Spiridusi de ian-feb'06 ...la grupa mare (1)
Raspunsuri - Pagina 14
cosmi1975 spune:
am ras sa mor la patania fetei...iar cu popiisi mai tare
eu gata cu treaba am fost si la auchan la locul de joacasi apoi la cumparaturi in cora ca au kfc
astept sa se trezeasca puiul mic si sa iesim afara,la parc
luni pleaca la teatrul Ion CreANGA cu autocarul...numai despre asta vb ,este ff incantat
paula2003 spune:
M-ati facut sa rad, cu trecut pe aici.
Nici prea cuminte nu e bine sa fii in zile noastre. Este un copil foarte istet si normal ca toti copii de varsta lui.
Stiti o agentie de turism buna?
Giova spune:
eu am dus copil la party si imediat o intindem si noi...ne-a rugat mama baiatul sa mergem. sper sa fie ok Edi si sa-i placa, mai ales ca P are si o surioara de 10 luni, Sara.
Cosmi la voi e vreme de parc?
Paula noi numai cu Eximtur am mers si am fost multumiti.
_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 smecherasi, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
maraki spune:
Pupa mama pe el de baiat, am gasit un link cu prietenul meu vechi, v.am spus acum 5 ani ca am dat de el pe taraf tv si am ramas masca...sa vedeti ce voce superba are Xristos Am fost ca fratii
http://www.we7.com/#/artist/Hristo-Carmen-Dobre!artistId=179078
pe mijlocul paginii unde scrie xriso si carmen dobre...cantecul se numeste lacrimi de dor ...pacat ca nu a avut pe cineva sa il lanseze in grecia....prietenul lui a ajuns mare vedeta de 10 ani, giorgos tsalikis se numeste, canta la buzukia in bucuresti in stundentie...
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mami cu Angelo poniroulis ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
paula2003 spune:
Mersi. Ori am eu ghinion ori sunt neserioase agentiile astea. Anul trecut am batut palma cu o agentie si cand am ajuns sa cumpar biletele, stupoare, nu le are(am vorbit la tel., le-am spus ora cand vin ...). Anul acesta, am batut palma cu alta agentie si cand am ajuns sa le cumpar, dupa ce am stabilit pretul, conditiile....mi-a spus ca nu-i pretul corect si sa mai dau cateva sute de euro... Acum caut alta agentie. Una scriu in oferta si alta calculeaza. Criza , criza, dar nu pentru vacante. Pot spune ca sunt mult mai scumpe decat anul trecut.
maraki spune:
<Buna dimineata,
paula uite ce am gasit:http://www.libertatea.ro/stire/la-targurile-de-turism-dai-285-e-pe-o-vacanta-de-510-e-279989.html
daca poti sa ajungi la targ, gasesti acolo oferte tentante
Ati vazut ce nenorocire pe DC? Am citit la " condoleante " si m-am umflat de mai ales la poezia postata de marius Pacat ca s-a dus o fata atat de tanara, pacat de copilasii care vor creste fara mami Dumnezeu sa o odihneasca in pace si sa vegheze asupra puiutilor!
Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
Giova spune:
dulce si frumoasa Anastasia! Sa cresti mare si sanatoasa si numai bucurii sa aduci parintilor, alaturi de dragalasul tau fratior!
Ana si Cristi sa va traiasca printesa si sa va lumineze toata viata!
Am fost dupa Marco ieri la party si tare bine s-a simtit Edi...l-a luat o animatoare intre copii, el era fascinat de baloane, de tot ce era in jurul lui.
Aseara am iesit prima data la restaurant in 4. Nu ne asteptam sa fie copiii asa cuminti. acum imi pare rau ca nu am iesit mai des...acusi merge in picioare Edi si nu va mai sta eil in carucior.
am vazut si eu poza lui carmen, de cum am deschis forumul. VChiar citisem de ea marti, ca intrase in coma din cauza stresului...of...in ce tara traim.
Au ramas 2 ingerashi fara mama lor.
Paula noi numai prin Eximtur am mers si au fost ok. anul asta vroiam in Antalya din nou, dar au niste preturi de mori, cu 4 copii te baga direct in suite family si ajungem la 3500-4000 euro pe 10 zile. am gasit hoteluri si cu 7000 euro, eu crezand ca sunt lei noi. am fost socata cand am auzit.
