Spiridusi de ian-feb'06 ...la grupa mare (1)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Buna dimineata,

Oachi ma uit cand ajung acasa cum se numeste programul, este ceva cu magic dar vad ca in google imi da alte programe.
Si aici ninge nasol, cred ca las masina la sv pt ca nu au curatat astia drumurile si nu pot urca rampa ( fir-ar sa fie de rampa )Daca o tine tot asa, nu stiu cum va aduce giorgos masina acasaNasol ca parcarea este doar pt 2 oreNu se plateste dar trebuie schimbat ceasul la fiecare 2 ore si mai vine si politia in control sa dea amenzi

Giova nu il pasez pe Angelo la socrosenie, asa din cand in cand daca avem vreo treaba, poate sa se duca la gradi sa il ia ea dar asta se face numai cu semnatura de la noi.
Ana, cu noptile nedormite, ma mir ca poti fi fresh toata ziua

Teolinda, super a luat in greutate Cosmin

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mami cu Angelo poniroulis ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Oachi, asta e programul:
http://www.freedownloadmanager.org/reviews/36373.html

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Noi la cumnata....MARCO DOAR ACUM S- TREZIT, pe cand a adormit Edi si iar mai stam pe-aici. bunicile fac cuie cred, ca nu am ajuns la ele.

Ana pai pt. streptococul asta mi-a recomandat si dr. a zis ca daca avea stafilococ nu recomanda vaccinul, dar daca nu scapam de streptococul asta pacatos cu eritromicina, musai sa facem dozele de prevenar. asta e...sa speram c-l starpim cu antibioticul desi asa nu-mi vine sa bag iar asa ceva in el.
Oana eu aveam un program dar mi-a pierdut vara-mea Cd-ul si nu am mai facut de Craciun...am incercat ceva dar nu mi-a iesit.
Maraki voi descarca si eu programul asta cand ajung acasa.

aici e frig, Clau vine de la Sibiu si cica acolo ninge ca lumea.

Ieri cand l-am luat pe marco de la gradi aveam si cadourile de 8 martie pregatite. el i-a zis educatoarei ca sta 4 zile la Alba si raluca l-a crezut. asa ca s-au pus pe facut felicitari, vaze.etc....
L-am lasat acolo sa mi-l dea luni, dar tot am tras cu ochiul la mapa de lucrari. de abia astept sa le vad.

merg sa-mi fac manichiura, diseara iesim cu niste amici la restaurant in contul zilei de 8 martie. ma bucur ca in Tm nu reuseam, asa aici avem la cine lasa copiii si intre 2 ne si distram.
si weekend fain sa aveti.

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 smecherasi, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

salut gagiciintre treburi as vrea sa pun pozele superbecu papanul.....sunt in DROP

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

gata treaba,am vizionat si un film ff dragut iar acum vreo ora am abgat un pui la rotisor musai sa fac usturoi cu iaurt ca tare bine merge

Stefan se uita a n oara la Cei Trei Purcelusi...un dvd care era int o cutie cu iaurt Danonino...Bianca tocmai a iesit din baie ...s a cam plictisit cu vremea asta

eu de 8 martie am s a petrec la munca pt ca facem un party ...ne face cinste sindicatul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Bonsoir doamnelor va salut din Romania, va doresc o primavara frumoasa si sa fie intr-un ceas bun mutarea noastra, m-a cam emotionat.
Noi am ajuns duminica dimineata a bagat din nou maraton de condus de 19 ore al meu sot si am ajuns in Ro mai repede decat ne asteptam.Nu am ajuns inca la PC ca am fost tot in vizite, pe Alain l-am lasat la mama de ieri si se simte f bine, e vizitat de rude si primeste cadouri de peste tot asa ca e f incantat. A primit de la tata bicicleta, nu va spun cat am umblat pt cautat in moll casca si genunchiere si cotiere ca am uitat in Franta si ninge asa ca mai asteptam testarile. Al meu sot invata toata ziua si eu am venit cu el la Cj sa il sustin si sa pierd vremea prin oras cu prietenele stau si ma minunez ce scumpe sunt hainele de copii, mancarea mi se pare la fel ca la noi dar mai mereu ies in oras cu 2-3 milioane ( eu sunt cu banii vechi ) si am senzatia ca i-am pierdut sau ceva ca se duc asa pe nimicuri ca nici nu realizez.
Stam la soacra mea care e plecata in ceva minivacanta in Italia saptamana asta si va zic sincer ca e super liniste si pace....si bine chiar imi lipsea asta. Rezultate nu voi avea pana la mijloc de martie si ex e comutat pe aprilie ceea ce m-a relaxat asa ca nu ma plang de nimic .

