Spiridusi de ian-feb'06 ...la grupa mare (1)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

Nu am fost niciodata la Bulgari si am o prietena care m-a inebunit ca-i super, ca e... Mi-a picat o oferta super si nu am sta pe gansui. Este la Hotel Varna, 4 zile, all inclus. Va spun impresiile cand ne intoarcem.
Nu am fost niciodata plecata de sarbatori dar de ce sa nu incerc si acesta experienta. De fapt m-am gandit bine, stau 2 zile in bucatarie cu copii printre picioarele mele, nervoasa ca nu mai termin treaba, cand trebuie sa ma odihnesc plecam in vizite si trebuie sa fiu fres...si am spus de ce sa nu fiu o doamna si odihnita si tartaca ca o doamna.
Nu mai spun de pret ca am facut o afacere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

cosmi1975, super tare sa te vedem si la TV. Dupa cum imi stiu sotul, cred ca ar pleca de acasa sa-i fac una ca asta.
Alexandra merge binisor, face propozitii, este in salturi, cand mai bine cad ma stacneaza. Uneori nu-i mai tace gura. Stie engleza bine, o intrebi ceva in engleza si rasunde in egleza. Stie mult mai bine ca romana. Stie si germana dar nu i-am pus si preparator. Inca nu ma gandesc la scoala. Este departe de a merge. Ori eu sunt putin rupta de realitate ori ministerul face programe scolare pentru savanti. Este la grupa mare intr-o gradinita de masa, si a facu multimi, scaderi, adunari, litere, silabe, .....te doare capul. Eu am facut multimi in clasa a 2. Poate in 2011 sau 2012 vorbim de scoala?
In rest merge la dansuri de aproape 2 ani de 3 ori pe saptamna si sa o vezi cum danseaz. Ii place sa o duc la Mall, sa mancam, sa ii cumpar ceva...te doare capul. Este foarte cocheta, doarme cu inele pe mana si este foart mandra de parul ei lung. Merge binisor in mare. Este OK!
Paul, ma face sa rad. Sa vezi ce mi-a facut luni.
Cand l-am luat de la dansuri mi-a spus ca d-na a fost foarte frumos imbracata. Am avut grija sa-i spun mereu ca oamenii
se imbraca frumos sa nu ma faca de rusine cand vede o zuza. L-am tras de limb cum adica? Pai avea o bluza cu un decolteu mare de se vedea tatele si gaurit rau de tot si egari mulati de se vedea fundul....Se uita dupa fetite, si ce le comenteaza...
Are o partenera tupeista la dansuri care-l sufoca cu pupaturi, ....si au doar 4 ani!
Este un copil foarte istet, pune intrbari de tot genu si trebuie sa-i raspuzi sa inteleaga ca altfel risti sa intri int-o mare kakao si sa nu mai termini.
In rest nimic. Muncesc, ma ocup in totalitate de copii, sotul munceste si el, sanatosi sa fim ca in rest este bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

neata gagici...eu am dus copilul la gradii si musai sa ma apuc de treaba

Paula ma bucur sa citesc despre puii tai....eu nu de sotul imi fac pb....ci de papanul meu care ar plange

sotul meu pleaca azi la tara,la o inmormantare...a murit tatal unui prieten ff bun

Giova ma bucur ca ai scapat de stresul pasapoartelor

va pup fetelor si ne auzim...MARAKI???pe unde esti??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Neatza!
La noi e soare. ce biune m-am trezit cand am vazut razele soarelui printre jaluzele.
Mi-e groaza de sedinta la dentist, mi-e groaza ca nu pot alapta cateva ore, mi-e groaza ca-mi va da ceva antibiotic.....sper sa trec cu bine si peste ziua de azi si edi sa fie ingaduitor ca nu va primi pana la culcare.

