"*LMA!* Puiuti de Randunici 2008!! (381)"

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

mi-am adus aminte, nu mai stau sa caut in urma ca nu am timp, care dintre voi ziceau de directionarea a banilor 2 %, ca vreau sa-i dau pentru copii, mi-a adus si o colega un formular, dar nu vreau sa dau pentru alte fundatii, decat pentru copii

IRINA
Mami fericita si implinita de Antonia
sufletel

www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Bitza, http://www.spiele23.de/shop/category_86/Kinderfahrzeuge%2C-Räder.html?shop_param=cid%3D%26

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tonic spune:

Salutare, fetele. Sunt la munca, am supravietuit pana acum desi s-au schimbat cam toate in doi ani si jumatate decand lipsesc eu.

Am scris un ditai mesajul si a picat curentul o sec si l-am pierdut. . Am reluat apoi si am uitat sa ma loghez , asa ca acum scriu repede ca nu se stie ce mai fac.

Petrecerea super frumoasa, mamici si copii absolut superbi, se stie deja, totul minunat.
Sarbatoritele in mare forma, una papusica-bibelou, cealalta voluntara si sportiva. pe ele de frumoase.
Maine aduc si eu aparatul sa descarc pozele si poate prind o randunica pe mess sa i le dau, ca eu nu am cont de poze. Luny, Ariel care sunteti in zona ca alte adrese nu cred ca am.

LA MULTI ANI sarbatoritilor zilei: DAVID, SAMUEL-CASIAN SI VLAD CONSTANTIN! Sa creasca mari si sa fie sanatosi, frumosi si norocosi, sa bucure vietile celor din jur. Ioana, Simo si Maia sa va traiasca baietii si sa va umple sufletele de fericire!

Am vazut toate pozele si filmulete, detaliez maine ca acum neuronul e pe stand-by.
VA pe toate si va doresc o primavara minunata, sa fiti fericite si iubite asa cum meritati.

Anca mult noroc cu Mufy la dr, asteptam vesti.
Dau send acum ca cine stie ce mai fac.
cu mare drag.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

bitza, eu ziceam. e vb de fetele care aveau stand langa al meu. o parte din ele sunt membre DC. acum strang bani pt a cumpara un ecograf pt sectia de pediatrie a spitalului fundeni. site-ul lor este www.asociatiamame.com sau le gasesti si aici:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=147487&whichpage=1
am avut onoarea sa le cunosc in cele 4 zile de targ. am ramas impresionata de cat devotament si cata daruire au in ele. cat de mult au muncit pt aceasta cauza. jos palaria in fatza lor!!!

LA MULTI ANI SAM SI DAVID!!! SA CRESTETI MARI SI SENINI!

olgule, ti-am lasat si eu pe mess un mesaj in legatura cu cineva care doreste trici. iti dau un copy paste si pe pm, ca poate nu intri mereu pe mess.

fug la inventar. sper sa fac ceva azi ca mi-a fost foarte rau azi noapte si am cam zacut pana acum. am facut 40.5 febra si am dat la boboci toata noaptea , insa acum ma simt mai bine. alex e ok, nu mai are nimic (ma bucur ca macar ea se reface f repede), iar teo e pe calea cea buna...iar eu tot vreau vacantaaaaaaaa!!! sa lenevesc, sa zac, sa nu-mi pese de nimeni si nimic.

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Si la noi s-a oprit curentul in mai multe randuri azi, o fi un semn?

Tonic, ma bucur ca e totul ok si ca ai supravietuit cu bine primei zile.

Arielu', multa, multa sanatate, ai grija de tine.

Anca, hai cu vesti de piciorus de Muffy! Aaaaa, sa stapaneasca sanatos trici.

Inapoi la acte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

am tot citit ce ziceati voi de "reinscrierea" la servici...dar are careva idee cum trebuie sa procedez eu? adica eu vreau sa-mi dau demisia...cum este? asa cum se face normal? cu instiintare cu 2 sapt inainte, la acordul partilor? daca eu am contractul suspendat temporar, mai este cazul de demisie?

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

hello!

