Spiridusi de ian-feb'06 ...la grupa mare (1)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

haideti sa va scriu ceva...referitor la tragedia ce a cuprins forumul:

POT SA IMPRUMUT 25 $ ?

Un om a venit de la munca tarziu, obosit si nervos, gasindu-si baiatul de 5 ani asteptand la usa .

- Tati, pot sa te intreb ceva?

- Da sigur, despre ce e vorba? a raspuns omul

- Tati, cati bani castigi pe ora?

- Asta nu e treaba ta. De ce ma intrebi astfel de lucruri. Spuse omul nervos.

- Doar vreau sa stiu...Te rog spune-mi, cat castigi pe ora?

- Daca trebuie sa stii, castig 50$ pe ora.

- Ah, a raspuns micutul, cu capul plecat.

- Tati, imi imprumuti te rog 25$?

Tatal s-a infuriat' - Daca singurul motiv pentru care m-ai intrebat asta este ca sa imi ceri niste bani sa iti cumperi o jucarie prosteasca sau alte porcarii, atunci du-te direct in camera ta la culcare. Gandeste-te de ce esti asa egoist. Nu lucrez din greu in fiecare zi pentru asa copilarii

Micutul a mers in liniste in camera si a inchis usa .

Omul s-a enervat si mai tare pe intrebarile baiatului. Cum a putut sa puna asa intrebari doar pentru a cere niste bani.

Dupa o ora, omul s-a calmat si a inceput sa gandeasca:

Poate chiar era ceva de care chiar avea nevoie sa cumpere cu 25$ si chiar nu mi-a cerut bani des. Omul a mers la usa baiatului si a deschis-o

- Dormi? a intrebat...

- Nu tati, sunt treaz, a raspuns baiatul.

- M-am gandit, poate am fost prea dur mai devreme, spuse tatal. A fost o zi lunga si m-am descarcat pe tine. Uite aici ai 25$

Micutul a sarit, zambind.

- Multumesc tati, a zbierat. Dupa aceea a scos un pumn de bani.

Omul a vazut ca baiatul avea deja bani si s-a enervat din nou..

Micutul si-a numarat incet banii si s-a uitat catre tatal sau..

- De ce vrei mai multi bani daca deja ai? a spus tatal.

- Pentru ca nu am avut destul, dar acum am, a replicat baiatul

- Tati, am 50$. Pot sa cumpar o ora cu tine???? Te rog sa vii mai repede acasa maine . Vreau sa mananc cu tine.

Tatal a fost distrus. Si-a luat baiatul in brate si l-a implorat sa il ierte.

doamne cat este de adevarat, au ajuns patronii sa se poarte cu angajatii ca si cu sclavii.

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 smecherasi, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIHA78 spune:

LA MULTI ANASTASIA, SA FII SANATOASA FETITA FRUMOASA!!

Giova, daca zilele trecute m-a luat plansul ptr. ca acea mama a facut exact acelasi lucru ca tatal meu, am sperat ca nu va avea aceeasi soarta, dar din pacate s-a intamplat la fel, acum m-a mai luat o data plansul legat de ce-ai scris tu.Dureros, ingrozitor e ca acei copilasi nu-si vor cunoaste cu adevarat mamica care s-a luptat atat de mult sa-i aiba.
Noi azi am fost la o petrecere, de copilasi bineinteles, a fost dragut, ne-am intalnit toti vecinii si ne-am simtit si noi tare bine.
La gradi a fost muuuult mai bine. Acum imi dau seama ce mare greseala am facut cand l-am lasat in toamna intr-o grupa de 50 de copii. Aici sunt max 15,16 prezenti, a povestit deja cu educatoarele, a zis ca merge si luni, sper sa fie bine.
Cosmi, bafta, sa treaca cat mai repede si bien inspectia.
Giova, deci incepe si Edi cu petrecerile, e baiat mere deja.
Maraki, nici Tudor nu-l zice pe r. Vb. de toate dar pe r nu-l zice si pace. Nu-i e usor lui Angelo cu atatea limbi in mod sigur.
Teolinda, urata patanie ati avut. Succes sa va recuperati din pagube.
Si mie de 8 martie mi-au facut hotii un cadou. Mi-au furat in autobus portmoneul.Treaba nasoala e ca am ramas fara acte.
Am pus niste poze de la petrecerea lui Tudor si din Budapesta.
http://www.dropshots.com/MIHA78#date/2010