Lili bine ca iti cumpara carucior amica, sa nu fii ramas fara nimic.
Ce mai fac baietii? Cosmin mai suge? mai pune ceva poze cu el, ca tare dulce este...deja mi-e dor de un bb mic, dar sa nu fie al meu.
foarte repede a picat pastele si iarna asta care nu s-=a mai terminAT,.....nici nu ne-am trezit bine de la Craciun ca o dam in Paste. si doamne cata treaba mai am, sa alerg si dupa Iepuras si cu dintii mei si a lui Marco...
Paula super, si noi vroiam sa plecam undeva de paste, dar in fiecare an mergem in Alba la bunici si noi nu facem nimic, copiii se bucura de atentie...asa ca nu-i putem priva de aceste lucruri. si parca fara ei...nu sunt sarbatori.
ce m-am distrat de cum ti-a descris Paul cas e imbracata d-na.
Cosmi sa ai spor. am scapat de pasapoarte, dar am inceput cu dintii.

o zi faina sa aveti fetelor.

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 smecherasi, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Salutare si de la noi.
Nu prea am avut timp sa intru zilele astea.
Am avut mult de lucru, iar seara de acasa recunosc sincer ca nu am avut chef sa intru; nici nu am deschis calculatorul.
Luni seara am fost la dentist si mi-a scos 5 nervi; am cinci dinti (ultimii ) pe care trebuie sa ii imbrac si ca atare trebuia mai intai sa-mi scoata nervii; azi ma duc din nou sa inceapa sa ii pileasca si sa-mi ia amprenta.
Deci, distractie maxima
Giova, eu iau de vreo luna pastilele, dar nu am slabit spectaculos; nici nu pot spune ca am tinut vreo cura; e...am grija sa nu prea mananc cu paine, nu mai mananc dulciuri...
Ieri dimineata cantarul arata 57.9 kg.
Eu as vrea sa ajung pe undeva pe la 56-55 kg, dar cred ca visez frumos.
Paula, foarte bine ca te duci sa te odihnesti de sarbatori.
Eu nu am cum sa plec pentru ca pe 2 aprilie vine matusa mea din America si cel mai probabil o sa stea la noi cele 2 saptamani cat sta in tara.
In plus, la cati bani dau iar la dentist pentru cei 5 dinti nu mai ma tin buzunarele si pentru plecari "neprevazute"
Liliana, ma bucur ca reusesti sa mai intri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Iuliana hai mai ca nu ai mult de slabit....3 kg. cat ai dslabit in luna asta? nici eu nu prea tinregim...fara paine si seara nu prea mananc, atat. dar tot la 66 e acul cantarului.
cat e dintele la voi? la noi 100 euro, eu am numai 2, dar mai platesc suruburile implanturilor si bolturile. pe urma imi scoate cealalta lucrare, sa vadem acolo ce mai face...cica implanturi nu poate ca e aproape de sinus...si asa pt. 2 implanturi+ corosana dau 50 mil. de fapt am dat 30 in 2008, acum restul. jumate din banii de indemnizatie pe luna asta se duc pe ce-mi face azi.
Lili pe cand botezul micului Praslea?

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 smecherasi, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

3 kg mi se pare asa de mult; ale naibii se pun asa de repede si se dau asa de greu jos
Eu dau 130 euro pe un dinte; dar se adauga 5 extractii de nervi, plombare canale, cimentare, etc asa ca pe distractia asta dau 4.100 lei (adica aprox. 1000 Euro)
Iar pe partea de sus anul trecut am placut 12.000 lei (vreo 3000 Euro).
Ditractiv nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Helou si de la noi!

Dimineata pe la 6 jumate ningea, noroc c-acum e soare , frumos si s-au topit fulgii. Bre ca nu mai scapam de iarna asta.

