"*LMA!* Puiuti de Randunici 2008!! (381)"

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Ursuleata, am niste pozici super cu voi atunci la plecare, nu sunt toate incarcate pe picassa, poate termin diseara si mai pun link-ul odata. Atat am reusit aseara intr-o pauza scurta de Rebi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

olgule, buna ideea ta....dar unde le depozitez????? ca eu cu al meu si cu cei 2 pici din ograda stam la 2 camere si mai avem si o aratare blanoasa cu 4 picioare pe nume cin-cin si multe dulapuri cu haineeee....care acum sunt insirate ordonat prin toata casa. deci, unde as putea sa pun trici, bici, cici, cletele? . eu tot caut sa aduc ceva mic mic sa ocupe putin spatiu, sa fie nesezonier si fara termene de garantie .
no, acum ca am studiat legi si paralegi, ma poate ajuta careva cu o info? caci min sanatatii doarme si nu raspunde la mail sau la tel. vreau sa import termometre care nu se baga nicaieri (nici in fund, in gura, sub brat, urechi) ci se lipesc de frunte. sunt ca niste benzi, cu cristale, cu senzor de caldura. au inscriptionat CE pe ele. Stie careva, mai am sau nu nevoie de autorizatie de la Min Sanatatii?

bai, gata cu pozele, ca eu nu mai lucrez nimic! stau si ma uit la poze si regret...regret...
ma mai uit la ale alinei si fuuugggg.
Alina, chiar, te mai ocupi de magazin acum? cum merge?

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

aaaa, mira...eu am fost tare tusitoare ieri si mi-a trimis mama o zeama de coji de ceapa si de nuci, cu miere si lamaie si inca una de cimbrisor salbatic si patlagina si azi abia daca am "latrat" de 2 ori. m-au ajutat f mult, ca deja aveam dureri musculare de la atata tuse.

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

382

Mergi la inceput