"*LMA!* Puiuti de Randunici 2008!! (381)"
Raspunsuri - Pagina 8
mstela spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui luny stela am mers pe mana lui, daca spunea musai radiografie, o faceam! dar el a spus ca e ok si eco, ptr ca de sold a vrut sa se asigure ca e ok..plus ca Muf a mai avut o radiografie in decembrie, la plamani, asa ca nu ma dau in vant, decat daca e neaparat.. diseara ma duc la teatrul Masca,la un spectacol al cumnata-mii, cu sor-mea , "Una historia del tango", ne delectam si noi cu ceva frunmos de martisorIubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)![]() Life is to precious to worry about stupid Shit! |
Asa-i
.Ce as vrea si eu cu voi..
mami de TEA (1.04.08)

Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.
ramo_cata spune:
gata am culcat puiutzii..greu nenica cu 2..alex stie tot ,vrea si aia si aia,andru vede si el si vrea si el...mai ales cand e vorba de mancare ,in special prostiaore..eu nu i-am dat orice,dar saptamana asta isi cam face de cap la matuse sa...
LA MULTI ANI DE 1 MARTIE..SPER SA AVEM TOATE O RPIMAVARA INSORITA SI FRUMOASA PE TOATE PLANURILE!!!!

ariel multa sanatate
mstela ma bucur ca am facut o bunicuta fericita..sa fie sanatosi si sa le poarte cu placere..da au fost cam multicele dar am zis ca decat sa le arunc mai bine le dau
mda vad ca a scris olguta cine era tipa blonda ca si eu mi-am pus cateva intrebari :oare cine o fi?...am fost cu ochii pe toata lumea..nu stiam la cine sa ma uit mai mult...poate o sa mai existe "o alta data" sper ca sa fiu pregatita,mai ales acum cand a vazut si randunoiul ca nu-i vorbesc din carti...aaa si bubu te-a recunoscut catalin:ea e tipa care gateste numai bunatati? deci sa stii ca ai inca un fan pe bucatars![]()
zoze,tonicutza cum a fost prima zi de munca?
mihuleti-am vazut dansatoarea si gospodina mica si frumoasa

simo eu ii dau lapte de vaca zuzu sau la dorna cu 3,5% grasime
clauimi pare rau pentru rebecutza,poate si din cauza oboselii ..cine stie
sa treaca oboseala
tonicutz am vazut-o pe antonia ce grija are de oaca
sophiece bucuroasa a fost cand a suflat in lumanarica si cum batea ea din palmute...
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://community.webshots.com/user/ramonika8128
clauclau spune:
Luny, Ramo, da , azi e bine Rebe, mandra tare in geaca cea noua.
Si a primit martisoare de la colegii lui Razvan!

Luny, ce seara misto o sa ai!
.
Cred ca ar trebui sa o trec si eu pe Becca pe lapte de vaca, nu? Usurel asa...
sovietica spune:
Zice-se ca s-au adunat o gramada de fizicieni si experti si au facut ei tot felul de experimente, dar nicicum nu reauseau sa afle cum poate bondarul sa zboare. Au facut ei calcule si toate alea, dar pe hartie aparea imposibil ca bondarul sa zboare. Are corpul prea mare si prea greu, aripile prea mici si prea slabe. Si-atunci cum reuseste sa zboare?
Raspuns: Pentru ca nu stie ca nu ar trebui sa zboare.
Va doresc o primavara care sa va dea noi aripi zborului vostru catre inalt!

(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") nasterea Anei, 03.09.09 .... povestioara
luny spune:
asa ziceam si eu, dar au aparut inopinant socrii

Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
sovietica spune:

La multi ani Sam! 

La multi ani David de Delinuta silfiduta! 

La multi ani Vlad Constantin! 

La multi ani David de Ioana! 

La multi ani Daria! 

