Spiridusi de ian-feb'06 ...la grupa mare (1)
Raspunsuri - Pagina 16
Giova spune:
maraki aia am citit ca nu pote sa pronunte R-ul.
sa ne tii la curent cu sedintele urmatoare.
Tu vorbesti de Angelos? sa vezi la Edi al meu cum imi inchide compu din tastatura. nici acum nu stiu cum reuseste. e belea daca il tin in brate si eu la comp.
Iuliana de cat timp iei pastilele si cat ai slabit?
eu trebuie sa arunc tot laptele congelat. Edi nu il bea...si mai am o groaza din oct. si nov.. Nu m-am muls eu degeaba?
El e fan si cred ca greu il voi intarca mai incolo.
editez sa va povestesc de marco:
azi dim. la 6 m-am trezit cu el ca statea pe marginea patului la noi cu perna in brate. L-am bagat intre noi si ne-a zis ca a visat urat cu o baba care a venit la el si el a fugit din camera. I-am zis sa se culce ca e in siguranta, dar nu a vrut, cica ii e frica ca s eintoarce baba. La care, Clau: lasa ca iau manusile de box din Wii si sa vezi ce-i dau...asa s-a linistit si a adormit.
Cand l-am trezit pt. gradi l-am intrebat de ce baba e vorba: cica de baba din Hansel si Gretel.
_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 smecherasi, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
paula2003 spune:
Azi am avut o zi de kk. Sper sa nu fie asa toata saptamana ca ma duc la nebuni.
Sunt foarte melancolica, trista, intoarsa de cana cu d-na decedata. Nu pot sa va spun ce este in sufletul meu si cum am fost sambata si duminica. I-am spus si sotului de moartea ei, ...si am ajuns si la cum ar fi daca doamne fereste se intampla ceva cu noi ....
Azi merg la job si ma suna sefa ca alta are 3 randuri de c....si ca vrea locul meu de munca. M-a apucat spumele. In final imi spune sa nu comentez si sa ma mut apoi sa vin la sediul vechi ca XXX si-a luat concediu si nu are cine sa impacheteze si sa faca treaba ei. Cred ca am plan pana la 11 incontinu. Eu sunt saritoare, ajut pe toata lumea, "sunt omul bun la toate" si cand e vorba sa-ti alegi si tu ceva nu valorezi nimic. Asta venise dupa starea mea de dupa duminica. Am avut si strumfii bolnavi si am stat in casa, dar si modul de abordare, gandire m-a deranjat.
Ca sa nu mai spun cand am ajuns la sediul vechi, a avut grija suptil sa imi arate cine este seful si ca mi-o trage pt. ca am avut curaj sa ripostez. Dar ca sa nu fie lucruile lasate, trebuie sa i-o tregi cuiva atunci cand il prinzi. M-a pus sa fac ceva si m-a intrebat cum de am stiut si am facut ca tipa respectiva i-a spus ca nu se poate. Si atunci nu am tacut din gura si i-am spus ca unii sunt pusi doar sa muncesca si sa fie buni la toate, iar cine este afurisit si nu vrea sa faca nimic este vazut bine in ochii sefului. A mutit, dar nici eu nu am mai spus nimic.
Hai ca revin, fug sa-i ridic si sa-i duc la dansuri ca au de la 18.
teolinda spune:
Paula ... bine ca ai gasit si tu pana la urma pe cineva caruia sa i-o tragi
GIO - please spune-mi si mie ce model e caruciorul tau... cum il cheama.
Imi pare rau de Marco ... cu cosmarul. Dar ce-a patit i-ai citit seara povestea sau ce-a patit?
Nicolas imi spunea dimi ca a dormit linistit azi-noapte si nu a visat pt ca a dormit cu tv-ul inchis... sanchi ca adormise uitandu-se la el.
Piua ca mi-a venit o vecina in vizita:
LILIANA COSMIN ANDREI (28.01.2010) si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)
www.dropshots.com/teonic" target="_blank">POZE
"Exista un singur copil frumos pe lume, si este al fiecarei mame!"
paula2003 spune:
, Niciodata nu i-am spus nimic, nu am refuzat nimic din ce mi-a cerut, nu am spus ca pot nu pot, stiu nu stiu, am executat. Azi am avut curaj sa-i spun ca i-a a decis pozitia vineri si tot ea a revocat-o azi ca nu-i convenea cuiva....dar nu am lasat lucrurile asa cum ar fi vrut si i-am amintit cine sunt. Stai tu linistita, nimeni nu ravneste postul meu, doar asezarea ca si pozitie in spatiu. Dumnezeu mereu m-a ajutat si ma va ajuta si acum. Am fot mereu o invingatoare!
