"*LMA!* Puiuti de Randunici 2008!! (381)"
Raspunsuri - Pagina 15
Olgutzika spune:
Deci
: am comandat, mai aveau o singura trici in stoc, pe care am cumparat-o pentru Sophie. I-am rugat sa ne spuna cand refac stocul, pentru ca vrem sa mai cumparam trei bucati. Asta este....cand m-am jucat eu acolo, aveau cel putin 3. Dupa cum se vede, in acest moment, stocul lor e O:
https://ssl.kundenserver.de/spiele23.de/shop/article_50079-8847-500/Kettler-8847-500---Dreirad-Happy-Plus-Frosch.html?sessid=z3U1PvjTZ9EksKkZ2ZEeuyrhWNtA28JJGkF2MqeexZ88d2NIpt1cz1gpkmBvS313&shop_param=cid%3D449%26aid%3D50079-8847-500%26
citez Der Artikel ist derzeit nicht bestellbar, adica Articolul nu poate fi în prezent comandat...
Imi pare rau, va tin la curent!
luny spune:
stela daca mai mergem o data, va anuntam si pe voi
dar va puteti duce numa voi 2, romanticosi, zau ca e incitant pe undeva, ajungeti acasa si faceti 'neste' nebunii pe urma![]()
olgule si la ce pret iesi cu o bucata comandata?..
fetelor, mai intrati pe okazii, poate gasiti acolo ceva sa va placa, tipul asta mai avea cateva, zicea ca nu intelege de ce toata lumea e asa fixata pe happy forg asta
,ii era teama ca ramane cu ele si le-a dat rapi!.. zicea ca mai are una princess nu stiu ce, care e la fel!..
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
Simo27 spune:
Mami Olga,tocmai cand m-am decis si eu sa iti zic sa ne comanzi si noua o tricicleta
,astia nu mai au....
Ieri Sam a primit banuti si am decis sa ii luam tricicleta asta ca tot e la moda(auzi,Gecko??
-dupa caruselul Fisher Price si fluturele Chicco,vine Happy Frog![]()
![]()
)!
mami de David
, Sam
si Siluan
"Exista un singur copil cel mai frumos din lume,si fiecare mama il are"
cami33 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Simo27 Mami Olga,tocmai cand m-am decis si eu sa iti zic sa ne comanzi si noua o tricicleta ,astia nu mai au....Ieri Sam a primit banuti si am decis sa ii luam tricicleta asta ca tot e la moda(auzi,Gecko?? mami de David , Sam si Siluan![]() "Exista un singur copil cel mai frumos din lume,si fiecare mama il are" |
Ai uitat de jolly jumper

Tipa de la care am luat eu si Sovi trici mi-a zis ca mai asteapta una zilele astea. Daca e cineva interesat va dau adresa ei de mess
_
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim (A. Einstein)
raluca2107 spune:
Na ca de suparare am comandat casuta cu topogan. Adica daca nu pot sa sparg 300 sa sparg 1000 de lei
.
Olgu, dumireste-ma si pe mine, te rog!
Celelalte modele ce au, adica aia cu rosu si albastru si cea cu galben, ca de alea vad ca mai au ori nu inteleg eu nimic. Si sunt si la acelasi pret.
luny spune:
olgule tu ai pus poze de la party?..parca nu..a iesit bine de tot trici! cu tot cu transport, nu?
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
mstela spune:
Olga
sa foloseasca Soph cu placere trici,norocoasa
..ne tii la curent cand mai aduc pe stoc, ca eu nu stiu o boaba de germana![]()

..
Luny,da ma,dar eu vroiam sa mergem 'ca fetele'
...
Cuscra
icei...si chiar asa:"dupa caruselul Fisher Price si fluturele Chicco,vine Happy Frog!
...si jolly jumper,ovcors,Cami
"
Cami
,la tipa aia cat e bucata trici?
Ralu,aceeasi intrebare mi=am pus-o si eu referitoare la trici de acelasi model,dar colorata altfel..
Pupicei.
mami de TEA (1.04.08)
Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.
mstela spune:
Party Rebe&Sophie "ochit"de noi
mami de TEA (1.04.08)
Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.
mstela spune:
Stie cineva cat costa un topogan de interior ca cel de la party,dar nu online,ci la vreun magazin (Carefour,Auchan,cora,real)unde e mai ieftin,de regula
..parca am vazut candva si nu mi s-a parut f scump,dar nu mai stiu unde
(online e 400lei)...
M-ar incanta pt la tara,ca tot vine caldura,poate fac jumi-juma cu sormea la bani
..
mami de TEA (1.04.08)