Abia acum am reusit si eu sa ma mai asez, am "citit" pe mare diagonala, am vazut poze de la intalneala 
Bubulina
, mi-ai luminat ziua cu poza asta http://good-times.webshots.com/photo/2370697190102227597nAlnoQ 
Mi-a placut mult la petrecere, pacat ca sasa nu s-a desfasurat la adevarata-i valoare, bantuia cam timid
Nu stiu de unde m-ati clasat Zen, ca eu am venit cu o aura de persoana haituita, mi-a fost cam greu zilele astea.
Noi am mai fost la o intalneala la unchiu, imediat de la party, de unde am venit la ora 9 acasa. Intre timp, sasa a cam dat cu isterii, nu stiu, or fi de la Luna, or fi de la dinti...
Tonicuta, te-ai intors la servici? sa iti fie de bine! readaptare usoara va doresc 
Va multumesc din suflet pentru seringi, au intrat in paine, (in cereale mai exact) :)
Luny, ma bucur ca nu pare nimic grav la Mufi. Sa dea DD sa treaca.
Si noi am fost la dr homeopat azi, i-a dat bilute anei, bilute si sasului, care se scarpina la decolteu pana se zgarie, acum stam si asteptam simptome. (sau simptomuri, ca cica asta e pluralul corect)
si gata, nu mai poci scrie ca ma cheama fata

(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE
sovietica spune:
aaaa, stela, ma tot plangeam la dr homeo ca ana are fontanela stagnata, ca sasa a fost la fel, ca nici macar el nu o are inchisa de tot... si el cica: si ce daca
cica sa le las fontanela in pace, si sa nu mai dau vigantol ca n-au a face una cu alta. pur si simplu sa astept sa se inchida, ca nu e nimic de rau.
medic cu experienta http://www.similimum.ro/200811189/constantin-sararu.html
ariel_7000 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui sovietica Zice-se ca s-au adunat o gramada de fizicieni si experti si au facut ei tot felul de experimente, dar nicicum nu reauseau sa afle cum poate bondarul sa zboare. Au facut ei calcule si toate alea, dar pe hartie aparea imposibil ca bondarul sa zboare. Are corpul prea mare si prea greu, aripile prea mici si prea slabe. Si-atunci cum reuseste sa zboare? Raspuns: Pentru ca nu stie ca nu ar trebui sa zboare. Va doresc o primavara care sa va dea noi aripi zborului vostru catre inalt! ![]() ![]() ![]() |
m-a uns la suflet

mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"
ariel_7000 spune:
luny, dupa cum explici tu ca e problema lui muffy, seamana a intidere (musculara, ligamente). tot la targ, langa standul lui nenea cu sutiene, erau niste tinerei care aveau niste cosmetice naturale. tipul m-a vazut cocosata si schiopacioasa dupa o zi de stat in picioare si carat saci pe acolo si mi-a dat o sticluta cu un gel MINUNAT. m-a frectionat al meu cu el pe picioare, shale, incheieturi si a 2 a zi eram ca noua...apoi am luat-o de la capat
.
azi noapte m-am dat iar cu gel d-ala, caci ma durea tot corpul de la febra/viroza si m-au lasat durerile...ia vezi, poate ti se pare ok. (uite aici link catre el: www.naaybotanicals.ro/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage-ask.tpl&product_id=22&category_id=1&option=com_virtuemart&Itemid=5" target="_blank"> gel )
sau...crema pe baza de arnica stiu ca era f buna in caz de traumatisme, contuzii...
cat despre socrii, cum au venit ei pe nepusa masa, la fel pleaca si tu. ca doar ai un plan facut inainte si nu stai sa intinzi covorul roshu in fata reginei mama. mor pe astia care apar neanuntati!!! rude, amici sau ce or fi...sa sune frate inainte, ca poate sunt in chiloti si ma epilez, nu? sau poate stau cu capul in toaleta ca azi...
mai, sa va intreb si pe voi. daca am luat logestul la ora 22 si am vomitat la 3.30 prima data, mai este eficienta protectia? ca am citit numai variante diferite...ba ca se pierde daca versi dupa 1 ora, ba dupa 4, ba ca nu are a face....voi ce stiti?
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"