Abdomen extra-plat: Beachbody (19)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

Buna dimineata

ieri, ziua cu f putin net am terminat cartea cu care ma luptam de ceva vreme

Azi sport, mancare light(habar nu am ce ca am luat de la fiul meu, care mi-a adus de la gradi o frumusete de diaree)si citit.

Maine Aaron face 5 ani si facem party cu tema Batmanam un zambet tamp pe toata fata de dragul lui.

Mai intru dupamasa sa va spun daca nu am facut pe mine sau pe undeva pe la vreun colt de strada

VA

devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/

Tot ce poti cumpara cu bani e ieftin! Erich Maria Remarque.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Macrina spune:

Hehe Deus..:))
La multi ani dragului de Aaron! Sa va fie bucurie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Buna dimineata!
Deus, La multi ani pentru Aaron, sa fie sanatos si sa va umple viata de bucurie! Distractie placuta!
Allure, super suvitele! Esti o frumusete!
Caro, ce rezultat a avut "intalnirea"? Asta da cadou de 8 martie!

Chiquitita, mami de Livia (8 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

Raportez 24 min hip hop si 5 min pure cardio cu shaun (n-am rezistat mai mult )..oricum curg apele pe mine, asta si voiam. Cel mai imp e de azi sa fiu cuminte cu alimentatia. Va pup, s-a trezit jiji. ...uaf, uaf, mai , mai, a dormit si el 15 min.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns z333 spune:

neata..eu sunt la munca

Deus, La multi ani pentru Aaron(ce nume frumos), sa va traiasca si sa fie sanatos

eu aseara am fost tare trista ca nu mi-am gasit bonsai, dar maine merg iar in cautari, trebuie sa gasesc..azi ma documentez puternic, sa stiu exact cum sa ma comport cu micutul copacel

ideea e ca nu am facut sport de suparare, dar recuperez diseara

Are you ready to dig deep?
http://www.youtube.com/watch?v=CvEWuheF8vc&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=tWNZs4ty-YI&feature=fvw

me,me,me
http://picasaweb.google.com/jasmine24

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eunice78 spune:

Buna fetelor!
Nu am scris niciodata la subiectul vostru desi va citesc constant, v-am mai si acordat stelute si fac si sport regulat. Am activat intr-o perioada pe la subiectul cu tae bo dar apoi nu am mai avut timp de net, sport insa fac in continuare. Sau, ma rog faceam pana vineri. Asta de fapt e si motivul pentru care am intrat, special pt Miss Boss.

Onitza, draga mea sa iti traiasca minunea, sa te bucuri de ea. Am intrat ca am vazut a te-ai apucat de Insaniy si sa iti spun ce am patit eu, nu ca ar f si cazul tau dar asa, ca semnal de alarma.
Fetele de la tae bo stiti ca faceam regulat acest tip de exercitii, am o conditie fizica buna. Asa ca in urma cu o luna am luat de la Lumi cateva filme cu Shaun inclusiv cateva de Insanity, apoi am descarcat de pe net inca o serie si am inceput sa fac si eu. Eu am 32 de ani, 2 sarcini la activ si ziceam ca nu am pb de sanatate. Ei bine, vineri seara la 8 dupa o sapatamana grea m/am apucat sa fac Max Interval Plyo. Am trecut de incalzire si pe la jumatatea programului trebuia sa fac acele power jumps (sarituri cu genunchii la piept din departat). Mai facusem si in spatamana precedenta deci nu era ceva nou. Pe la a 8, 9 a saritura, inainte sa aterizez am auzit un trosc pe coloana, am aterizat, am cazut in genunchi au inceput sa imi vajaie urechile si acolo am ramas. Mama, ce dureri! A venit sotzul m-a recoltat de pe jos, pana duminica nu m-am dat jos din pat,ieri am fost la dr am facut radiografii si azi ma duc la RMN. Surpriza a venit la radiografie ca a zis dr ca am o scolioza destul de urata, ca nu am calciu in oase (de fapt si cardiologul mi-a zis toamna trecuta ca am un dezechilibru mineral la nivelul tesuturilor si ca ce e in sange nu e si neaparat in tesuturi) si ca am pense (asta inca nu stiu ce e dar o sa aflu) de la t8 la l4, l5. Si ca toate astea mi se trag de la sarcini si ca sigur le am deja de ceva timp.Ca in sarcina se pot produce modificari la nivelul coloanei.
Asa ca acum stau in pat si astept sa vad ce o sa zica dr la RMN. oricum cica o luna tot stau pe tusa.
Asa ca in conlcuzie, imi cer scuze pt tot cearsaful asta, dar voiam sa atrag atentia in special fetelor care au nascut sa nu faca insanity decat daca stiu ca nu au sigur probleme cu coloana.
Altfel, in opinia mea INSANITZ rulz. Cel mai bun program, in trei saptamani am slabit 4.5 kg, fara nu stiu ce dieta, dar cu sport facut zilnic. M-am subtiat in talie si cel important, mi s-au dus pernutele de pe spate din zona taliei. Dar tare ar mai trebui sa mai dau jos 3 kg, dar cu coloana mea.. , cine stie cand ma mai intalnesc cu Shaun.
Legat de sport si alaptat, poti sa faci fara pb, eu am alaptat 1 an si 6 luni al doilea copil. Ideea e sa faci sport imediat dupa ce ai alaptat si nu inainte de alaptat ca sa aiba timp organismul tau sa se linisteasca. Citisem pe undeva si explicatia, dar nu o mai retin (ideea era ca daca alaptai imdeiat dupa sport il agitai pe bb de la nu stiu anume ce se secreta in corp) Si ff important sa bei ff multe lichide ca sa se poata produce lapte, sa nu te deshidratezi.

