Abdomen extra-plat: Beachbody (19)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Deus, Lumi, multumesc!
Eu inca am stare de greata insa ma bucur ca o nebuna pt ca nu imi vine sa ciugulesc cate ceva, ca daca mananc mi-e rau (nu va ganditi la altele, nu e cazul.)
Sa vad ce mananc acum la pranz, nu mult cu siguranta, insa pt diseara ma bate un gand de bombonele m&m, sper sa ma abtin. Colac peste pupaza langa blocul meu s-a deschis o covrigarie...

Chiquitita, mami de Livia (8 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns z333 spune:

haaaa, asta cu covrigaria e de rele..eu de cand cu covrigaria asta, cam rar mai ies din covrigi cand lucrez..covrigi si iaurt la ordinea zilei..ca sa nu ies din trend chiar acum ma pregateam sa ma duc sa imi iau cativa covrigi cu susan

Are you ready to dig deep?
http://www.youtube.com/watch?v=CvEWuheF8vc&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=tWNZs4ty-YI&feature=fvw

me,me,me
http://picasaweb.google.com/jasmine24/JustMeCrazySexyAndForeverYoung#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns z333 spune:

ce ziceti de domisoara asta dupa ce a nascut ce frumos s-a modelat?? bene, ea oricum si dupa o luna de la nastere arata bine de tot, doar oleaca burtica acolo...bravo la ea

http://www.youtube.com/user/LindsayMatway#p/u

Are you ready to dig deep?
http://www.youtube.com/watch?v=CvEWuheF8vc&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=tWNZs4ty-YI&feature=fvw

me,me,me
http://picasaweb.google.com/jasmine24

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

frumusica si tinerica:-) bravo ei!

Am papat de pranz, beau o cafea si ma urc pe banda...sau fac exercitii cu greutatile? ma mai gandesc 5 minute

devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/

Tot ce poti cumpara cu bani e ieftin! Erich Maria Remarque.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codrina13 spune:

Chiquitita, LA MULTI ANI!!!!

Nikole, sa ma fi vazut cum ma chinuiam sa pun fenugreeku ala in par Si dupa aia sa-l scot! Ma si gandeam la foarfeca Cred, cred, ca am pus si miere, gasisem o reteta cu miere +schinduf+ulei, si mierea s-a “legat’ frumos cu schinduful, uleiul a ramas in treaba lui, ca nu se amestecau si m-am chinuit…mama mia…Probabil fara miere e mult mai usor, ce mi-am facut eu in cap atunci… O sa incerc numai cu ulei+schinduf. Si daca nu ma pot “imprieteni” nici cu varianta asta o sa pun la macerat in ulei. Am deschis link-ul ala, ce de info!! O sa stau sa le “bibilesc” mai pe indelete.

Lumi, eu cand ma gandesc la alaptat si ma gandesc ca sanii mei(asa marunti cum sunt, dar sunt!) vor deveni “sticla cu lapte” pt ala micu’. Ioi! Din “chestie” senzuala devin “papica”….No, ce temeri am eu cand inca nici nu-I cazu…..

Deus, am vazut azi la plafar almond oil, 200 ml la 23 lei. Cre k e ok pretul, eu imi luam sticluta de 10 ml cu 5 lei (pt fata, folosind cantitate mica era ok ca prêt, dar pt corp…scump ca naiba) Ca fraiera nu m-am gandit sa-mi cumpar si eu! Dar maine dau o fuga si-mi iau. Am vazut si ulei de samburi de struguri, eu aveam tot asa la sticla de 10 ml, asta era la 1 litru si era 20 lei, asta mi l-as lua sa-l beau/mananc, am citit ca e f bun pt intarirea capilarelor (am o droaie de spiderveins pe picioare)

Deus, m-am speriat de asta :
“Balonare cronica, dureri abdominale dese, discomfort abdominal
Statistics, Signs And Symptoms From The American Cancer Society On Colon And Pancreatin Cancer “
Am fost acu’ 2 sapt. la medic la interne, mi-a dat o droaie de analize de facut si mi-a zis ca mi-ar recomanda si o colonscopie, dar e destul de dureroasa si scumpa si ca lasa la latitudinea mea daca o fac sau nu. Acuma sa vedem cum imi ies analizele (de ficat majoritatea) si dupa aia poate ma chinui cu o colonscopie. Mai ales la cat de balonata sunt…Aseara am plans de durere de la balonarea asta.

