Hai lorex!!! Pufuletifi Ian-Feb 2010 - (139)
Raspunsuri - Pagina 19
plateea spune:
cristies... bbTo nu doarme DECAT infasat. cum are manutele si picioarele libere... e gata somnul. dr a zis sa-l las infasat daca e vb de asa, decat sa ma chinui si sa il chinui...
Plateea,
fluturas drogat, dependent de doza zilnica de iubirea celor 2 baieti din viata mea, bbTo ochios
, si tati pentaxist
! Viata mea e mai frumoasa, cu fiecare zi care trece! 
www.flickr.com/photos/23363511@N05/" target="_blank">bbTo
povestea unei pastai...numita bbTo
mariucasara spune:
cristies eu zic sa il infesi daca sta infasat. Sebi are aceeasi problema dar nu sta mereu infasat, asa ca eu dorm in continuare cu mana printre gratiile patutului sa il tin de maini.
Eu am nascut 2 varcolaci.
Amandoi copiii au avut mancarici azi-noapte. Dupa ce au adormit pe la 11, Sebi incalzit cu cu uscatorul de par si infasat, Sara leganata pe picioare 1 ora jumatate si cu 3 povesti, S-au trezit pe la 3, tot amandoi, desi azinoapte au dormit in camere diferite. Si de aici circ, Sarei i-a trebuit la pipi, desi inca are pampers noaptea, apa, s-a mutat la mine in camera, i-a trebuit nu stiu ce jucarie
. Sebi gangurea, mai tipa putin si dadea semne ca ar suge, il asezam la san, lua o gura si tipa, la fel si la biberon, apoi se linistea, mai gangurea putinel, iar semne de foame...
Si asa au tinut-o amandoi pana la 7 dimineata cand au adormit. Azi imi iau concediu si in afara de papa la amandoi, schimbat scutece Sebi, si jucat cu Sara nu fac nimic. Nu o cadea cerul daca nu spal, calc, gatesc, fac curat o zi.
Curaj Lorex!
Doamnelor,va ofer un www.youtube.com/watch?v=k3ohjcmka2M" target="_blank">martisor. Melodia preferata a Sarei.
Mamica de Sara(22.11.2006) si Sebi (27.01.2010)
cris_mario spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bubu_bu fetele am pus poze pe contul meu ca nu mai stiu contul comun pe webshots poze |
ce dulceata mica

Andreea
Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...
ale1212xa spune:
neatza fetele
un buchet mareeee de
de la Dragos pentru voi toate mamicile, burticile si fetitile![]()
am avut o noapte grea, bebe a scasnit toooata noaptea, cred ca s-a chinuit sa faca kk ca azi diminetaza a umplut un pampers. Totusi sunt bucuroiasa ca a reusit singurel fara ajutorul supozitorului sau a termomentrului
asa ca l-am iertat pentru noaptea trecuta...si oricum a fost de treaba aseara, stia ca are mami planuri mari cu tati asa ca a dormit de la 8 la 12
si ne-am desfasurat si noi in liniste(bine ar fi fost sa inchidem si motanul undeva ca tare curios a fost de ce facem noi fara bebe
).
Ziua nici al meu nu doarme in patut dar cred ca e vina mea aici ca l-am tot luat in sufragerie cu mine ca sa il am mai sub supraveghere...dar ii intind canapeaua si doarme linistit asa cu toate zgomotele de ambient
, bine nu doarme nici el mereu dar sigur se apropie de alea 15 ore pe zi cat trebuie
-----------------------------------------
Dragos-Andrei...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric
pozele noastre
cristies spune:
| citat din mesajul lui bubu_bu fetele am pus poze pe contul meu ca nu mai stiu contul comun pe webshots poze |
Zi-mi una din ele sa pun in albumul comun. Cea care=ti place tie cel mai mult.
_
Cristina,
de gargaritz Alexis.Povestea zilei de 6.01.2010
cristies spune:
| citat din mesajul lui mariucasara cristies eu zic sa il infesi daca sta infasat. Sebi are aceeasi problema dar nu sta mereu infasat, asa ca eu dorm in continuare cu mana printre gratiile patutului sa il tin de maini. Eu am nascut 2 varcolaci. . Sebi gangurea, mai tipa putin si dadea semne ca ar suge, il asezam la san, lua o gura si tipa, la fel si la biberon, apoi se linistea, mai gangurea putinel, iar semne de foame... Si asa au tinut-o amandoi pana la 7 dimineata cand au adormit. Azi imi iau concediu si in afara de papa la amandoi, schimbat scutece Sebi, si jucat cu Sara nu fac nimic. Nu o cadea cerul daca nu spal, calc, gatesc, fac curat o zi. Curaj Lorex!![]() Doamnelor,va ofer un www.youtube.com/watch?v=k3ohjcmka2M" target="_blank">martisor. Melodia preferata a Sarei. Mamica de Sara(22.11.2006) si Sebi (27.01.2010) |
Mai, mai ce gusturi are Sara... M-a dat pe spate. Si eu zic ca nu se darama autostrada suspendata daca nu faci tu treaba azi!

_
Cristina,
de gargaritz Alexis.Povestea zilei de 6.01.2010
ioana_fota spune:
Buna fetelor cate 

pt fiecare si sa avem parte numai de bucurii si impliniri alaturi de bbeii nostrii.
Mariucasara 
pt martisor f frumos 
.
36+
Maria Alexandra
Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine 
poze
poze
poze
poze
poze
mamidepuiuti spune:
fii-miu doarme ziua doar cand suntem la plimbare pe afara...si atunci DOAR DACA nu are colici,nu sta caruciorul in loc si alte chestii de genul asta...

...ieri cel mare nu a vrut sa mergem in parc,dar pana la urma am mers... iar cand sa venim [ca s-a saturat cel mic] facea mofturi[adica "botic" ca eu fac alergie la crizele de isterie la oricine,nu doar la copii si nu are curajul...
] sa mai stam... cateodata imi vine sa ma impusc... ca nu-i cum sa fac rost de o clona...

da' vorba aia ...tomorrow is another f...ing day...![]()
cornelia,mami de
Radu Andrei(30.07.2000) si
Alexander Gabriel
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze
lucia2000 spune:
O primavara cat mai frumoasa tuturor.
Noi am fost pentru prima data ieri in parc.
Era plin parcul de mamici si tatici cu copii. Cred totusi ca noi eram cel mai mic bebelus.
Tati ne-a facut din nou poze.
Poze din parc.