Mergi la inceput

Cosmina ti-am vazut martisorul e bestial , super idee
Giova e super scump ce vacante zici tu acolo eu as lua in considerare Grecia au niste resorturi in Creta bestiale si cu programe si restaurante pt copii. In Italia am fost de 2 ori si a fost super, litoralul nu e spectaculos ca au marea exact ca si noi la peisaj ma refer dar e super curat si ordonat si cu parcuri de joaca pt copii(de insule nu vb ca nu stiu) . As zice clar Grecia mai bine decat Egipt din toate punctele de vedere am avut prieteni care au mers in Egipt resort frumos dar stresati de apa si faze de astea plus ca daca iesi parca aterizezi in lumea a treia si e deprimant si vizite la piramide cu bus insotit de armata ca sunt teroristi deci nu clar, visez sa ajung acolo dar pe cand s-or calma lucrurile. Daca mai aveti parteneri de vacanta ganditi-va si sa inchiriati o casa ceva in Grecia sau undeva...noi am inchiriat o casa in sudul Frantei anul asta la inceput de iulie si e super ca e chiar pe plaja abia astept sa mergem.Sanatate multa la pitic
Mirela ma bucur ca ai scris scrie mai des si descarca-te cum zicea si Ana ca o sa te simti mai bine, pupici multi de la noi .
Ana de France pupici si sanatate daca nu ati scapat de tot inca, mi-am amintit ca ai zis de Prevenar ca totusi Alain de cand l-a facut nu a mai racit tare never si el e sensibil tare la plamani ca mi-ai zis de el ca eu sunt incantata ca l-am facut.Daca te razgandesti si vrei sa iti aduc ceva lasa-mi offline
Iuliana f bine stati cu kg doamna si eu am slabit vreo 4 kg fara sa imi dau seama asa fara sa fac ceva special dar mai inca mult ca sa ma pot lauda .
Maraki sper sa faci primavara in Germania pana la intoarcere ca si asa mi se pare lunga tare pana o traversam mai ales pe drum greu nici nu vreau sa ma gandesc .
Teolinda salutari si pupic de la noi bine stai cu greutatea tot asa sa cresteti, ma bucur ca ai intrat sa ne saluti.
Irina ce faci??? Mai stie careva de Irina cum e vb cu ea pe mess sau la tel ?
Nu mai stiu ce vroiam sa va zic ca am citit tot dar nu imi amintesc, merg si eu la un film la tv vai ce programe au pe canalele romanesti ca ma doare capul de la cata vorbaraie si nebunie e nici nu stiu cine ii urmareste . Mi-am amintit sa ma laud ca m-am tuns si eu mult mai scurt ca inainte si sunt incantat si am bagat ceva trat cosmetice profit de libertate acum.
Va las ca o tulesc sa caut ceva film, maine vreau sa fac ceva masa cu ceva invitati o sa fac pui provensal cu un sos de ciuperci aromate ( am gasit hribi si ghebe congelate la carrefour) si ruccola am gasit si rozmarin verde...ca impresie se gasesc f multe am ramas placut impresionata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

a fost faina iesirea...cu toate ca nu sunt prietenii mei. am mai vorbit si de nunta ce se apropie, am vazut si o proba de coafura a miresei...nu i-a placut defel, nici nu arata a freza de 2 mil. jumate.
eu m-am programat la coaforul de cartier, unde m-a facut si pt. nunta verisoarei mele.

In rest copiii cuminti, de la o bunica la alta, pe la neamuri...eu cu clau am fost prin mall...cand suntem aici imi dau seama ce greu mi-e mie acasa, fara nici un ajutor...dar...asta este.

Silvia ma bucur ca ati ajuns cu bine....daaaaaaa se duc banii aici pe toate prostiile.
In Grecia nu prea e de ers acum cu toate grevele si atacurile d epe strazi...in plus cica au super preturi.
Noi am fost in Creta dar am fost dezamagici de cazare, la 4 stele...vreo 3 de-ale noastre. In schimb apa a fost bestiala.
In Egipt m-as duce, dar clar nu sa vizitez...nu as iesi cu copiii din resort.
In Italia nu e spectaculoasa marea, in Sicila, Sardegna e de mers...acolo ai tot ce vrei, dar sunt scumpe insulele ca naiba. Mai ales ca nu ai avion direct, e cu escala la Roma si pierzi ore bune in aeroport.
Cosmi bestiale pozele, tare bine a iesit papan in ele.

merg la somn.
aici e zapada, in seara asta s-a format polei, -7 grade...uffff sa ajungem maine cu bine acasa.
, ne auzim maine sau luni.

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 smecherasi, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris

Mergi la inceput

Buna dimineata,

Silvi ieri am aflat de la culinare ca santeti in ro Intrebau fetele de tine, le lipsesti Cand va intoarceti? Sper sa nu mai ninga, este zapada peste tot in momentul asta

merg sa continui treaba ca am gasit ca la balamuc aici...doar e zapada afara

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Maraki la ce culinare aici la subiect ? Habar nu aveam ca nu am intrat o sa ma bag sa vad
Giova am uitat ce faze au grecii acum ai dreptate il taiem si de pe lista nu e de mers cu ce framantari au ...pacat. In Italia am inteles ca in insule e mortal dar sincer prea scump pt buzunarul nostru.
Eu imi bat capul acum cu pasaportul lui Alain care expira in ian anul viitor si cum cred ca nu mai venim in Ro nu stiu cum sa fac sa il schimb ca asta electronic are 30 de zile pt eliberare si pe sie scrie ca nu e varianta de urgenta o sa merg sa vad la pasapoarte ce reusesc sa fac ca au schimbat de cand stiam eu ...
Ce fain ca sunt deschise mag duminica o sa bag o vizita la mol si azi

Mergi la inceput