Spiridusi de ian-feb'06 ...la grupa mare (1)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Asa este Giova, ma miram si eu cand a scris Ana de problemele TeolindeiAm zis ca ma incurc in topicuri, ca poate chiar a scris la noi...moama dar nasoala intamplare, sa se distruga atatea in casa

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mami cu Angelo poniroulis ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui teolinda

Maraki si eu m-am distrat rau la subiectul cu "mi-a fost rusine".... n-am mai apucat sa citesc de 2-3 zile cred ca s-a stufosit subiectul.

Mai fetelor ma speriati cu alegia asta la cartof. Mi se pare groaznic sa fie un copilas alergic tocmai la o leguma atat de frecvent intalnita in alimentatie. Angi sper sa fie bine Tami si sa reusiti cu succes diversificarea chiar si fara cartof.

ANA - la voi va fi mare petrecere... deci Alex are vise cu gagici deja... ai incurcat-o.

Nicolas a stat f cuminte la pozele de pasaport. Prima i-am facut-o cand avea 7 luni iar al doilea pasaport l-a facut anul trecut, sper sa nu am probleme cu Praslea.

Miha- marfa ca ati iesit in 2

LILIANA COSMIN ANDREI (28.01.2010) si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

www.dropshots.com/teonic" target="_blank">POZE

"Exista un singur copil frumos pe lume, si este al fiecarei mame!"

Teolinda ai pierdut cea mai tare patanie, aia cu popa

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Lili nasol ca nu ati asigurat totul. Poate la casa o fi mai scumpa asigurarea, caci eu am la generali asig. full, cu preturi de preturi la interior si electrocasnice si platesc 6 mil/an. aceeasi suma de 3 ani.
La stomatologie cu noi a venit si o micuta de 1,5 ani...i se toceau dintii de sus, ca lui Nicolas. I-a dat dr. nu stiu ce crema si tot vine la control. cica se vede de la o zi la alta cum se tocesc.
nu e scump pt. inca o pers. in plus.noi vroaim minim 10 zile...am cerut si pt. 2 sapt. dar cand am auzit preturile am lasat-o balta.
In roatia cu masina, nu e asa departe din Timisoara. Trebuie sa ne luam portbagaj deasupra, ca pt. un concediu in 4 ne trebuie o rulota dupa noi.
Maraki v-am bagat in ceata.

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 smecherasi, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Maraki macar zi la ce pagina era popa sa-l citesc direct p-ala ca nu stiu cand mai am timp sa intru sa le vad pe toate oricum m-am bine-dispus rau in seara aia cand am citit subiectul.

Gio - pai si lui Nicolas tot pe la 1 an si 5 luni au inceput sa i se toceasca efectiv ca defapt imediat ce i-au iesit pe la 1 an si 2-3 luni au inceput sa faca pete maronii... practic nici n-au apucat sa creasca de tot ca au si inceput sa se demineralizeze smaltul.
Poate afli cu ce ii da celei mici pe ei.. si din ce cauza crede ca se tocesc asa.
Calatoria cu masina pe mine nu ma atrage nicicum. Abia merg cateva sute de km prin jurul Bucurestiului... adica maxim 200-300km ca ma lasa nervii altfel. Prefer avionul ... chit ca pierd o gramada de vreme prin aeroport.
Si noi trebuie sa ne luam portbagaj-"cosciug" d-ala pt calatoriile pe la munte... prin tara. Nu mergem noi prea des dar macar de 3-4 ori pe an tot plecam... si-acum iar trebuie sa car patut/carut si juma de casa.

Mergi la inceput

Teolinda uite aici:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=149384&whichpage=14
aniela23 a postat

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Maraki merci... tocmai am intrat sa spun ca am gasit patania cu popa si am vazut si mesajul tau merci mult ca mi-ai zis... ca tare m-am distrat.

Apropos de popi... mi-a povestit prietenul nostru popa de un alt coleg de-al lui care a fost chemat sa faca sfestanie de o tanti care era cunoscuta ca fiind "pasionata" de popi. Cand a ajuns ala acolo... aia era imbracata cam indecent si in loc de slujba ... l-a invitat direct sa-i faca cafea... Ala cand a vazut despre ce e vorba... a pus ochii pe o fereastra si a zis ca ce-o fi o fi... sare pe-acolo cand se duce dilia sa aduca cafeaua .. si a sarit pe geam ... noroc ca era cumva pe o curte d-aia interior cu luminator... Dupa cateva zile s-a dus iar nebuna la biserica si l-a intrebat de ce a fugit... ca ea vroia sa-i faca un bine.

Mergi la inceput

Buna dimineata de la sv.

Teolinda ma gandesc ca probabil i-a fost frica preotului sa nu fie filmat, indiferent ca ar fi refuzat avansul, era intr-o situatie jenanta si cine stie...mai aparea pe la tv si urmau problemele Iti dai seama ca daca il vedea vreun enorias ca sare pe geam,ar fi crezut exact pe dos: fuge sa nu il prinda amantul enoriasei Grecul popa de care va povesteam eu, este foarte activ pe facebook Este bagat intr-o gramada de grupuri, pana si fan depeche mode a devenit Mi-a spus sa-i trimit pozele noastre dar pe mail ca sa nu fie vazute de enoriasi Am poze cand eram in bouzoukia si dansa popica la sentiment cu mine pe blues Sau cocotat pe scaune dansand tsifteteli Chiar ca ai fost tare cand ti s.au ars toate in casa, eu tin minte ca am plans o gramada cand mi s.a stricat tv-ul...a doua zi ne.am si dus sa cumparam altul
Astazi mergem la logopedul grec, prima sedinta ( o data pe sapt face logopedie la gradi in germana ) Sant tare curioasa cum arata domnul grec pt ca are o voce suuuper la tel

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

neata gagici...eu cu treburi prin casa si cu un ochi la voi

nu stiu cum slabesc ca de mancat am mancat...dar eu sunt ffff repezita si pb asta e explicatia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

am pus cev a poze de la munte si de la ziua lui papan de acasa...pt cine vrea sa vada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Doamne ce ma distrati cu vostri .
Mi-ai inseninat ziua maraki cand am citit patania Anielei.
Cosmina super pozele!

Noi pe acasa, Marco a fost la tuns, pe urma la 17 la party.

si weekend fain sa aveti.

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 smecherasi, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris

Mergi la inceput