"*LMA!* Puiuti de Randunici 2008!! (381)"
Raspunsuri - Pagina 6
mihatp spune:
mihuchiar imi era dor.
talentata
ieri n-am mai apucat sa scriu nimic ca am savurat din pin pozele de la voi
ati fost minunati cu totii, randunici si puiuti
sarbatoritele, evident, le-am urmarit atent. printese cu adevarat.
am vazut si "tititza" de randunica luny![]()
la raport: a venit CM-ul. l-am sarbatorit ieri cu o tura cu motocicleta. prima pe anul asta. a fost vreme bunuta. profit daca tot nu-i timpul lui bb2 inca.
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
Olgutzika spune:
Mihule, cat de scumpa e Andra 

. M-am gandit ieri la ea, cand le-am vazut pe Antonia Bitzulinei si pe Andreuta de Cris, cum dansau de manuta ( sunt si filmate parca...). Asa de "in ritm" se leganau, frumos
, ca Andra
. Ba Antonia mai si privea drept in camera, ca un star, iar Andreea era "cool", parea foarte relaxata
.
Ah, ce as mai povesti de la petrecere, dar nu am timp
.
Clau, diseara, sa vedem cu facem, ca sunt 300 de poze si filmuletele... Cred ca ti le scriu pe un CD si ti-l trimit prin curierat, cumva.
Bulina, esti slaba si frumoasa! Sa vezi ce misto te-am prins intr-o poza
. Eu astept sa slabesc fara sa fac nimic, oi reusi oare
? Sau astept sa intarc, ca atunci SIGUR slabesc
. Intr-unul din filme mi se vede FIX fundul
, gol I mean, nu am avut cum sa nu pun filmul ala, ca era cel mai lung...
Gata! Nicol, tipa blona ( e de varsta noastra, mey, nu e duamna
) e Ioana, cea mai buan prietena a mea. Pe Carmen a Ursuleatei a recunoscut-0, si mai era Magda, tot din gasca, cu piticii ei, Nic si Sara.
Acum chiar gata!
Olgutzika spune:
Si inca ceva: o zi usoara sa aveti astazi, Zoze si Cata-Tonic!!! Sa treaca repede si lesne, sa va intoarceti repejor la piticii veseli 
ramo_cata spune:
salut
LA MULTI ANI SARBATORITILOR DE IERI...
LA MULTI ANI SAMUEL!!!PENTRU IERI SI PENTRU AZI..
SA CRESTI MARE SI SANATOS
LA MULTI ANI DAVID!!!
LA MULTI ANI DARIA!!!

am vazut toate pozicile de la party,ff frumoase,l-am vazut pe marele barbatoi
Da intr-un final am ajuns la party...cu sot nehotarat,cand vroia sa mearga cand nu vroia,am fost total nepregatita..am luat un cadouas nu chiar pe gustul meu dar am facut totul intr=o viteza maxima,nu a fost cum mi=as fi dorit sa fie dar bine ca am ajuns..ne=an invartit intr-un loc de n-spe mii de ori,ne=am sucit de n ori pe strazile bucurestiului pana sa ajungem.. gps -ul nu a gasit strada ghe dem teodorescu..asa ca a trebuit sa cautam ceva,pana la urma ne=a ajutat cumnatul meu prin telefon...am plecat de acasa pe la ora 12 si un pic,am zis ca ajungem intr-o jumatate de ora si na stam si noi o ora,dar nu a fost asa..imi pare rau...dar imi pare bine ca v-am cunoscut...
nicol
ca nu te-am recunoscut ,in poze ,in majoritatea te-am vazut mai mult cu parul prins...fetitele tale sunt niste scumpe
iar tu esti super super ok ,mi=ai placut f mult