Mergi la inceput

asa...
am fost si noi afara, a batut putin vantul, dar Marco a alergat si catarat pe pietrele din Botanic, non stop. de abia l-am luat de acolo.
Am ajuns si in mall, dar se terminase teatrul de papusi, am luat mancarica la pachet si acasa cu noi.
M-am pus si eu la somn, dar s-a trezit edi dupa 30 min. si nu l-am mai putut culca.

Maraki am crezut ca e vorba de popica. mai incerc sa vad daca reusesc.
Lili i-a placut lui Nicolas la teatru?
Cosmi si eu astept caldura, tot pe afara vom sta. bafta cu inspectia sapt. viitoare.
Miha nasoala patanie, ai de umblat pt. acte. ma bucur pt. Tudor ca-i place la gradi, e un lucru mare.
nu am vrut sa te fac sa plangi, am si eu cand am citit-o la noi la Banat. doamne rau a ajuns tara asta. bine-ar fi daca s-ar lua maSURI, cum zicea si Paula.

_
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 smecherasi, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

La Multi Ani Anastasia!!!!

Vai....am citit despre Carmen si m-am intors asa de rau pe dos...
Nu-mi vine sa cred.
Saracii copilasi
Si Victor vine numai pe la 9-10 seara acasa si cand il cert ca vine la ore din astea se supara pe mine.
Eu cu riscurile de rigoare, la 5-5.30 plec de la birou; le-am spus de o mie de ori ca eu nu m-am insurat cu banca si n-au decat sa urle; numai cand intr-adevar arde stau mai mult la birou, dar nu se intampla foarte des.
Giova, ce povestioara trista si in acelasi timp adevarata
Baietii mei au plecat la Mall la plimbrare sau la agatat; mi-e mi-a fost lene sa merg cu ei; de fapt imi era lene sa ma imbrac; sunt inca in scutece

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Buna fetele.
Anastasia, LA MULTI ANI! Andiaroro, sa-ti traiasca printesa cu ochi frumosi. Sa fie sanatoasa si norocoasa.
Noi, tusim si tusim...........in gashca. De fapt Ana cu Razvan sunt mai rau si asta deja nici nu mai stiu de cand- vreo doua saptamani parca. Inca mai cautam remedii.

www.dropshots.com/dochia" target="_blank">poze1
poze2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

La multi ani Anastasia papusica frumoasa si scumpa Sanatate, noroc si multe bucurii sa ai in viata

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mami cu Angelo poniroulis ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Bee sanatate la copii

Asa este cu surmenajul, Giorgos a patit-o din cauza oboselii si lipsei de somn...muncea noaptea, venea la 7 dim la mine la sv sa ma ajute pt ca eram cu burta la gura, dormea pana pe la 15.30 de la vreo 11.00 si la 17.30 incepeam munca la Siemens amandoi...

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

ANA SA-TI TRAIASCA MICUTZA SI FRUMOASA ANASTASIA!!!
SA FIE SANATOASA, NOROCOASA SI SA VA BUCURATI DE EA!
Abia astept sa ne povestesti cum a iesit petrecerea.

GIO - candva ... demult citisem povestioara scrisa de tine insa din pacate numai in momente d-astea ne-aducem aminte ca trebuie sa ne pretuim mai mult.. dar din nefericire uitam repede si iarasi ne-aruncam in valtoarea de zi cu zi.

Robert chiar spunea aseara ca nu mai are rabdare cu nici unul dintre copii... si ca se enerveaza cand ii aude plangand... pai eu i-am zis acum vreo luna sa-si controleze iesirile fata de Nicolas in special, ca pe-ala mic inca n-are cum sa-l certe... L-am vazut ca nu-l mai tin nervii si ca orice moment de joaca dintre ei 2 se finalizeaza cu cearta, tipete, plansete. S-a suparat pe mine cand i-am atras atentia insa aseara ajunsese la vorbele mele. Asta nu rezolva insa problema lui... este f stresat si il cred, are toate motivele si nici nu stiu cum l-as putea scoate din starea asta.