Cu mancarea sunt pe regim de bebelusi . Ma dor gingiile, intre masele, intre 2 din stanga si 2 din dreapta si orice mananc imi intra acolo si ma doare de mor si scot cu ata dentara si ma doare iar si tot asa. Orice imi intra, inclusiv salata verde. Asa ca azi am papat un iaurt activia mic, o cutie de branza almette (are vreo 350calorii), o sa mai pap un iaurt si acasa ciorba. Maine o sa-mi pun la inmuiat vreo 3 ore niste fulgi de ovaz sa se faca ‘pireu” sa pot manca, cred ca o sa-mi fac si un “pireu” de morcovi, eventual un ou fiert ca ala “aluneca” usor. Cateva zile cred ca o sa stau pe “regim” dintr-asta sa mi se vindece gingiile (pana acuma am folosit apa de gura pt paradontoza, dar azi mi-am cumparat o solutie, ii zice “miere cu extract de trandafiri” si scrie pe ea ca e buna pt gingivite, afte, eruptii dentare la sugari, ca daca tot sunt pe regim de bebei )

Aaaa, si ieri am reusit sa stau fara cioco!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Allure spune:

Chiquitita, LA Multi Ani! Wow! Ai schimbat prefixul? Welcome to "the thirty something club"! Sa fii sanatoasa si iubita!

Nu prea am timp de scris azi (what's new?), plec devreme la munca si vin tirziu, asa ca bag viteza sa exersez la prima ora a diminetii.

Luminitza, gagicuta aia arata bine si inainte de P90X dar mama ce rezultate a avut!!! Sa mai zica cineva ca te faci musculoasa si masculina de la programul lui Tony...

Now let me go sexify myself...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet.

"Man, you can do anything for 30 seconds!" Tony Horton, P90X

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda spune:

Chiquitita, LA Multi Ani!

Salutari la fete. Tadaaam, am coborat si eu dintre stele . Greu o fost, dar acum nu mai e...

Eu de cind am dat prima oara pe aici, ceva mi s-a intamplat, cu stilul de viata, cu alimentatia, cu sportul....a facut un click perfect.
Nah si nu v-am mai scris ca nu am avut ce. Am avut treaba, cu mansarda ...ca sa zic asa ...am scapat de inca doua porcarii, acu tre sa ma declar. De tigari si de AC-uri! Puaaah. Dazvatul a fost...iuhuu...ca-n filme. Cu primele ma chinui din decembrie...tooot am redus la ele, pina mi s-a setat neuronul. Cu AC-urile brusc si deodata, din motive de sanatate, nu mai sunt dispusa sa inghit hormoni, nu ca mi-ar fi facut vreun rau, dar nu mai vreau.

Asa. Si acum cu primavara 'nainte . Zau ca ma simt minunat. De luni mi-am propus o luna de raw (cel putin). O sa-mi ascultati icnetele pe aici . Scap si de cm pina luni si pot intra la sport full.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

ChiquiLA MULTI ANI...viata lunga si plina de impliniri sa ai

Codrina, imi inchipui ce maglavait ti-a iesit, pai de la miere s-a incleiat in halul ala de nu-l mai dai jos din par...cred ca te-au trecut toate apele

Colonoscopia nu e deloc dureroasa, doar ti-o face un medic nu un amator...eu am facut-o acum doi ani, prezentam o simptomatologie dintre cele mai ciudate si scarry(detalii pe PM daca vrei, dar nu cred ca-i cazul tau, ca te trimiteau de urgenta la colonoscopie daca era)...e drept ca am cerut anestezic, mi s-a administrat ceva in doza minima, urmand sa mareasca doza daca simt ceva...nu am simtit nimic, putin discomfort, dar nu durere.
Fa-o daca ti s-a indicat...nu stiu cat e de scumpa in tara, eu cu asigurare, am platit 50$.

Lumi domnisoara aia arata intr-adevar super, dar arata si innainte f bine, dupa parerea mea.

Eu am baut un shake la micul dejun din papaya, para, banana, cereale si zahar brun, un ou fiert si o cafea cu muuult lapte.

Astept sa adorm albastrelul din dotare si ma apuc si eu de ...lucrat bratele
Innainte de asta , un dus cald, cateva minute de aromaterapie(poate adrorm) si la treaba...

Nikole, mami lui Albastrel/Kevin Alexander(4.08.2007) si fericita 36+cu...Albastrica/Luana
"To born, to live, to die, to reborn and to keep progressing. That is the law"
Allan Kardec

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

Deus ma tin sa te intreb:cum e salata aia adunare generala?
un fel de orientala cu de toate?sau salata de cruditati?

as face ptr cina cu piept de curcan...

Nikole, mami lui Albastrel/Kevin Alexander(4.08.2007) si fericita 36+cu...Albastrica/Luana
"To born, to live, to die, to reborn and to keep progressing. That is the law"
Allan Kardec

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

codrina13 - nu te speria, doar mergi la medic si sa te cauti foarte amanuntit, nu te lasi pana nu scapi de balonare:-) Presimt ca-i totul binezise ursitoarea Sanda

anda - esti hotarata nu gluma

Raportez- mese conform meniu si 6 km banda + exercitii cu greutati
m-am uitat fiind pe banda la un film dragut, probabil toate l-ati vazut
"Life or Something Like It" - eu sunt in urma cu filmele cu cca 8 ani:-)

devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/

Tot ce poti cumpara cu bani e ieftin! Erich Maria Remarque.

Mergi la inceput