"*LMA!* Puiuti de Randunici 2008!! (381)"
Raspunsuri - Pagina 19
egonsis spune:
Bubu, cred ca e suedez oraselul. si noua ne-a placut mult, se uita Natalia cand avea vreo 6 luni cred si era fascinata de ala rau, Freddie oare il cheama? Radea de nu mai putea cand aparea el, probabil pentru ca avea fata cea mai expresiva.
si eu m-am apucat de monti de doua saptamani, 2.500 in minus in prima saptamana, inca 500 in a doua. Btw, a si eu o intrebare pentru fetele cu experienta in monti - sa vedeti ce idee creata am avut, ca sa pot sa imi beau in continuare cafeaua cu lapte mult iubita: de dimineata cand mananc glucide beau lapte complet degresat, iar dupa-amiaza, dupa lipide adica, pun in cafea lapte fara lactoza. oare e bine ce fac?
natynic spune:
Urez si eu cu mult drag
LA MULTI ANI!
lui Luki-Oaki blondut si scump!
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
luny spune:
c u fulgii..pana acum nu avea nimic, alaltaieri a vazut unul prin casa, s a tipat.. l-am luat cu binisorul, i-am explicat ca e de la perna, si daca incercam usor sa-l aproipi de el, explicandu-i frumos ce e cu fulgul ala,si se retragea si o dadea in plans, l-am luat in brate si-i batea inimioara tare-tare!... cu pasarile nu are treaba, mai mult, e absolut lesinat dupa rate si porumbei, dar e drept ca nu i-a atns.. habar nu am ce e.. nu o sa facem nici noi o problema din asta, poate daca nu-i mai vede un timp, uita..
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
clauclau spune:
LA MULTI ANI LUKI DRAG 

.
Am vazut si eu party de David cretofolin, ce dulce e!
Oauuu, Ioana, ce mult ai slabit, arati super.

Maia, pleaseeee , mai pune odata pozele, nici eu nu le-am gasit!

sovietica spune:

La multi ani ginericaaaaa! 

sa cresti mare (da mareee, pe masura Anei
), sa fii norocos, sanatos, fericit, prosper, si lista ramane deschisa. va completa Ana mai tarziu ![]()
Luny, asta cu groaza de fulgi am mai auzit-o. Si sorela a avut-o. trece 
(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") nasterea Anei, 03.09.09 .... povestioara
sovietica spune:
Am admirat si eu poze frumoase cu David si mami
,
Maia si copiii
topitoori cu totii
Si Andra dantzuitoarea 

(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") nasterea Anei, 03.09.09 .... povestioara
Maia37 spune:
La multi ani Luca pui de Tonic!Sa cresti mare si sa fii cuminte
Amira pui de danadc La multi ani si sa cresti mare si frumoasa!Nu prea ai mai scris pe aici!
Luny probabil s-a speriat cand s-a miscat la adiere.Sub forma de joaca daca spui ca iubeste pasarile deseneaza-i o gaina sau orice altceva si lipeste-i penele.Aduna si tu cateva si pune-le acolo unde tebuie sa stea
adica pe puisor sau gainusa.Va fi foarte entuziasmat.Le poti colora daca vrei impreuna cu el.
clauclau spune:
Maia, am gasit link-urile cu poze, ce frumosi puteti fi!!!

Am vazut si Ursuletii scumpi 
, incepe sa creasca si micutul, se contureaza frumos.
Bubu, iti dau pozele pe mess intr-o seara.
Dar am ratat-o pe Andra dansatoarea, merg in urma sa caut.

ursuleata spune:
Bubu, Clau, maia 

Si eu am ratat-o pe andra, si probabil pe multi altii
.
Clau, f frumoase pozele de la petrecere, dar unde e poza mea cu cei 3 baieti?
Mami de ursuleti
Vlad
Albert Cristian !31.01.2010