"*LMA!* Puiuti de Randunici 2008!! (381)"

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

neata

Olgutz, colega mea zice ca se mai gandeste ca ea vrea nu stiu ce bici,etc....deci da comanda fara ea.....
de curiozitate la ce pret luati trici???... ca intelesesem cu cat se strang mai multe cu atat sunt mai ieftine.....

ma duc sa citesc din urma ...revin

IRINA
Mami fericita si implinita de Antonia
sufletel

www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Oki, eu facusem simulare pentru 3 trici, si ajungeam la 277 ron bucata, pret final. Acum suntem patru, sper sa nu creasca transportul, ca va fi coletul mai greu...oricum, in jurul pretului ala!

Luny, sa iti fie de bine, foarte tare!!! Ce face Muffy, cum e azi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

LA MULTI ANI LUCA SI ALEXANDRA! Sa fiti sanatosi si norocosi toata viata!
maia am vazut poze cu micul sarbatorit, sunteti foarte frumosi toti 3, Andreea e o domnisoara frumoasa de pica, imi place parul tau, iar pustiul, evident are cu cine semana!
nicoleta mersi, sper sa o si gaseasca sor-mea..
olgule, pare mai bine..nu stiu sa spun inca, a dat o tura de sarituri si rostogoliri in pat, acum sta cuminte cu puzlle-ul..ma duc sa-i dau nurofenul, prima doza, caci socra-mea cu L au avut aseara de vorbit treburi importante si au uitat acest detaliu

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

am vazut si blondinul carliontat si ce bine arata tortul ala, a meritata munca!

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

Maia si eu am vazut pozele tale, cam putine as zice, sunteti niste frumosi toti si fata ta este superba, si tu si sarbatoritulmuahhhh

am vazut si sarbatoritul de la Campina...Doamne ce cretzulin poate sa fie

Olgu, intrebam de trici ca ma batea gandul si pe mine sa iau, dar nu sunt inca hotarata....poate mai incolo se mai strange inca tura de fete si ma cuplez atunci
muahhhhhh

IRINA
Mami fericita si implinita de Antonia
sufletel

www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

LA MULTI ANI LUCA!!!
sa cresti mare si sanatos!!!

ioanasa-ti traiasca cretulinul..frumusel foc

inanu ,nu ai dat dovezi de blonzeala chiar mi-ai parut f dragutza si la locul tau

maiaeu n-am vazut pozicile...nu stiu unde sunt

gata ma duc la datorie,andru e intr-o continua viteza,ii place tare mult la sor'mea..e innebunit dupa ea..ma bucur ca nu plange dupa ta;su..il mai pomeneste,defapt tot familionul dar ii spun ca sunt la "bais" ,tta la scoala,mamaie la servici,tataie la toto..etc..si se linisteste...

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://community.webshots.com/user/ramonika8128

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Maia, am vazut si eu pozele, sunteti niste frumosi, dar fata ta este superba! Atat de delicata si contrastul piele-par e super, nu mai zic de degetele fine...

---------------------------------------------
Un prieten bun nu se gaseste la capat de drum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

LA MULTI ANI LUCA!MAMI TONIC(A),SA ITI TRAIASCA PUIUTUL,SA FIE SANATOS!
LA MULTI ANI DARIA SI ALEXANDRA!

Neata...cateva vorbe fugutza..:
Zoze,mare grija cu efortul...multi pupici si multa tarie fizica si mentala.la fel Cata..La fel mamicilor ce se pregatesc sa decoleze..
Luny,sa iti fie de bine plimbarik..ma iei si pe mine data viitoare?
Vai Maia,eu nu te stiam,ce draguta esti..si ce fata ai!!!Iar baietul e un dragut
Sovi,dr asta asa zice de fontanela??e bine...Dar daca ar auzi Mimo...eu nu stiu ce sa mai cred cu fontanela asta..si dr asta la care mergem noi e om cu maaare experienta,iesit pe afara,apare si in reclame...nu va zic cine e..mie imi place tare,la fel si randunoiului,desi e putin cam neinteles cateodata...de aia s-a aruncat Mimo sa-l eticheteze.
Deocamdata am decis asa:sa-i dau Teei 'bobo' (vigantoletten 2x500)pe care deja le-a rontait bine intre dinti si am pus-o sa deschida gura sa vad daca s-au topit si a deschis si mi-a aratat ca nu mai are,si sa-i mai dau..iar uleiul de peste il pastrez si i-l dau mai la vara cand sper sa fie inchisa fontanela.
Ioana,ce cretzulin dragalash ai tu..si leit mami...

Sa aveti o zi buna!

mami de TEA (1.04.08)

Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

a fost si ina la petrecere....inca un motiv in plus sa imi para rau ca am lipsit :(. ea este una din persoanele de pe DC pe care tare mi-as dori sa o intalnesc in "real life"...

acum fug la sacii mei...cum era aia cu "shase sashi in shase saci..."?

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

maia unde sunt pozicile?vreau sa le vad si eu plsssam rasfoit inapoi dar n-am gasit nimic..sunt cu o buca pe scaun una dupa andru ca nu sta locului deloc...

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://community.webshots.com/user/ramonika8128

Mergi la inceput