"*LMA!* Puiuti de Randunici 2008!! (381)"
Raspunsuri - Pagina 16
luny spune:
bai, Mufa se sperie de fulgi..de fulgii din perna
..dar se sperie de-a binelea, fuge.. nu stiu d eunde a luat frica asta.. mai are vreunul fobii d-astea?..![]()
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
Olgutzika spune:
Luny, nu am pozele, ca nu am avut cand
De decarcat, sunt descarcate, dar trebuie sa sortez, ca sunt 300. Si da, cu tot cu transport! Ieseam mai ieftin la o comanda mai mare, ca se impartea transportul ala.
Raluca, Stela, habar nu am de diferente!!! Nu am studiat nicio secunda, acum m-am uitat si am vazut ca au si altele...eu am vrut broscuta, e speciala, e verde, e altfel, mi-a placut de cand a aratat-o Sovi, si nu am luat atunci, ca am zis ca nu am unde sa o tin peste iarna. Imi pare sincer rau, daca va mai pot ajuta...cu cea mai mare placere.
VALENTINA C spune:
Ioanaaaaa, nu te mai vazusem de cand erai gravida cu David parca..Ce te-ai schimbat..de la culoarea parului si pana la faptul ca ai slabit bine!!!! Iar de David, nu mai zic ca e un scump...
M-ati omorat cu tricicletele astea..Eu cum as transporta-o, nene,cu copil mare de mana si cel mic in carucior?????

Azi am fost afara aproape 2 ore!!Era Matei in culmea fericirii, iar Luca a dormit tun!

Nu v-am spus ca pediatra lui Matei mi-a recomandat sa-l tin acasa si luna martie, ca sa ma treaca virozele astea de primavara. Si asa o sa si fac, atata timp cat ma descurc cu amandoi fara probleme...![]()
Valentina cu
Matei ( 10.04.2008) si Luca
( 5.02.2010);
Clodute spune:
Buna fetele,
Imi pare rau ca nu am putut sa va multumesc personal pentru urarile de 2 ani pentru Patrick. Ii multumesc si lui Sovi ca a transmis din partea mea.
Eu nu mai sunt
ci
dar va multumesc
ca existati.
Va las si eu citeva poze si cu pregatiri si din timpul minipetrecerii noastre.
Ziua iubitului meu
Va pup mult
VALENTINA C spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Clodute Buna fetele, Imi pare rau ca nu am putut sa va multumesc personal pentru urarile de 2 ani pentru Patrick. Ii multumesc si lui Sovi ca a transmis din partea mea. Eu nu mai sunt ci dar va multumesc ca existati.Va las si eu citeva poze si cu pregatiri si din timpul minipetrecerii noastre. Ziua iubitului meu Va pup mult Clodute mami de Patrick si cu Karolina |
Clodet, imi ploua in gura!!!!!

Valentina cu
( 5.02.2010);
luny spune:
clodute vad ca ati avut party ca lumea
pe tine de ce nu te vedem in poze?.. cum mai esti?..
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
cami33 spune:
stelutz, acum tipa are trici happy construction la 400 lei.
_
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim (A. Einstein)
bitza037 spune:
hai ma CLodet nu mai plange, pe cuvant daca nu mi se rupe sufletul.....daca putem sa te ajutam cumva, striga!!!!
ma uit si eu acum la pozele sarbatoritului...
offfff, ce prost stau cu memoria, voriam sa-i raspund Stelei dar nu mai stiu ce....trebuie sa ma intorc sa citesc
...de fapt ma doare capul si am o ameteala...nu este ce credeti...trebuie sa-mi vina CM, si vad ca de la un timp,asa se manifesta
IRINA 
Mami fericita si implinita de
Antonia
sufletel
www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze
bitza037 spune:
nu pot gata, stiu...Stela tobogan din ala...sau cred ca putin mai micutz am vazut la Dragonul Rosu(vroiam sa-i cumpar Antoniei in loc de calutz)dar i s-a pus pata soacra-mii pe calutz si din ala am luat ca ea a platit......si eu vreau sa-i cumpar...si costa 1 milion si ceva.....bine, erau si mai scumpe ca erau mai amricele si mai frumoase, dar asta mi s-a parut ok la pret.....acum depinde ce vrei tu
Vali super fain ca te descurci cu doi copii, adica ca, Luca este cumintel si doarme...dar ia spune-mi ca nu mai tin minte>MAtei cum era cand era mic???tot asa ca Luca ori altfel
Clodet, ti-am vazut puiutii scumpi, ce frumosi sunt
sa-ti traiasca!!!!.... iar despre platour nu pot decat sa 

mai ales ca mi-este o foameeee.....
IRINA 
Mami fericita si implinita de
Antonia
sufletel
www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze
VALENTINA C spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bitza037 Vali super fain ca te descurci cu doi copii, adica ca, Luca este cumintel si doarme...dar ia spune-mi ca nu mai tin minte>MAtei cum era cand era mic???tot asa ca Luca ori altfel ![]() IRINA ![]() Mami fericita si implinita de Antonia sufletel www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze |
La fel de cuminte a fost si Matei, doar ca fara colici!!!
Valentina cu
( 5.02.2010);

Patrick si cu
Karolina