Fetelor cand va aud cu lucrari la dentist m-apuca groaza. Si-uite-asa io cu dantura mea de care vesnic am fost nemultumita (am purat si aparate si toata copilaria mi-am petrecut-o la dentist) am ajuns acum sa fiu "mandra" de ea ca n-am lucrari. Eu am fost in "santier" cu dintii anul trecut cand mi-au refacut plombele la incisivii centrali si laterali de sus, mi-am tratat si albit un dinte incisiv central care era necrozat si inca o plomba la o masea.
In concluzie... va doresc sa fiti tari si rabdatoare sa va puneti toate lucrarile de care aveti nevoie.Eu numai la gandul de a sta la pilit ma imbolnavesc instant de nervi (mai tare decat sunt deja)

GIO - suge destul de bine Cosmin. Aseara s-a culcat la 20:30 si s-a trezit abia la 2:00 , a supt putin prin somn si apoi s-a trezit iarasi la 5:30, a supt apoi si mai putin tot prin somn si s-a trezit la 7:00 cand l-am luat putin in brate si s-a culcat mai departe pana la 8:30. Imi place de el ca nu mai sta trez peste noapte dar nici nu se prea omoara mancand pt ca suge doar de la un san... cat... habar nu am. Vad eu la bilantul de 2 luni cat a luat in greutate.

PAULA - super ca ai ales sa te relaxezi in concediu de Paste. Ai dreptate... multa munca si mai mult de epuizezi decat te odihnesti. Asta daca nu gasesti unde sa mergi doar in vizite si sa nu te obosesti prea tare pe-acasa. De regula si noi plecam de sarbatori tocmai pentru ca vrem sa le simtim mai bine. Anul trecut insa, n-am plecat nici de Paste, nici de sarbatorile de iarna. Nici de Pastele acesta nu plecam niciunde .. poate ceva vizite pe la prieteni dar nimic mai mult.
Ma bucur ca sunt bine copilasii tai. Nu stiu cum este la grupa mare si ce exercitii ii fac sa puna... adevarul e ca nici eu nu-s deacord sa-i punem la lectii atat de mici. Sa mai copilareasca macar pana la scoala ...ca daca mi-aduc bine aminte eu m-am jucat cu papusile pana aproape de 14 ani. Stiu ca-s alte vremuri acum insa ma tem ca tot acest exces de zel din anii de prescolar sa nu se intoarca impotriva mea la adolescenta daca nu chiar mai repede.

IULIANA - lasa ca vine matusa din America cu bagajele cu cadouri de Iepure. Ce mai face Matei?

LILIANA COSMIN ANDREI (28.01.2010) si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

www.dropshots.com/teonic" target="_blank">POZE

"Exista un singur copil frumos pe lume, si este al fiecarei mame!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Aoleu IULIANA te-a ruinat dentistu'.La banii astia ma duceam cu capu'.

GIO - il botezam pe 25 Aprilie pe Cosmin. Trebuie sa iau pana la sf sapt invitiatiile, maine vin cei cu baloanele sa vorbim de aranjamente ce si cum si sa vad daca iau animator pentru vreo 2-3 ore pt copii. Am vorbit la Rest. sa le faca o masa copiilor ca se strang cativa, chit ca au intre 2 si 5 ani.Mai trebuie doar sa vb de meniul pt copii in functie si de cati vor veni.
A... si-am mai gasit niste confetii 3D pe care vreau sa le aranjez pe mese si trebuie sa le comand si p-astea.
DJ, Fotograf, cameraman, local ... s-a ocupat Robert si este totul stabilit.

LILIANA COSMIN ANDREI (28.01.2010) si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

www.dropshots.com/teonic" target="_blank">POZE

"Exista un singur copil frumos pe lume, si este al fiecarei mame!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

asadar

Toanca,....o avere dintii tai
Paula super ca pleci la bulgari...asteptam impresii
TEOLINDA. cand am vazut dimineata zapada am zis ca mi vine rau

noi de paste plecam la tara...daca este vrme frumoasa sigur ne vom distra minuantat...noua ne place la tara de sarbatori ,mai ales ca acolo s au pastrat anumite obiceiuri....

Mergi la inceput