"*LMA!* Puiuti de Randunici 2008!! (381)"
Raspunsuri - Pagina 10
zozela spune:
Gata prima zi de lucru!
Fu frumos,dar si obositor,iar bebeloiului nu cred ca i-a placut,pentru ca mi-a facut cadou-o mica sangerare..Da' mica,da?!
Olga,sper ca nu te-am speriat!
Adevarul este ca Sambata am cam tras pe-acasa..Curatenie dupa taifunul de Vineri seara,spalat,calcat,facut mancarica;apoi,ieri am cam zacut,tot cu ceva spotting,greata,migrena,iar azi..nici ca avea cum sa-mi fie bine.
M-am bucurat ca nu-s asa tufa cum credeam,m-am bucurat ca m-au primit tare frumos-de la ingrijitoare,la medici si sper sa rezist cat mai mult..Maine avem anuntat control de la SANEPID
,asa ca am intrat direct in paine
Mai greu o sa fie cu turele de noapte,caci nu vreau sa cer sa-mi fie mutate pe zi,pt.ca as pierde timp pretios cu Mihai.Vreau sa le spun cat mai curand,despre sarcina,sa vedem cum ma mai scot si eu..Mihai a stat cu mama,s-au jucat,au mancat,s-au plimbat,tare bine s-a simtit,iar cand am venit acasa,era la geam,topaind

Nu i-am rezistat!!

Azi am stat 10 ore din 12
,maine am 8 ore
,iar Miercuri cred ca-s in tura de noapte.De Miercuri intru la program normal(cred),astfel ca o sa mai merg Sambata,la serv.,Duminica noaptea si..Marti pe zi
Imi pare rau ca n-am apucat sa deschid calculatorul,sa vad pozele de la party macar..Mor de nerabdare sa le vad
Am fugit! Va puuup!!
Primavara frumoasa!!