La multi ani Clara, Bogdan Alexandru, Andrei David, Vlad Constantin, Samuel Casian, David si Daria Elena! Sa fiti sanatosi si voiosi!

am fost de dimi la doctor, am stat vreo 2 ore jumate acolo, neica, ce tambalau..important e ca dr Spataru a avut rabdare si ptr noi, printre operatii ne-a vazut, a consultat Muful, i-a indoit piciorele, in toate felurile, rotit, pe spate, pe burta, nimic! Mateiul era ff agitat, era ora de ture si alrgatura, si nu a fost f cooperant, a plangacit de nervi ca il tinem intins, dar cu toate astea, dr a spus ca daca manifesta durere la ce-i facea el, se vedea clar, ca ar urla rau.. l-a vazut si in mare actiune alergand sontac si cu talpa spre exterior pe hol, initial ne-a trimis la radiografie, dar surpiza: aparatul nu mergea, asa ca ne-am multumit cu o eco de sold care nu arata nimic dubios.. concluzia: nu pare a fi nimic pe nicaieri.. el inclina sa creada ca e lovit undeva pe partile moi, adica muschi/ligamente/ce-o mai fi.. si ne-a spus ca la varsta asta, copii au o memorie f clara a durerii, si e posiobil sa se fi lovit pe undeva, sa-l fi durut cateva zile, si ca autoaparare impotriva durerii, s-o tina asa sontac zile bune dupa aia..eu una nu cred asta, ca e prea-prea. In fine, una peste alta, a spus ca din eco si consultatie nimic nu indica invetigatii mai aprofundate, sa-l lasam in pace o saptamana, sa-i dam Nurofen ca antiinflamator de 2-3 ori/zi si sa revenim, in timpul asta ar trebui sigr sa fie o ameliorare cel putin..numa daca Doamne fereste, nu se inautateste cumva intre timp.. iar daca dupa o saptamana e la fel, cautam mai mult, facem radiografie si vedem.. am intrebat de carente de Ca, sau eventual puseu de crestere, si a spus ca nu e cazul, nu se manifesta asa niciuna, iar durerile de crestere sunt bilaterale...cert e ca noi suntem doar partial linistit, ptr ca atata timp cat il vad asa, nu ma pot face ca nu e nimic
Multumesc mult ca v-ati gandit la noi
simo Muf bea La Dorna eco 3,5%, sau ala normal.. acum, voi merge sa-i cumpar lapte de vaca de la o ferma care a bagat un dozator cu laptic muls zilnic, proaspat, aici in zona.

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Luny,ce bineeeehai ma ca e ok,daca a fost vazut de un ortoped renumit..asa ma gandeam si eu,atat timp cat se misca si chiar alearga,nu poate fi decat vreo durere de muschi...sa fiti bine.Eu as fi fugit la o radiografie undeva si apoi sa vada el rezultatul.Atunci chiar m-as fi linistit.
tonictin pumnii sa te reacomodezi rapid.
Ariel,contractul de munca e suspendat pe perioada concediului...banuiesc ca daca faci o cerere se anuleaza contractul si atata tot...sanatate.

Cuscra,Tea bea lapte Nan amestecat cu lapte de vaca,pentru ca de vaca simplu nu bea..si asa bea putin..
Ii dau Zuzu,mai nou Brenac,dar si Tnuva,Napolact i-am mai dat si a fost ok..si nu i-am luat niciodata UHT.
Am intrebat si dr daca e ok sa-i dau praf+de vaca si nu s-a pronunat.El ar fi vrut sa continuu pe praf pan la 3 ani,dar eu as vrea sa se obinsuiasca usor usor cu cel de vaca...

Pa.Fug la curs

mami de TEA (1.04.08)

Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.

Mergi la inceput

clau acum e bine Rebe? off draga de ea..
vad ca v-ati aprins in discutia 'care-i slaba' dupa party
miha a venit Cm, dar ai tras o tura cu motorul, no, tot e ceva
ramo am tot vrut sa spun, si uit, imi pare rau ca te-am ratat la party
tonic eu mi-s pe mess, ma contactezi! ma bucur ca ti-e ok azi
zicea Ariel de fetele de la MAME, si eu le-am cunoscut la targ, sunt extraordinare, devotate!am cumparat martisoare de la ele, si le spun destinatarelor martisoarelor, ca le-am preferat ca sa ajunga banutii cu folos, ptr copii, decat sa imbogatesc tiganii
am vazut dansatoarea noastra, ce misto la muzeu , vad ca i-a placut andrutei

Mergi la inceput

stela am mers pe mana lui, daca spunea musai radiografie, o faceam! dar el a spus ca e ok si eco, ptr ca de sold a vrut sa se asigure ca e ok..plus ca Muf a mai avut o radiografie in decembrie, la plamani, asa ca nu ma dau in vant, decat daca e neaparat..

diseara ma duc la teatrul Masca,la un spectacol al cumnata-mii, cu sor-mea, "Una historia del tango", ne delectam si noi cu ceva frunmos de martisor

Mergi la inceput