi rosii si umfalti, tipici pentru raceala. Urasc perioada asta din an, noi si anul trecut am fost busite rau pe vremea asta.
cadia, imi pare rau pentru incidentul cu buza Clarei. Din pacate chiar nu putem preintampina tot, eu am vazut ca multe cazaturi se intampla din pozitii sau situatii in care pare ca le stapaneste bine.
anca, am admirat pozele cu Andy si Elise, sunt de revista!
crisspy spune:
'Neata,
CARLA [s mezina noastra scumpa si draga...o viata plina de bucurii si impliniri
Imi e un somn de mor ...Cristi mersi de cafea
Ledi tinem pumnii tare stransi azi...sa iasa cum vrei tu ...
Cadia multi pe buzita sparta sa treaca repede.
Cris bafta azi la interviu...asteptam vesti bune
Dark super tare husbandul ...Adi al meu nu prea se pricepe la astea...el se baga mai mult la jucarii...mai e un pic si gata stai acasa cu Mister, sa vezi boierie atunci
Rox sper sa treaca durerile de cap...cam multicele vad, sanatate multa
Naty asteptam vesti bune de la control.
Anna multa sanatate lui Vladutz ...mi-a placut board-ul ala tare mult...
Cuscra draga in legatura cu pisicul eu te sfatuiesc sa iei, ca deh doara am o bucata acasa ...noi nu am avut probleme cu el adica sa strice sau sa zgarie mobile, astea (bine cu mici exceptii)...ideea este sa nu ai in casa canapele sau chestii de care se poate agata cu usurinta...bineinteles ca daca il inveti de la inceput ce nu are voie sa faca, s-ar putea sa scapi fara stricaciuni ...In privinta parului te sfatuiesc si eu ca si celelalte fete sa iei ceva cu par scurt, dar si asa aspiratul sa fie la ordinea zile...La noi Razvi e innebunit dupa pisic, dar in acelasi timp ii este si un pic teama cum ii este si pisicului de Razvi cand incepe asta mic sa tipe la el...
Dupa lupte seculare am reusit si noi sa vindem a2a masina ...ne apucam sa strangem bani de o casutza mai mare, sper sa putem reusi.
O zi buna va doresc la toata lumea si sa auzim numai vesti bune azi.
gascha
koruccia spune:
Dark, bravo lui Mister pentru progrese
De ce vrei sa-l culci mai devreme daca iti doarme snur toata noaptea?
Intreb fiindca eu tocmai imi bat capul sa fac cumva sa o culc mai tarziu pe Cati (ea la 8 seara pica, n-am ce sa-i fac). Pana sa reinceapa nebunia cu dintii se trezea la 7 dimineata, ceea ce mi se parea ok. Mai nou, pe langa trezirile de control, se trezeste de tot la 6 dimineata de ne vine sa o luam razna. Am incercat cu lasatul in patut, dar urla pana o luam si ne indica cu degetul ca vrea in living la jucarii.
Oare culcatul mai tarziu garanteaza un trezit mai tarziu?
anna-mama spune:
Koruccia, sa stii ca la noi nu functioneaza daca il culc mai tarziu sa se trezeasca mai tarziu. oricat de mult l-as tine seara el se trezeste la aceiasi ora dimineata, la 7.00. De obicei se culca pe la ora 21.00.
Offf, sanatate multa, sper sa-ti treaca repede raceala, iar Cate sa scape de tot de mucisori
Crisspy, felicitari pt masina vanduta! Va tin pumnii sa puteti achizitiona o casuta mai mare
Am implinit 1 anisor!