Ela,
sufletelului blond si a unui samburel!Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!
Lingusitorul te linguseste totdeuna,asa cum ar dori el sa fie lingusit!
ariel_7000 spune:
hai mai naty, mai! ca eu stiu bebeliceasca
este Alba ca Zapada 
dar, cum ramane cu pilula aia a mea???
e luata sau dusa la canal? ha?
luny, da azi piciorul de la genunchi in jos si maine de la genunchi in sus, daca nu vezi ameliorari ![]()
sov, tot aud cu laptele ala. care e faza? daca bei ceva toxic se da lapte??? stiu ca asa se zice prin bunici, insa mie veterinarul mi-a dat scatoalce in cap cand ringo a papat ceva cu otrava prin el si i-am dat lapte. a zis ca NU NU NU!!!!cica nu se da lapte la intoxicatii ca ar fixa otrava, ci albus de ou....acum nu stiu, poate la oameni e altfel...
zoze, tu vrei bataie??? cum adica ai exagerat putin si azi ai sangerat??? bai, eu te bat! serios! nu mai exagera deloc, gandeste-te ce dar pretios ai in burtica! aaaa si poti cere scurtarea prg de lucru, pe baza unei scrisorele de la medic sau chiar sa ceri concediu de risc maternal, daca e mai grav. oricum, reducerea prg de lucru, ti-ar face numai bine. te rog eu, ai grija de tine si nu mai supara samburelul!!! 
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"
natynic spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ariel_7000 hai mai naty, mai! ca eu stiu bebeliceasca ![]() dar, cum ramane cu pilula aia a mea??? e luata sau dusa la canal? ha?luny, da azi piciorul de la genunchi in jos si maine de la genunchi in sus, daca nu vezi ameliorari sov, tot aud cu laptele ala. care e faza? daca bei ceva toxic se da lapte??? stiu ca asa se zice prin bunici, insa mie veterinarul mi-a dat scatoalce in cap cand ringo a papat ceva cu otrava prin el si i-am dat lapte. a zis ca NU NU NU!!!!cica nu se da lapte la intoxicatii ca ar fixa otrava, ci albus de ou....acum nu stiu, poate la oameni e altfel... ![]() zoze, tu vrei bataie??? cum adica ai exagerat putin si azi ai sangerat??? bai, eu te bat! serios! nu mai exagera deloc, gandeste-te ce dar pretios ai in burtica! aaaa si poti cere scurtarea prg de lucru, pe baza unei scrisorele de la medic sau chiar sa ceri concediu de risc maternal, daca e mai grav. oricum, reducerea prg de lucru, ti-ar face numai bine. te rog eu, ai grija de tine si nu mai supara samburelul!!! ![]() |
1. Pai am si zis ca e usor
2. Ari, habar n-am cum e cu pilula, nu mai (am voie sa) iau de ani de zile, din ce imi povestea ginecoloaga mea odata e nasol sa omiti pilula si sa faci chiar atunci sex
3. Daca imi amintesc eu de la toxicologie, laptele era bun in cazul ingestiei de acizi, ca-i alcalin si neutralizeaza acidul-sper sa nu aberez, Gecko prin natura specialitatii sigur stie mai bine, eu am urat partea asta
4. Despre intorsul la munca-nu cunosti pe cineva specializat pe dreptul muncii? Zic si eu...ca nu cunosc alt caz de neintors la serviciu dupa maternitate (dar ce mult ma bucur pentru tine!)
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
natynic spune:
Zoze, acum te lasi captivata de profesie, de tot ce e fain si...rasplatitor sufleteste (dincolo de greutati) in meseria noastra
si vrei cu forte proaspete si entuziasm sa tragi de tine, sa muncesti...si stim prea bine ca munca asta nu se termina niciodata daca TU nu te opresti.
Ti-ai dorit insa prea mult samburelul asta, sa fie sanatos, sa creasca in tine si dupa nastere sa creasca exponential iubirea pe care o simti pt Mihai. Si vezi bine ca: 1) cu Mihai ai stat 2 ani acasa si spitalul nu s-a daramat, s-au descurcat si fara tine oricat de buna esti pt ca la niciun serviciu nimeni nu e de neinlocuit; 2) cand vii acasa Mihai sta la geam si topaie si tot universul e al lui cand te primeste-DECI, acasa deja pentru cineva ESTI si vei fi mereu de neinlocuit.
Si atunci?? Ce conteaza mai mult. TU si samburelul...si Mihai, si Dan. Ok???
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
ariel_7000 spune:
2. Ari, habar n-am cum e cu pilula, nu mai (am voie sa) iau de ani de zile, din ce imi povestea ginecoloaga mea odata e nasol sa omiti pilula si sa faci chiar atunci sex 3. Daca imi amintesc eu de la toxicologie, laptele era bun in cazul ingestiei de acizi, ca-i alcalin si neutralizeaza acidul-sper sa nu aberez, Gecko prin natura specialitatii sigur stie mai bine, eu am urat partea asta 4. Despre intorsul la munca-nu cunosti pe cineva specializat pe dreptul muncii? Zic si eu...ca nu cunosc alt caz de neintors la serviciu dupa maternitate (dar ce mult ma bucur pentru tine!) |
2. aaaa, nu se pune problema de
3. cica laptele ar transporta mai usor otrava in organism si ar fixa-o. mi-am adus aminte ca nenea dr vet. spunea ca albusul de ou s-ar coagula si ar izola otrava, la fel si carbunele medicinal, mai stiam de apa cu multa sare...unii zic sa se dea un vomitiv, dar din ce retin ca spunea gecko, nu e chiar ok, ca substanta ingerata poate fi coroziva.
4. nu cunosc...dar o sa sun la noi la financiar/personal sa intreb ce si cum. ca eu acolo nu ma mai intorc! cred ca va trebui sa dau si niste bani inapoi, ca eu mi-am luat CO integral pe 2008 si teoretic nu aveam dreptul decat la o parte....complicat, bleah...nu am nicio tragere de inima sa incep sa alerg dupa hartii, hartiute, semnaturi, lichidari...explicatii, justificari....
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"
zozela spune:
| citat din mesajul lui natynic Zoze, acum te lasi captivata de profesie, de tot ce e fain si...rasplatitor sufleteste (dincolo de greutati) in meseria noastra si vrei cu forte proaspete si entuziasm sa tragi de tine, sa muncesti...si stim prea bine ca munca asta nu se termina niciodata daca TU nu te opresti.Ti-ai dorit insa prea mult samburelul asta, sa fie sanatos, sa creasca in tine si dupa nastere sa creasca exponential iubirea pe care o simti pt Mihai. Si vezi bine ca: 1) cu Mihai ai stat 2 ani acasa si spitalul nu s-a daramat, s-au descurcat si fara tine oricat de buna esti pt ca la niciun serviciu nimeni nu e de neinlocuit; 2) cand vii acasa Mihai sta la geam si topaie si tot universul e al lui cand te primeste-DECI, acasa deja pentru cineva ESTI si vei fi mereu de neinlocuit. Si atunci?? Ce conteaza mai mult. TU si samburelul...si Mihai, si Dan. Ok??? |
Fata,cateodata esti asa de nesuferita ca-mi vine sa-ti dau branci de pe craca,iar cateodata,atingi inima omului,asa de frumos si finut

..Io una nu te inteleg prea bine,dar te apreciez ca poti trece peste antipatii si poti spune o vorba buna,de alin,cand e nevoie!Multumesc!
Arielu,poate ca as merita bataia ta,dar..stii si tu cum e..Mancaricii te pot domina usor

Fug ca mai am poze de vizionat,copil de hranit si revenit pe craca,sa zic de minunatiile de randunici

Ela,
sufletelului blond si a unui samburel!Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!
sovietica spune:
Zoze, si tu la servici?
sa ai parte DOAR de satisfactii! ai grija de samburica 
Ariel, nu stiu cum e la alte otravuri, mie mi-au zis doar in cazul samponului sa bea lapte(pediatra si homeopatul). stii ca anti-otrava merge remediul arsenicum, da? mie mi-a salvat motanul de la moarte sigura cand se otravise. ce agoniza saracul. si la faza cu samponul mi-a zis sa pregatesc arsenicum si sa pandesc simptome. cum n-a avut nici un simptom, n-a fost cazul.
(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") nasterea Anei, 03.09.09 .... povestioara
natynic spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui zozela
Fata,cateodata esti asa de nesuferita ca-mi vine sa-ti dau branci de pe craca,iar cateodata,atingi inima omului,asa de frumos si finut ![]() ..Io una nu te inteleg prea bine,dar te apreciez ca poti trece peste antipatii si poti spune o vorba buna,de alin,cand e nevoie!Multumesc! Arielu,poate ca as merita bataia ta,dar..stii si tu cum e..Mancaricii te pot domina usor ![]() ![]() ![]() ![]() Fug ca mai am poze de vizionat,copil de hranit si revenit pe craca,sa zic de minunatiile de randunici ![]() |
1. Eu inteleg f bine ca ai nevoie sa pleci de acasa, ca ai nevoie sa-ti faci meseria pt care te-ai pregatit, ai sacrificat si ai muncit atat si ca ai nevoie sa-ti fie recunoscute calitatile si de catre altii decat sotul si copilul (si ALTE calitati decat cele de mama si sotie si gospodina
2. Sper ca n-ai interpretat gresit chestia ca nu esti indispensabila. Eu zic ca am explicat f clar in ce sens o spun.
3. asa e
. Nici aici si nici in "real life". Tot ce spun aici pe forum spun exact din inima si din suflet, de-aia asta si place si de-aia si deranjeaza...Mi-am asumat deja chestia asta, nu ma pot schimba si ar fi cam greu sa-mi dai un branci de pe cracaHai, retine numai ce cred ca ti-ar fi bine si uita-te pe poze si filme ca e mult mai dragut decat sa despicam aici firul in 144...
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
zozela spune:
Bai,m-ati terminat cu pozicile si filmuletele de la petrecere!! Sunt superbe!! Sarbatoritele,mamicile,baietii,puii noi,proaspetele mamici,taticii,cu totii sunteti frumosi,veseli,jucausi!!

Asa m-am bucurat sa-l vad pe Dudu,chiar nu credeam ca or sa ajunga,iar Mari pare o femeie de nota 10!
Si-am vazut-o si pe Andra,dulce si suava,ca de obicei
si l-am (re)vazut pe Muff deghizat in Sof si Rebe![]()

Nati,chiar ma pregateam sa-ti zic sa nu te superi,ca ziceam de bine..![]()
Nu,am priceput ce-ai vrut sa zici,nu am inteles gresit-ai dreptate!
Iar cu antipatiile..Poate nu-ti dai seama,dar de cele mai multe ori,tu le intretii si poate ca multe chestii le zici fara ca tie sa-ti para aiurea..De multe ori am stat si-am cantarit daca un raspuns(sfat sau experienta) al tau,este menit sa atinga,sa compatimesca sau sa laude. Mi s-a parut-iar-urata faza cu mutatul pe alt forum,ceva de genul..imi iau cardul de ratuste si-am plecat sa prindem muste,iar apoi,cand nu ti-a mai placut acolo,ai hotarat sa revii..Ma rog,chiar n-as vrea sa te superi si nici sa nastem polemici.Am zis ca daca tot am intrat in cercul sinceritatii,sa spun pana la capat,ce am pe suflet(nu am spus chiar tot,dar eu sper sa ne vedem odata si sa vorbim deschis)
Probabil ca vor mai fi momente aiurea,dar sper sa trecem la fel de elegant,peste ele!
Ela,
natynic spune:
| citat din mesajul lui zozela Iar cu antipatiile..Poate nu-ti dai seama,dar de cele mai multe ori,tu le intretii si poate ca multe chestii le zici fara ca tie sa-ti para aiurea..De multe ori am stat si-am cantarit daca un raspuns(sfat sau experienta) al tau,este menit sa atinga,sa compatimesca sau sa laude. |
Da, probabil ai dreptate, mie de fiecare data mi s-a parut ca e f clar ce spun si de ce spun
| Mi s-a parut-iar-urata faza cu mutatul pe alt forum,ceva de genul..imi iau cardul de ratuste si-am plecat sa prindem muste,iar apoi,cand nu ti-a mai placut acolo,ai hotarat sa revii.. |
N-am revenit pt ca nu-mi mai placea acolo ci pt ca imi era dor de multa lume care mi-a fost alaturi in momente dintre cele mai grele ale vietii si pt ca Mimo a facut atunci un gest superb
de a ma invita, in preajma Craciunului, sa iertam reciproc si sa trecem peste toate
Am zis ca daca tot am intrat in cercul sinceritatii,sa spun pana la capat,ce am pe suflet(nu am spus chiar tot,dar eu sper sa ne vedem odata si sa vorbim deschis) Probabil ca vor mai fi momente aiurea,dar sper sa trecem la fel de elegant,peste ele! |
Iar eu sper sa fie cat mai putine sau deloc, ca pe forumul asta toate cautam prietenie, ajutor si intelegere; a trebuit sa mai citesc prin alte forumuri ca sa ma ingrozesc cat de urat se poate vorbi si jigni doar de dragul distractiei de a te certa; DC-ul tot e parfum pe langa altele!
Si da, si eu sper si vreau sa ne intalnim odata si sa vorbim deschis tot. Si cand o sa vezi pe viu scorpia care te enerveaza s-ar putea sa ai o surpriza placuta!
Si cu asta va pup si va las, fata mi-am culcat-o ca mi-a cerut baie de la 8
, am papat si ma duc sa mai citesc ceva pana nu ma tampesc -medical- de-a binelea!...Naty
mamica