Ne-am reorientat si cred ca vom merge in Croatia 2 sapt. si mai mult de 1500 euro nu cred sa stricam. si 2000, dar tot nu ajungi la preturile de Turcia.
Maraki eu nu am gasit unde sa-l ascult pe popica al tau.
a iesit si la noi soarele. cred ca iesim afara, numai sa se trezeasca piticii.
si duminica frumoasa sa aveti.
_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 smecherasi, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
cosmi1975 spune:
neata gagici.....
am citit si eu despre Carmenofff ce tragedie....sa-i aiba in paza bunul Dumnezeu pe cei mici
Giova la noi e vreme buna....si decat sa stea in fataza tv sau pc mai bine ii scot in parc....
Bianca a fost ieri la sala de aerobic...s a deschis langa noi o sala KANGOO si a fost si ea...i a placut tare mult si s a descurcat f bine ,asa ca o sa i fac abonament
Paulama bucur ca te ,,vad,, pe aicice fac copiii???....vacanta anula asta???habar n am ...cred ca tot pe aici prin tara
de maine sunt in prizavine marea inspectiesper sa iesim bine ca tare am mai muncit pt asta
ANASTASIALA MULTI ANI sa ai parte de tot cei mai bun in lumea asta
maraki spune:
Hello again,
Giova care popa cantaret? nuuuuu, este vorba de un prieten foarte bun care a terminat stomatologia, daca ai chef, intri acolo si vezi ca scrie si in stanga paginii xristo si carmen dobre si are buton de play..el canta in greaca, ea in romana. Popa are voce ca toti popiiatunci cand canta
Cosmi bafta la inspectie
Angelo este la Lolihop, foarte mare spatiul de acolo, trebuie sa te tii dupa el oriunde se duce pt ca nu il poti vedea de la masa, este intortocheat pe acolo....la Cocoloco stai la masa si vezi tot dar nu are atata diversitate.A inceput si Angelo sa manance castraveti murati, pana acum vroia doar verzi din salata ( cu gust de otet )Astazi si.a bagat singur mana in borcan si a scos ditamai castravetele murat, l-am taiat impreuna feliute si l.a mancatLogopedul grec a zis sa vorbeasca Giorgos numai greaca cu el, eu numai romaneste si cand santem toti trei sa vb in greaca....ei na! pai noi santem mereu impreuna, ar insemna sa vb 20% dintr-o zi in romanesteAngelo obisnuit cu logopeda nemtoaica, ieri raspundea grecului in germanaNu pronunta R si cele doua litere grecesti care sant grele si pt un roman: delta adica D spus printre dinti si th care se spune si asta tot cu limba intre dinti In rest spune foarte corect si frumos blau, bluza, plovar....
Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
teolinda spune:
Salutare si de la noi!
In sfarsit... inca o zi cu soare... macar astazi au fost si mai multe grade in termometru si l-am scos si pe Praslea afara.
Baietii cei mai au fost la teatru Ion Creanga la "Tigrisorul caruia ii placeau clatitele" si a fost f.incantat ... asa ca si=au luat bilete si pt duminica viitoare la Pinocchio.
COSMI sa-mi spui daca i-a placut lui Papan si ce piesa s-a jucat.
GIO - felicitari pt iesirea in 4.
Paula... eu am tot mers ba cu o agentie, ba cu alta si n-am avut surprize . Pana acum i-am ales in functie de preturile pe care le practicau, destinatia oricum era aleasa de mine ... Acum voi apela la finul meu ca si-a facut agentie de turism... si mai beneficiez de reduceri pe langa ce ofera agentiile de regula. Daca vrei poti sa te uiti pe portalul lor http://www.softdev.ro/qBaseRomguide/ ... ei defapt vor sa revolutioneze turismul on line.
MARAKI - bafta cu logopedia .
Piua ca se trezeste Praslea.
LILIANA COSMIN ANDREI (28.01.2010) si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)
www.dropshots.com/teonic" target="_blank">POZE
"Exista un singur copil frumos pe lume, si este al fiecarei mame!"