V-am spus ca durere, ca au venit toate acum. De multe ori nu vreau sa aud nimic din teama sa nu traiesc drama acelei persoane.
Am ceva vreme de cand nu vad stirile la TV. Ce prind din presa titluri si trec repede....
paula2003 spune:
La multi ani pentru sarbatoriti!
Sa aveti o viata plina de multa sanatate, impliniri sufletesti si tot ce va doriti.
Aveti grija ce va doriti ca se indeplineste!
teolinda spune:
Paula sa stii ca si eu sunt ingrozita de gandul de a nu mi se intampla ceva sa ramana copii fara mine. Eu ma rog mereu de sanatate sa-mi pot creste copii.
Nu va spun ce frica mi-a fost acum la a doua cezariana... sa nu cumva sa mor .Stiu ca nu-i normal sa gandesc asa dar pe bune ca mi-a fost frica rau de tot.
Cand esti parinte altele sunt prioritatile.
paula2003 spune:
Cand l-am nascut pe Paul am plans in continu si dupa operatie 2 zile nu am inchis un ochi de teama sa nu mor si sa ii las pe drumuri.
Eu am avut probleme cand am nascut fetita, nu reuseau sa ma trezeasca si am ramas cu frica de moarte. Nu stiu cum sa va explic, mai mult ca-i las neajutorati si ca le va fi greu.
Hai ca fug sa-i ridic de la dansuri. Maine mai intru...
Giova spune:
mama ce discutii pe aici.
Paula felicitari d-na pt. atitudine. daca tacem si ne vedem de munca suntem luati de fraieri de cele mai multe ori.
Lili ganduri morbide am avut si eu acum cand am nascut a 2-a oara si dupa prima nastere cand a trebuie sa ma taie si sa ma coasa din nou, ma gandeam ca nu ma mai trezesc din anestezie. of doamne, ne gandim la ce e mai rau!
Sa ne dea DD sanatate si multa putere sa ne vedem copilasii mari si pe picioarele lor.
Caruciorul meu este Chicco, CT 04. este ramas de la marco,la el l-am luat de la 6 luni, dar acum noile modele au si suport pt. cap la nou-nascuti. canda are la Tami si-l foloseste de cand s-a nascut.
este peste tot:Auchan, cora, carrefour, real.
Are si husa de iarna, ca un sac, cu polar inauntru si husa de ploaie. pun maine pozele de duminica sa-l vezi mai bine.
Nu are bara in fata, asta nu mi-a convenit, dar tocmai am gasit-o la 47 lei pe un site si o comand. macar mai agatam o jucarie ceva de ea.
Maine dim. smergem la pasapoarte si la ora 12 la dentist pt. mine si Clau. vom pasa copilul de la unul la altul. mi-e groaza!
va, revin maine cand scap de killerit.
_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 smecherasi, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
teolinda spune:
Mda... deci nu doar eu aveam ganduri sumbre.
GIO - Canda are Multiway sau Liteway? Liteway vad ca e mai usor si rotile din fata nu sunt duble. Defapt mie trebuie sa mi-l cumpere o prietena careia ii dadusem caruciorul meu sa il foloseasca si i l-au furat de la boxa. Macar sa-i spun pe care sa il ia. Ea imi spunea de Multiway ceva...Oricum eu am un carucior pt acasa dar de calatorit il aveam pe-ala de la Maxi Cosi.
Bafta maine la pasapoarte sa scapati repede. Noi o sa il facem mai la vara sa stea si Cosmin cumva... ca de mama nu-mi fac probleme.
PAULA - toate bune ... te mai asteptam pe-aici.
Gata... Praslea a adormit, Nicolas inca se joaca cu Piticlic... acum il iau si-l duc la baie sa-l pregatesc de nani.
Pe maine... pana atunci... o noapte buna tuturor.
andiaroro spune:
Multumim pentru urari....facuram un an
http://home-and-garden.webshots.com/photo/2910147980059518639DvQLid
revin cu povesti