In alta ordine de idei, Allure, esti fff frumoasa, subsriu la ce au zis fetele.
Deus, ai un corp ff frumos, nu stiu de unde vrei tu sa mai dai jos. Legat de kg putine, eu intru in aceeasi categorie cu tine, adica trag greu la cantar. La 165 arat ff bine la 57 kg, la 56 mi se vad deja toate coastele.La multi ani lui Aaron!
Ema, si eu ti-am vazut pozele, felicitari in primul rand pt regimul tau, asta da vointa..eu..ca Lumi (nu acum, in post), dar in rest, fara niste pui cu mujdei, cartofi de aia criminali..viata nu ar avea farmec.
Atata imi vine mometan in minte..Uf, ce frig e afara.

O zi de primavara adevarata, c soare va doresc!

Baietzii mei

Mergi la inceput

oofff Eunice, imi pare foarte rau ca ai probleme cu coloana..cel mai bine ar fi sa intrebi medicul ce fel de exercitii poti face dupa ce te recuperezi...multa sanatate
ma inseala pe mine memoria sau tu ai mai avut niste probleme cand activai pe la tae bo??..nu mai stiu exact, oricum ai grija de tine

me,me,me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codrina13 spune:

La multi ani pt AAron!!!

Ce ziceam ieri ca reduc timpul petrecut pe net? Ya, right. Tocmai ce mi-a zis aseara medicul endocrinolog ca s-ar putea sa am PCOS (desi ovarele mele sunt curate, pot sa am sindromul ovarelor polichistice fara sa am chisturi pe ovare.) Asa ca...internet, here I come!! Tre' sa ma documentez bine. Cautand altceva, am gasit ceva interesant referitor la grasimea de pe talie versus solduri

"People who rapidly secrete a lot of insulin after eating a little bit of sugar tend to carry their excess weight around their waist—the so-called apple shape. People who secrete less insulin carry their excess fat around their hips—the pear shape. Those differences are more than aesthetic. The study found that high-insulin, apple-shaped people will not lose as much weight on a diet that restricts fat calories as they will on a low-glycemic-load diet—one that restricts simple carbohydrates from sugary and starchy foods like cookies and potatoes. Low-secreting, pear-shaped people will do equally well on either type of diet"

Asa ca, fie pt candida, fie pt belly fat tre' sa reduc dulcele.
Abia astept sa-mi ajunga coconut oil, mai am un pic acasa dar vreau ceva mai proaspat si sa ma apuc de luat. Am citit marturii cum ca opreste/micsoreaza pofta de dulce.Plus ca ajuta la candida. Si cica da si energie.

Allure, produsul de care ziceai suna bine. E scumput, dar daca functioneaza....Mai la vara o sa caut si eu daca se vinde pe undeva prin UE ca altfel e scump dinc auza taxelor(mi-am luat o data o crema de fata din SUA-adica tara non-UE, crema a costat 35$, shppingul tot atat si am platit TVA la toata suma si apoi vama la toata suma (crema+shipping+TVA)

Azi musai sa bag niste hiphop, ca ieri dupa intalnirea cu dr. si dupa ce mi-a mai luat si sange n-am mai avut chef.Dar azi musai ca ma invat iar lenesa, 2 zile pauza e...acceptabil, 3 e deja nesimtire.

Mergi la inceput

mda, Codrina si eu ma simt oleaca nesimtita ca nu am facut ieri nimic...azi bag iar Max recovery sa imi iasa ochii din cap(inca mai am febra dupa 3 zile)

de maine m-am hotarat..Max interval trainings, adica Level 2..vorba lui Shaun, daca tot astepti sa fii pregatit psihic pentru Max interval probabil nu o sa se intample niciodata, fa-o si cu asta basta

me,me,me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

EUNICE, multumesc pentru imaprtasirea experientei tale, din pacate tare neplacuta si dureroasa. Chiar voi tine cont de ce ai patit si ma voi limita deocamdata la hip hop si la cardio cu billy. Iti multumesc pentru sfaturi, am si eu o scolioza si ceva probleme cu coloana.
Pentru mine ar fi totusi foatre important sa reusesc performanta sa ma alimentez sanatos si echilibrat....in ultimul timp am cam dat-o in bara cu cioco alba, covrigi, pateuri si alte prostii. EU ma ingras imediat cand incep sa mananc aiurea.

De doua zile sunt singura cu copiii, pana seara pe la 7 si nu va spun ce psihic tare tb sa ai sa le poti face fata si lor si sa ai grija si de tine ca femeie.

LUMI, sper sa gasesti copacelul iubit de tine si sa il poti ingriji in conditii optime pentru el!

EUNICE, ma gandesc ca dupa ce te recuperezi , ai putea incerca pilates chiar daca e mai soft. mai ales daca esti multumita de cum arati.

Mergi la inceput