Spiridusi de ian-feb'06 ...la grupa mare (1)
Raspunsuri - Pagina 8
maraki spune:
Da aici pe forum Silvi Grecii au probleme cu economia dar asta nu inseamna ca sant atacati oamenii pe strada S-au scumpit si la ei ca si la noi dar astia sant mai nebuni si fac greve generale Cred ca de anul asta vor fi cheltuielile mai mari in vacante la greci dar nu vad niciun motiv sa va fie frica de altceva.
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mami cu Angelo poniroulis ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
maraki spune:
uitati-va in stanga unde scrie numele vostru, sub nr de mesaje vad ca este scris nr de prieteni...cum a aparut si in ce conditii????
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mami cu Angelo poniroulis ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
Giova spune:
de aCASA!
am ajuns cu bine, edi marait, marco vrea spanac, eu vreau o baita, tati dupa flori pe maine la gradi.
va si ne auzim maine de ziua noastra.
_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 smecherasi, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
andiaroro spune:
Silvia-daca dureaza atat pas, depui actele acum si lasi procura cuiva din fam sa vi-l ridice si vi-l aduce la vara...e singura sol, daca nu vreti sa mai bateti drumul.
revin...
Giova spune:
www.dropshots.com/ioanapurdea#date/2010-03-20/10:16:58" target="_blank">LA MULTI ANI MAMICI!
o floare de la baietii mei.
_
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 smecherasi, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
T_Ioana spune:
Buna dimineata dragelor si o primavara minunata!
Va doresc fericire, sanatate si LA MULTI ANI de Ziua Mamei!
Eu mai absenta ca acasa nu am calculator iar la munca nu prea reusesc, ca sa nu va spun ca mi-a luat 3 zile sa ma prind de ce nu va gaseam la Clubul Scutecelor, dar ce-i drept, nici nu apucam sa aprofundez misterul.
Asa ca, bine v-am gasit, sa dea Dumnezeu sa fie o etapa minunata in viata noastra si a spiridusilor, plina de bucurii si satisfactii!
Am vazut ca Silvia e in Ro si abia asteptam s aprind un calculator sa ma conving. Ieri am vazut ca m-a sunat cineva de pe un nr de Cosmote si cand am descoperit apelul pierdut era seara tarziu. Ma gandeam ca e Silvia care a ajuns prin zona si eu am ratat telefonul. Silvia, eu am un nr de orange care l-am notat ca fiind al tau, sper din suflet sa reusim sa ne vedem. (Nici tel fix nu e conectat acasa).
Noi in marea renovare dormim claie peste gramada si ne mutam tot la 3 zile dormitorul. De azi, cel putin Razvan, va dormi la soacra-mea pt ca incepe operatiunea de spart pereti si o sa fie crancen acasa si nu l-as expune la atat prf. Plus ca e si racit de vreo 3 saptaman, tuseste tare aiurea si spre "bucuria" mea am luat si eu de la el iar de aseara se plange si Cristi.
In rest suntm bine, eu cat ursul, am un nerv la sold care nu ma lasa sa traiesc si o tin tot intr-un of si vai (sper disperarea lui Razvan care imediat se panicheaza "Ce-i mami, ce te doare?!"). Sunt cam teapana si de mijloc si sper sa-mi revin cat de cat ca altfel o iau pe paduri inca 2 luni de tras piciorul dupa mine si sotancait prin casa (parca sunt Quasimodo).
Ma cert toata ziua cu mesterii (desi sunt prieteni buni cu noi) spre groaza lui Cristi care ma tot asigura ca lucreaza chiar fff bine si atent fata de alti meseriasi si ca perfectune nu exista in domeniul asta. Eu toata ziua umblu in urma lor si comentez iar unde gasesc "inexactitati" le scriu pe lista sa remedieze (nu ne intalnim ca ei vin dupa ce plec eu la munca si pleaca inainte de a ajunge acasa, iar la tel mie nu-mi raspund). Cristi e intre ciocan si nicovala ca si aia sunt frustrati ca nimic nu-mi convine si tot ii pun sa modifice si i se plang, eu ma isterizez seara cand ajung si vad cum sta treaba....o distractie pe cinste, ce mai.
Aseara imi zice sotul meu iubit ca daca tot ne-am apucat de mizerie si galagie sa renovam si baia si bucataria, sa schimbam aragazul si faianta.....am zis ca eu DIVORTEZ daca mai vine cu idei din astea. In conditiile astea nu termin renovarile nici pana nasc nu pana la Pasti cum imi propusesem!
M-am descarcat cat pt toata absenta.....imi cer scuze!
