"*LMA!* Puiuti de Randunici 2008!! (381)"
Raspunsuri - Pagina 9
dudurutza spune:

SAM, sa te creasca Dumnezeu sanatos,fericit si sa aduci numai bucurii parintilor tai!

Clara,Bogdan,Andrei,Vlad si Daria
natynic spune:

LA MULTI ANI GINERELUL MEU SCUMP, CRET, CUMINTE SI DESTEPT DAVID!

Sa cresti mare, sanatos, norocos, sa ai grija de viitoarea ta surioara
si sa-i turui lui mami a ta pana cand o sa se roage de tine sa mai taci!
Si sa te mai vezi si tu cu Iulia ta iubita, ca sa nu te mai temi de Stef!![]()

LA MULTI ANI SAM-BAROSAN, FRATIOR MIJLOCIU BLAND SI DULCE!
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
luny spune:
stati asa, ca se dusese iub la ma-sa cu martisor, cat a dormit Muf, si a venit cu ei
.. in fine, eu oricum plecam, nu se punea altfel problema..![]()
cu gelul, stiam si eu de arnica, insa nu stiu unde sa-i dau, nu stiu unde-i buba, asta vorbeam acum si cu Sovi..ce sa fac, sai- dau de la sold, tot piciorul?..
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
natynic spune:
aici e ca la nebuni...
Iulia e pe reparate, a mai facut un singur kk semi-legat si puturos, a mancat regim binisor si facem boroboate...Venita eu de la munca, nu m-a lasat pana n-am scos-o a doua oara afara: si-a scos puloverul si mi l-a intins: "imbaca, pecam afaa, aide pa!". Zis si facut, am imbracat-o, m-am imbracat, am scos-o pe usa si ea, calma, se tragea inapoi in casa...eu o trageam de mana inainte...ea tot spunea calma "papucii, papucii". Dupa vreun MINUT m-am prins ca uitasem sa o incalt si o scoteam afara in ciorapi 

Buuun, ne-am intors. I-am facut o mie de baloane de-alea de sapun si, pt un minut, am lasat deschis flaconul de apa cu sapun pe blatul -inalt- de la bucatarie si am venit sa citesc pe DC. A venit dupa mine cu flaconul in mana zicand "buun, foaaate bun". Cand ma uit, cam un deget din flacon era baut 

. Sa mor si alta nu, abia ce ziceam ca scapam de kk-re!
Sper sa nu se intoxice, cantitatea nu e chiar mare....
Ei si in final, eu citind din nou aici in timp ce ea statea pe canapea si se uita la tv aud BUF-se catarase pe partea inalta a canapelei ca sa ajunga la fereastra si a cazut in spatele ei

Asa ca send si nu mai scriu nimic ca naiba stie ce mai patim 
Bitza, am primit mesajul, multam mult
vorbim.
Naty
mamica
natynic spune:
Luny, parerea mea e sa-i dai de la genunchi la glezna si mai ales in zona gleznei. L-am intrebat si eu ieri unde e "au" (Liviu era de fata) si a aratat clar undeva deasupra gleznei. Si mie tot ceva de parti moi, gen intindere mi-a parut dar n-am mai apucat sa-ti zic.
Naty
mamica
sovietica spune:
naty, welcome in clubul chemical brothers! (mai bine nu exista clubul asta
)
nu poti sa ii dai repede niste lapte sa bea?
Luny, asa, la intuitie, as da tot cum zice Naty, maxim pana la genunchi. oricum, arnica aia, cred ca important este sa ajunga in corp, ca si-o face ea treaba sper. (nu degeaba exista si bilute homeopate cu arnica, pentru lovituri si alte umflaturi). si nici nu cred ca se poate vorbi de supradoza, la cat dai.
(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") nasterea Anei, 03.09.09 .... povestioara
zozela spune:
La multi ani,Clara!!
La multi ani,Bogdan!!
La multi ani,Andrei!
La multi ani,Vlad de Maia!! Sa fi sanatos si sa ai parte de tot ce-i frumos in viata!!

Ela,
sufletelului blond si a unui samburel!Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!
Lingusitorul te linguseste totdeuna,asa cum ar dori el sa fie lingusit!
zozela spune:

La multi ani,Sam,puiut iubit!!
Sa ai o viata plina de lucruri frumoase,dragoste si..si-o surioara!

Ela,
sufletelului blond si a unui samburel!Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!
zozela spune:
La multi ani,David,cretzulin blondin!!
La multi ani,Daria!
Ela,
natynic spune:
Lapte, am zis, bea numia la orele ei fixe plus ca acum ii dau dietetic fara lactoza. I-am dat ceai de menta, ca asta bea oricum, na!
Azpacada?
-hai ca asta e f simplu!
Naty
mamica