oana o dulcica
la cat gatesti mai oana arati superb
ti=am vazut baietii scumpi,stef este un rusinos
rebeo finuta,sophie o nazdravana
dar frumoase foc amandoua
toate mi=ati intrat la sufletel,sunteti niste dragute..am vazut ursuletul mic
ce dragutz eeeee...m=am luat de sora ursulicii ca nu o cunosc
...mi se parea cunsocuta si nu stiam cine este,cred ca am vazut-o prin poze de-ale alinei..nu stiu...
tonicutzaexact cum mi=o imaginat..oaca e rasfatatul mamei
clau
si sa=ti tariasca copii frumosi,l-am vazut si ep razvanici cu ochii lui frumosi..sunteti o familie perfecta ..sa fiti sanatosi si fericiti...
valenda eu eram..te-ai uitat la mine si atat
mie mi=a fost rusine sa fac un pas
ca sa ma prezint...
dar atunci cand am ajuns in holul gradinitei mateiut a fost cel care ne=a primit..e un scump
am vazut-o pe criss cu familia ei,andreiuta e o dulcica
,pe naty am vazut-o tot fugitiv,cand am ajuns noi ea pleca,pe mstela o
la fel si pe teiuta,olgutane-am pupacit si e la fel de draguta ca toate celelalte mamici...nu mai stiu...daca am uitat pe cineva imi cer scuze...am si eu cateva poze dar inca nu le-am descarcat...
andru era smiorcait,se agitase in masina,ii aparusera 2 mucisori care il deranjau si nu puteam sa-i scot
...am fost cu
cam toti asta din cauza ca unul am fost de stanga si unul de dreapta![]()
eu va pupacesc si sa stiti ca imi sunteti tare dragi
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://community.webshots.com/user/ramonika8128
bubu05 spune:
Olgu daaa, am vazut
, dar e f. sexos
Si mie imi place cum arati,te prinde bine ![]()
MUltumesc pt. complimente
dar ca si Steluta am si eu uncomplex cu fundul...dar nu prea am ce sa-i fac, asa e conformatia mea, seman cu mama la bulane, sunt aceeasi forma...e din neam ![]()
Bitzo, chiar iti sta bine cu turcoaz, iti ies ochii aia in evidenta
, mama, mama
Lasa fata suncile, ca fac parte din sarmul tau ![]()
Ramooo, esti o frumoasaaaaa
Sa-l vezi pe Stef rusinos cum se uita pe sub gene, mori! ieri era doar obosit...
Nu stiu de ce, chiar daca nu ne-am intalnit live pana ieri, deja va cunosc asa de bine, sunteti toate ca niste surori, iar astia mici sunt verisori de mici 
Ce frumos dansau Andreiuta si Antonia 
Mihu, e o dulce Andra, ce frumos danseaza
Eu cred ca o tai, vorba lui Stef "taiooo" 
Si ghicitoare:
pa'buum ![]()
cucutete ![]()
Si mai zice ceva, de lesin! e din oraselul lenes: "tepu numele lui umeme" Sa va vad ![]()
raluca2107 spune:
Olgu, e ok cu plata la livrare. Dar cum facem cu livrarea, ca banuiesc ca toate ajung la tine??!! Si cum vrei sa-ti trimit banii?
ramo_cata spune:
mda stiam eu ca am uitat pe cinevabitzulina si frumoasa antonia,mama m-a dat pe spate ce ochisori frumosi are
..l-am vazut si pe vladutz de oana,pe antonia de tonicutz,pe razvanici...si multi multi copii...gata fug afara
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://community.webshots.com/user/ramonika8128
Olgutzika spune:
Bulino, esti prea draguta
. Eu stiu ca-s Big Mama
, adio vremurile mele de glorie
.
Raluca, iti dau contul meu cand vad trici la mine acasa si ii fac poza
. Si ti-o trimit prin FanCourier,a doua zi ajunge.
mstela spune:
Salutare..SA AVEM O PRIMAVARA INSORITA AFARA SI IN INIMI.
Am vazut Andruca draguta, mare dansatoare.

M-am minunat vizionand filmuletul de la party..mare distractie mare.

Olga,la livrare banii,sigur.Vorbim.Daca nu ai tu vreun drum prin Buc,trece Geo pe la Ploiesti ca are drum des.In cat timp sosesc?
Vezi ca te-am solicitat pe mess.
Clau,imi pare rau ca i-a fost rau Rebecai ieri..pupici.
Bubu,nu ti-am spus ce draguta mi-ai parut
..ai fatza de 20 ani si arati f bine
..daca am da fundurile jos am deveni fotomodel,na
..
Si stiu ca ne-am latzit in urma nasterii,dar eu tot vreau sa ma simt ca inainte de sarcina...macar sper.![]()
Bitza,Antonia e Bitza in miniatura...o draguta rasfatata.
Ramo,ma bucur ca te-am intalnit..esti o draguta...imi pare rau ca nu am auzit telefonul ieri sa va ghidam..am gasit 3 apeluri mult mai tarziu.
Ramo,Luny,mare fericire pe bunik bblui cand a vazut atatea hainute...va multumeste muuuuult din suflet
...Ramo,cate ai putut sa aduci
...a trebuit sa ma duca Geo cu masina la serv. ![]()
As mai avea muulte de zis,despre fiecare,de bine,bineinteles,dar nu mai am timp deloc...
mami de TEA (1.04.08)
Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.
bitza037 spune:
Olgu, hai ca m-am zapacit de tot, ti-am scris dim pe mess,in loc sa-ti scriu aici.....vrea si o colega de a mea trici, poti sa-mi dai site-ul sa-si aleaga, sau cum sa facem???ca sa o alaturati la comanda voastra
IRINA 
Mami fericita si implinita de
Antonia
sufletel
www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze