Spiridusi de ian-feb'06 ...la grupa mare (1)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

neata gagici

eu am dus copilul la gradii cam cu inima indoita ca aseara s a vaitat de ureche...pana nu i am dat nurofen si otipax n a reusit sa doarma...tare mi e frica cu otitele astea

si eu simt ca dd fff stresata,am muncit ff mult sapatamanile astea...ba la clasa,ba facut prezentari power point pt 2 colege care au gradul de dat,ba cu hartzogaraie...copii,casa...si sunt asa agitata ,parca cu dureri de cap...noaptea ca agiataplus ca decesul lui Carmen m a dat peste cap

Stefan nu s a dus la teatru pt ca ieri era depusa in foaierul teatrului dotia marelui Stefan Iordache

Sotul meu e mai calm perioada asta ca nu prea a avut de lucrusi se joaca cu copiii ff frumos....mai mult cu papan.lasa ca daca va muncii ca vara trecuta,o sa ajunga baiatul sa nu l mai cunoascaDoamne ajuta sa aiba de munca

fetelor m a pus necuratul sa i zic lui papan ca ma duc la emisiunea aia,,Schimb de mame,,si acu pe fiecare seara ma intreaba daca ma duc,,,,sa i zic ca , n o sa plec...ce o fi in capul lui???

fug sa sterg gresia si mai revin...pup fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Neatza!
Am terminat cu pasapoartele. La Edi i-a reusit poza din prima, lui Marco i-au trebuit 3 incercari.
Noroc cu Canda ca mi-a zis de programare on-line, la 9 fara 5 min. am bautut la usa si la 9:30 erau gata toti 3. s-a cam uitat lumea de acolo lung la noi, dar nu a comentat niciunul nimic.

Lili nu ii zice decat Chicco CT04, eu stiu ca asa e si al Candei. are roti duble peste tot, si suspensii. e ok, si pt. calatorii, tot cu el am fost si in Turcia, in Italia. sunt altele si mai usoare. asta l-am luat atunci ca e pt. mai multe kg...maxim 14 parca.
Nu i-am citit povestea lui Marco , cred ca la Gradi i-au zis. acasa nu prea citim, doar in Alba cand il culc eu la pranz...atunci avem timp si stam amandoi in pat si citesc si mai ca adorm si eu cu el.
Ana super poze! e mortala jucaria aia. cum ii zice sa caut si eu pt. Edi.
ce tare este, a adormit pe jos pe paturica. si ce flacai costumati acolo.asteptam povesti si detalii despre retetele facute. Cosmi e si normal sa fii stresata la cate ai pe cap si inspectia asta. hai ca acusi vine vacanta si te mai relaxezi si tu.

fug sa-i termin mancarica de pranz, caci la ora 12 trebuie sa fim la dentist si mi-e o groazaaaaaa.

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 smecherasi, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canda_h spune:

Intru si eu din an in pasti
Lili eu am carucior Multiway si pana acum sunt multumita de el. Are husa de picioare (nu e cu flice, e simpla ... caut poza), bara in fata, roti duble ... Celalalt (Liteway) e mai usor pentru ca are cadru mai subtire si roti mai putine. Nu stiu exact pentru ce iti trebuie, daca ai nevoie sa il bagi in masina sa mergi cu el poate ca mai bine il alegi pe ala mai mic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canda_h spune:

Am citit si eu de Carmen si tare m-am intristat Saracii copilasi!
Ma gandesc ce o sa fac eu dupa doi ani, parca nu imi vine sa ma intorc la lucru ca sa lucrez pana la 6-7 seara. Acum savurez de-a dreptul timpul petrecut cu copiii mei, prefer sa las deoparte calculatorul si televizorul si sa stau efectiv cu ei ...

Filip e la gradi de la 1 martie si slava domnului ca nu a racit pana acum. Dimineata o petrec numai cu Tami... ne strambam, cantam, facem gimnastica . Astept primavara sa iesim si noi mai mult pe afara.

La multi ani Anastasia!
Ana multumesc mult de ideile legate de papa ... o sa incerc si eu sa ii dau dimineata "noutatile" fara sa le combin. Trebuie sa recunosc ca eu nu am luat in serios diversificarea, adica nu m-am asteptat la alergii, asa ca i-am dat papica combinata. Acum am citit tot ce am gasit si sper sa nu mai avem probleme. Tami nu face chiar urat cand nu ii prieste ceva, se inroseste numai in obraji si face bubite mici, dar am citit ca se poate si mai rau asa ca o sa fiu mai precauta. Tu cand i-ai dat carnita ca am vazut ca cea de pui e recomandata dupa 9 luni, mie mi se pare cam tarziu atunci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Salu'

Ana este o frumoasa Anastasia. si sa va traiasca. Si Alex ce frumos era costumat.

GIO, Angi multumesc de lamuriri cu caruciorul. Vad eu pana la urma Multiway, Liteway.... nu conteaza . Oricum nu-i diferenta mare intre ele si oricum incap ambele in masina lejer deci nu asta-i criteriul de selectie. Vroiam sa stiu daca-s ok ca manevrabilitate ca restistente stiu ca sunt. Gio stiam ca l-ai avut la turci pe carut de-asta am si intrebat. Defapt prietena care trebuie sa mi-l cumpere in contul caruciorului meu pierdut a zis de Multiway. In fine... eu folosisem f putin caruciorul acela pt ca Nicolas n-a stat in carucior decat cand nu mergea in picioare si si-atunci cu chiu cu vai... si cum era doar carucior de calatorii a fost putin utilizat.

Si noi asteptam vremea mai buna sa iesim afara in curte. La gradi nu mergem pana dupa 1 mai. Asa a zis pediatra.Abia astept si eu sa ma joc mai mult cu Cosmin. De vreo cateva zile sta f cumintel si priveste in jur. Cand se plictiseste ii place sa il tin eu de vorba si sa se uite curios la mine. Nu va mai zic cand il aude pe Nicolas... e cel mai cuminte. Deja a inceput sa pedaleze bine si sa dea din manute... deci e activ ca si frate-su.

Gio - felicitari pt pasapoarte . Ati scapat de grija.

COSMI - ai grija de tine

LILIANA COSMIN ANDREI (28.01.2010) si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

www.dropshots.com/teonic" target="_blank">POZE

"Exista un singur copil frumos pe lume, si este al fiecarei mame!"

Mergi la inceput

azi mi-a rezolvat o carie, dar maine la ora 17 sunt programata la dr. carwe mi-a pus implanturile, trebuie desfacute, puse suruburi, stat 14 zile si pe urma coroana. toata afcerea 520 euro.
pe urma trebuie sa-mi dea jos o alta lucrare...asa ca iar voi fii stirba pe nunta...pe partea cealalta.
mi-a facut o anestezie usoara, am alaptat imediat si acum cateva ore pauza. maine cred ca ma paste una mai concentrata.
Am vb. de Marco si dr. meu nu-mi recomanda sa o schimb pe dr. e pe stomatologie infantila si e super buna. asa ca vom continua la ea si facem urgentele deocamdata.

Canda americanii recomanda diversificarea dupa 6 luni si nu au restrictii, daca copiii nu prezinta alergii.
am pritene caRE LE-A dat capsuni si totul e ok.
La voi e alta situatie, dar cum naiba numai la 9 luni sa introduci puiul?eu l-am introdus la 6 luni jumate, de sambata am bagat si vita.
eu am intordus mai multe legume odata, caci nu prezinta semne de alergii.
Ma bucur ca e ok cu Fiklip la graDI, SPER SA NU RACEASCA.
Lili probabil astea sunt noile modele si se numesc altfel. atunci era CT04 si CT06 sau 02 , nu mai imi amintesc exact, stiu ca celalat era model mai usor, roti mai mici si cadru mai subtire.

scuzati greselile, dar sunt cu Edi si a[pasa si el pe tastatura.
pun pozele promisde si revin.

_
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 smecherasi, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris

Mergi la inceput

poze:
http://www.dropshots.com/ioanapurdea#date/2010-03-14/12:08:13

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Intru si eu in graba sa va salut si mai ales sa ii urez LA MULTI ANI Anastasiei !!!! multi de la noi si salutari.Am vazut pozele este o frumoasa asortata cu bentita iar tu Ana radiezi in poze, binedispusa si slaba iti prieste vad primavara friguroasa .
Giova bravo ca ati rez cu pasapoarte noi saptamana vitoare demaram.
Salutari la toata trupa, revin eu cu mai multe povesti, piticul e si saptamana asta la mama si ii place f tare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

La multi ani si din partea noastra!
Multumesc pentru site-ul cu destinatii, m-am uitata si am vazut ca-i aparte, unicat si foarte interesant. Am sa-l studiez mai bine ca nu am avut timp. Mi-a palcut foarte mult.

Mi-am luat binele, gata, m-am linistit. Plec de acasa de Paste si la mare in iunie. Am sa vad ce fac in iulie si august, dar nu-mi fac planuri, sa fiu sanatoasa si sa ajung pana atunci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Oau PAULA te-ai aranjat pt incarcarea bateriilor! Unde plecati de Paste?
Uff f repede e Pastele anul acesta, nu-mi vine sa cred ca mai sunt doar 2 sapt si-un pic pana atunci. Pai de la atata iarna m-am tampit naibii . Chiar ma gandeam ca trebuie sa mobilizez ceva pt aranjarea/curatarea gradinii ... in week-end-ul acesta pt ca we urmator sunt Floriile.... Trebuiesc taiati trandafirii ca tare urat arata dupa o iarna atat de geroasa.

GIO - marfa pozele!

Silvia -

LILIANA COSMIN ANDREI (28.01.2010) si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

www.dropshots.com/teonic" target="_blank">POZE

"Exista un singur copil frumos pe lume, si este al fiecarei mame!"

Mergi la inceput