In alta oridine de idei, fetita mica din burtica imi da emotii ca nu s-a intors inca si poate imi face o "surpriza" pana la final. Oricum, am vorbit cu dr si el a mers mult si pe nasteri pelviene naturale (daca e pozitia corespunzatoare) asa ca fug cat pot de cezariana si sper sa fie fata cumintica si sa se intoarca.
A, mi-a dat sa iau Gynpral si experimentez aproape oate efectele secundare dar cel mai puternic tremorul. Sa vedeti ce fata au facut vineri in AGA cand nu am reusit sa semnez niste acte ca tremuram ca alcoolicii aia cronici care nu-si aiua "doza" la timp
Va las ca merg prin oras sa ma mai uit de una-alta (eu sunt singura "desteapta" din firma care a venit azi la munca pt ca suntem libere toate doamnele de 8 martie si eu am uitat (si ghiciti cine face ROI-ul si CCM-ul ....neuronul meu zburda nauc de la Gynipral baunuiesc)
Pupici si un camp de floricele!
Ioanaluiwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) si 30+ cuSonia
Pozici: www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1 , www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2 ,www.dropshots.com/T_Ioana4" target="_blank"> 3 , www.dropshots.com/T_Ioana6" target="_blank">4(NOU) , Filmulete serbare
"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri ce nu le vom vedea"
Giova spune:
maraki am vazut si eu minunea cu prietenii din stanga.
de grecia am citit un reportaj, ca s-au scumpit vacantele si sunt greve si atacuri pe strazi. oricum nu era o destinatie pt. anul asta.
Silvia nasol cu pasaportul, dupa ce ca si costa, il dau si in 30 zile. nu-ti ramane decat sa faci cum zicea Ana.
si noi trebuie sa le facem baietilor si lui Clau...ne vor usura de o suma frumusica de bani.
Ioana multa bafta, sa terminati repede cu santierul.
nasol cu tremurul de la Gynipral. si eu am luat dar nu am patit asa ceva.
Iti doresc sa se intoarca fetitza, ca nu e bas usor sa nasti natural si ea sa fie in pozitie pelviana.
sanatate lui razvan, sa se faca bine repede si sa-i placa la bunica.
Am mers cu marco la gradi, cu flori si cadouri.
Edi mi-a facut o noapte horror...ba e cu nasul infundat, ba curgator, ba urla...am crezut ca nu se mai face ziua odata.
M-am saturat de copilul asta...o sapt. e ok, pe urma iar incepe cu muci si alte cele...
azi trebuie sa merg si cu Marco la dentist. sper sa ne faca caria aia mare de care s-a plans ca-l doare si pe urma mai vedem daca il mai duc acolo sau la dr. nostru.
fug la treaba ca e dezastru la mine in casa.
_
andiaroro spune:
O primavara frumoasa!
Ioana-din ce spui tu s-ar putea sa se lanseze un pui de sciataica...sper sa nu fie, totusi...mie doar masajul la kine mi-a folosit ca amortisem cu totul intr-un final glorios...Curaj!
Altfel, io am inceput bine ziua...m-am dus la prima ora la primarie sa-i fac CI madmoazelei si s-a uitat cocoana la acte (puse in ordinea in care mi-au spus ei al tel ca doar am vb de 3 ori: copii si originale, etc, etc) toate bune si frumoase pana, cred io a citit unde-s nascuti parintii si brusc n-a mai putut sa-mi faca fara copil (la tel nici gand sa fie nevoie sa ma duc cu copilu)-cred ca de la conationali mi se trage...cine stie ce trafic s-or fi gandit astae ca fac cand au vazut nascut in ro.nu puteau sa-mi ziac direct ca ar fi trecut drept rasiste, dar brusc s-au facut catolice...in sf, o sa ma duc cu ea, dar ma enerveaza idee(bineinteles ca am vb cu sefa, care si-a cerut scuze, dar vaaaai sf procedura, brusc schimbata) normal ca ma duc diseara cu ea, dar am enerveaza ideea in sine si poate le trag si o reclamataie de neindeplinirea srcinilor cand e vb sa inf populatia ca altceva nu pot sa zic...si oricum, altceva nu ce sa zica...
Conationalii au vrut ieri sa-i fure buchetul de flori abai cumparat lui tanti a lui A si unei babe de la ea din bloc i-au furat sacosa cu cump cand se scobea in porto sa plateasca...iar primaria asteapta hot judecat ca sa-i poate evacua...Sa vezi atunci politie in zona
toanca spune:
La Multi Ani doamnelor!!!!
Abia astept sa aung acasa ca la telefon Matei mi-a spus ca are o surpriza pentru mine cica o poza cu el facuta la gradi.
Si tot la telefon mi-a spus: La Multi Ani mami ca e ziua ta!