Iuliana.

Maraki - pai nici sotul tau nu sta prea bine cu sanatatea din cate stiu. Ai grija de el...
In general ar trebui sa le purtam NOI de grija si barbatilor pt ca ei oricum nu isi recunosc problemele decat cand cad pe jos (Doamne fereste!)tot noi trebuie sa ii impingem de la spate si sa-i batem la cap si cel mai greu sa-i convingem sa mearga la doctor sau sa se odihneasca mai mult.

Va doresc tuturor sanatate si la cat mai mult timp pentru voi si familie!

Merg la nani ca Praslea "rupe" patu' de pe la 21:30.. si sa mai apuc si eu putin somn ca nu se stie cand se trezeste.. 1, 1-juma...

LILIANA COSMIN ANDREI (28.01.2010) si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

www.dropshots.com/teonic" target="_blank">POZE

"Exista un singur copil frumos pe lume, si este al fiecarei mame!"

Mergi la inceput

Parca si la noi e soare...dar inca frig.
si azi trebuie sa merg sa platesc taxa pt. pasapoarte caci maine dim. ne infintam acolo...adica baietii...eu doar cu ajutatul.
si maine de la 12 la dentist...mi-e o groaza de mor. si cand il aud pe Marco ca intreaba cand merg cu el mor nu alta...el n-are nicio treaba, chiar ii place.

Maraki cum a fost la logopedie?
Iuliana si al meu sot lucreaza 10 ore/zi, anul trecut a fost sub un stres continuu...nu avea lucrari,. banii pe terminate...acum slava domnului e mult mai linistit, s-au asezat lucrurile si la noi.
Bine ca tu pleci lmai devreme, sa profiti de Matei.
au agatat ceva baietii la mall?
Lili si Clau isi pierde repede rabdarea...de multe ori nici cu edi nu prea are rabdare, cand urla vine si mi-l paseaza cica sa-i fac ceva...sau ii zice sa nu mai planga, de parca bietul bb chair l-ar intelege.
Marco are pierioade cand chiar nu ne putem intelege cu el si atunci sa te tii ca iese cu scandal si suparari si pedepse. Noroc ca-l apuca repede remuscarile pe d-nul tata si se impaca rapid cu copilul.
Traim in permanenta sub stres...cum naiba sa reusim sa ne detasam de probleme si sa fim relaxati, odihniti si intelegatori cu cei mici?
Tare greu mai este.
Bee sanatate micutilor...of ca si noi mucim de vreo 2 sapt., nu mai trec odata, dar bine ca nu sunt dintr-aia urati ca data trecuta.

merg sa vad ce gatesc azi, prin frigi bate vantul si sunt in pana de idei.
o zi frumoasa sa aveti.

_

Mergi la inceput

Buna dimineata,

Aici ningeeee muuult, au anuntat ca se opreste ninsoarea abea maine la pranz.O vreme tare ciudata, acum ninge iar peste doua zile sant anuntate 10 grade
Giova cum sa fie, la prima sedinta cu grecul a stat mai mult sa se cunoasca reciproc, i-a aratat toate literele sa vada cum le pronunta si am zis ca nu poate R D-ul grecesc si T-ul care se spune cu limba intre dinti Ne-a scos la imprimanta niste pagini cu diferite animale, puii lor si ce mananca fiecare...avem tema pana sambata viitoare dar nu stiu daca il atrage pt ca sant copiate nasol, prea mult tus negru, abea le vezi Daca nu ne.a multumit grecul ca veni la el de vreo 3 ori, doar castiga 100 euroi de sedinta( plateste asigurarea )

Fii-miu stie mai bine decat mine butoanele laptopului, mereu apasa pe nu stiu ce si schimba rezolutia paginiiNu este vorba de scris, pagina devine mai ingusta si nu imi apare tot ce este pe un site, trebuie sa umblu cu mousulTrebuie sa descopar butonul cu pricina

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput