"*LMA!* Puiuti de Randunici 2008!! (381)"

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

LA MULTI ANI TUTUROR SARBATORITIILOR DIN ZILELE ASTEA
IMI PARE TARE RAU CA NU POT INTRA ZILNIC SA UREZ.

Mami de ursuleti

Vlad
Albert Cristian !31.01.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Helou fetelor!
Ma luase un somn langa Stefu…dar era mama la mine, mi-a calcat tooot si nu puteam s-o las singura cu toate ca am lasat-o si ne-am dus in Sun Plaza, ce bine e sa ai Mall aproape , apoi in Cora, frateee, ce mare e

La multi ani Luca!! Sa cresti mare!

Eee, ia sa vedeti scrisorica, ca am citit tot

Luny, sper sa fie cu zice Spataru, eu as avea incredere in el, ca e ditai doctoral…Ha, ha, sa stii ca si Stef mai fuge de fulgi! Vlad are un obicei, daca il deranjeaza ii scoate si ii pune langa pat si dimineata eu ii adun si daca ii vede Stefu, fuge de ei Dar pana la urma ia o pana din aia si vine la noi sa ne gadile

Ramo, ma bucur ca am un fan hi, hi!

Sovi, e marfa rau poza cu cracii tai, tu esti super!

Zoze, bravo pentru prima zi de munca Si ai grija de samburel!

Maia, tu esti, fata, roscatzica din poze? Tare scump e Vladut! Acum am citit mai incolo si am vazut ca “aia” mica e fata ta ce mare si frumoasa eeeeee!

Miha, vad ca te tii de cura, esti tareeeeeeee! La cat mai multe kg in minus! Mai, eu am slabit intial 2 kile in aproape 2 saptamani de cura, dar nu am tinut ca lumea, cum scria acolo si acum, dupa ce mananc normal, am doar 1,5 in minus Am 59 Dar am mai zis, sora-mea a slabit 10 kg in 5 sapt si o prietena de-a mea 7 kg.

Ioana, Doamneee, ce par are David!! Numai carlionti, superb!!!Foarte misto tortuletul! Poate ne pui si noua reteta, ca ai zis ca e o combinatie, ceva…delicious arata! Superbe pozele!

Mihule, am vazut Hancock, foarte misto! Azi vedem Gamer…

A, la ghicitori vad ca nu mi-ai zis decat tu…n-ai ghicit
Pa’bum=parfum
Cucutete= cucuiet , ii zice bunicul “mai baiete, cucuiete! Si el repeat cucutete [#61514;))]
Tepu numele lui nememe= pentru numele lui Dumnezeu, hihi!
Si cum, nu stii de orasel? Ca vb aia in engleza…credeam ca e americanesc, ceva..

Steluto, ce facusi, fata, m-ai pozat fara ochi [:_)))] Bine ca mai aveam ruj pe buze [:_)))]

Clodet, foarte frumoase pozele!!!Ce de bunatati

Mira, Tusend de la farmacie, e din plante!!! Sau Caughtend, e acelasi lucru, dar pe asta il gasesti la plafar. Dar vezi, ca de multi ori siropurile de tuse mai rau fac!!!!!!!!! Si de-aia tusesc mai mult si nu le trece! Poate niste aerosoli cu acc…de ce nu te duci cu ele la Stanciu? E la o strada de tine…

Mergi la inceput

POZE NOI SI VECHI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns egonsis spune:

Luny, veriosoara mea a avut frica asta de fulgi! Nu stiu de unde a inceput, dar imi aduc aminte cand aveam vreo 4-5 ani si petreceam luni de zile impreuna la bunici, se speria cand iesea vreun fulg din perna! si ma chema sa il iau de acolo, iar ea se ascundea! A trecut de la sine, la inceput ii era frica de orice fulg, mai tarziu se obisnuise cu cei mici, ii era frica doar de pene mari... in timp a disparut cu totul. La noi in familie nu a fost tratata asta ca o problema, pur si simplu ne straduiam sa nu ii apara fulgi in cale.
Dar lui Matei ii e frica si de pasari? Verisoara mea se speria si de gaini, nu avea curaj sa puna mana pe ele.

Mergi la inceput

Maia, sa-ti traiasca baiatu'.
Adevarul este ca si tu si fata ta sunteti f frumoase. Vreau si eu o fataaaaaaa!!!!

Ioana, David este un scump si jumatate

Mami de ursuleti

Vlad
Albert Cristian !31.01.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Numai Mirei o vorbulita si fug inapoi la vizigoti:
cica se gaseste prospan si solutie orala, care merge pusa si in aparatul de aerosoli. se zice ca face minuni, functioneaza mult mai bine ca prospanul sirop.

eii varza cu bolduirea, scriu de pe chrome.

si nu uita de babestile dar bunele ceai cu ceapa, miere si nuci, SI sare calda pe piept (infasurata in carpe de bbc, ovcors)

Ca sirop, la sasa a mers de minune Coughendul. in cazul nostru, mai bine ca siropul prospan!

sanatate maxima!

editez:
cel putin la Dona, am vazut solutia de prospan. sa ii citesti prospectul

(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") nasterea Anei, 03.09.09 .... povestioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maia37 spune:

Buna fetele!Odrasla cea mica doarme,Ada e la "lisheu"cum spune Vlad la liceu si eu am intrat putin sa vad ce mai faceti voi.Topogan de interior cred ca-i voi cumpara lui Vlad ca m-a inebunit,iar vremea asta asa umeda nu ne lasa-n parculete.Mai sondez piataApoi mi-a placut la nebunie tricicleta broscuta.Genul acesta dar de romanica fabricata cu un ursulet avem noi,iar de ziua lui Vlad am luat ceva gen motoreta la 7o ron de la Selgros.
mira eu pentru tuse i-am dat lui Vlad sirop de muguri de pin.Sanatate fetelor!
ramocata- pozele sunt la pag 11
clodute- ce pui frumosi ai!Ce tort apetisant!
mihutza,olgutzika,luny,nicoleta,mstela,ariel,bitzaSa stiti ca asa se fac fetele noastre mari si frumoase foc!Ati vazut si la mimo ce mandrete de fata are!Pupa mama fetele dar si baieteii care sunt niste scumpi si dragalasi!Lasa ca trece timpul tare repede parca nici nu-mi vine a crede.Multumesc pentru aprecieri fetelor si acum chiar ca ma umflu in penele mele de 40 de ani ca am doi copii frumosi si sunt o closca dlaguta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice_14mara spune:

rfepede si eu cat sta piticul meu cuminte.
nu prea am timp de nimic,ma gandesc cum va fi fi 2, imi astept sotul sa fac si eu un dus pe zi...e plin de energie,oricum e mult mai bine decat sa il vad zacand in pat.
Am emotii pentru nastere,am emotii ca nu ma voi descurca cu 2 pitici,deja ma apuca batzul cand ma gandesc la noptile nedormite. norocul meu ,luca doarme de la 6 luni toata noaptea cu mici exceptii(eruptiile dentare)

incerc sa recuperez din citit,sa va cunosc si eu mai bine.

7+ si Luca(20.02.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Ursulico, nu mai are fatzuca de chinez si parca seamana mai mult cu tine ursuletul mic si au si body-uri cu ursuleti Vladut e Relu intreg Ce frumoase poze!

Clau, super pozicile! cand ai timp sa-mi dai si mie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maia37 spune:

Bubu- Daaa fataaa eu mi-s roscata!Eeee....am slbit si eu 6,5 kg intr-o luna jum.si am 69 acum.Mai am de dat josinca.
ursuleata- Sa te bucuri de flacaii tai si sa-ti dea D-zeu si o fetita ca ai timp,esti tanara!

Mergi la inceput