Hai lorex!!! Pufuletifi Ian-Feb 2010 - (139)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubu_bu spune:

a 3 in prosop poti sa o pui...si daca te ocupi si de prima pagina te rog completeaza si la mine am nascut la 41 sapt si el a avut 52 cm si nota 10 daca te ocuopi tu daca nu rog pe alta fata tehnicuta sa nu avem spatiu la date multumesc

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myky791 spune:

am inceput bine ziua de martisor! piticu meu a vrut sami arate cat ma iubeste si de azi dimi de la 7 ma chinui sa il adorm, il pun in patut sta 5 min plange, iar in brate iar san (a mancat si la jum de ora). acu normal tot in brate. nici patul nu lam facut. noroc ca stiu sa mannc cu o singbura mana.
avem o problema: ii curge un ochisor. dimineata sa trezit cu el lipit. eu iam pus lapte in ochisor ca altceva nu are voie cred. culmea de 2 zile nu am mai iesit afara unde la prins curentul nu stiu. sa mai confruntat cineva u asemenea probl?
lorex cred ca e in sala de operatii.
hai lorex!

hai bobitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns haircut spune:

Am reusit sa ratez o asa zi importanta.......Am recuperat in dimineata asta cu sufletul la gura, abia asteptam sa vad cum au decurs lucrurile...si am vazut ca ati fost la inaltime...MAXIM...Deceunela, Plateea, CrisD, Lorex...cate un pupic pentru fiecare...
Si un mare buchet de flori pentru restul fetelor, fiecare sunteti speciala, fiecare a avut o sarcina minunata(chiar daca au fost greutati, ele n-au facut decat sa ne intareasca si sa ne faca sa luptam mai mult pentru minunile din burtici) si impreuna am facut ca aceste 9 luni sa treaca mai frumos...

Va multumesc, dragelor, ca existati, ca mi-ati facut si mie loc in odiseea voastra, ca m-ati ajutat si sustinut atunci cand am avut nevoie, ca ne-am bucurat impreuna la venirea fiecarui pufulete...ca ati facut ca sarcina mea sa fie mai frumoasa si mai lipsita de griji decat daca nu v-as fi cunoscut...

de Maia Ilinca (29.01.10)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dastefa spune:

cica am ajuns si eu la cafea
mai aveti?

noi suntem super fresh asa ca savuram cu drag inceputul de primavara
noroc ca se mai intoarce roata si vin si zile/nopti mai bune dupa cele nabadaioase
sper sa o tina Miruna asa macar azi sa apuc sa mai scriu si eu cate ceva

Mihaela Miruna Elena-18.01.2010 si Daria-Stafania-16.11.2006

asa creste Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dastefa spune:

Citat:
citat din mesajul lui myky791

am inceput bine ziua de martisor! piticu meu a vrut sami arate cat ma iubeste si de azi dimi de la 7 ma chinui sa il adorm, il pun in patut sta 5 min plange, iar in brate iar san (a mancat si la jum de ora). acu normal tot in brate. nici patul nu lam facut. noroc ca stiu sa mannc cu o singbura mana.
avem o problema: ii curge un ochisor. dimineata sa trezit cu el lipit. eu iam pus lapte in ochisor ca altceva nu are voie cred. culmea de 2 zile nu am mai iesit afara unde la prins curentul nu stiu. sa mai confruntat cineva u asemenea probl?
lorex cred ca e in sala de operatii.
hai lorex!

hai bobitza

a avut si Miruna o secventa de genul asta
a durat vreo 2 zile
a trecut cu ser fiziologic pus in ochisor in partea dinspre nasuc de cate ori aparea vreo urma de "puroi"( nu stiu daca e chiar potrivit cuvantul)

Mihaela Miruna Elena-18.01.2010 si Daria-Stafania-16.11.2006

asa creste Daria

Mergi la inceput

LOREX, scumpa, sa ai o nastere usoara, sa ai o BOBITA sanatoasa, sa veniti repejor acasa si sa va acomodati repejor la noua formula...
Ai sa gasesti, cu sigurata, cel mai frumos nume pentru minunea ta

HAI LOREX!!!!HAI BOBITA SCUMPA!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns plateea spune:

de la LOREX: Astept ekipa sa ma duca in sala

INCA PUTIN SI FACEM CUNOSTINTA CU BOBITA!

Plateea, fluturas drogat, dependent de doza zilnica de iubirea celor 2 baieti din viata mea, bbTo ochios, si tati pentaxist ! Viata mea e mai frumoasa, cu fiecare zi care trece!

www.flickr.com/photos/23363511@N05/" target="_blank">bbTo
povestea unei pastai...numita bbTo

Mergi la inceput

Va ofer si eu cate un ghiocel, frezie, zambila, lalea...fiecareia dupa preferintesa aveti o primavara frumoasa, calduroasa, linistita si cu minuni sanatoase de strans la piept

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rlc_sandor spune:

Buna dragelor,de 2 zile recuperez si in sfarsit am ajuns la zi.

Nu mai am cuvinte,dupa ce am citit predarea stafetei,decat o imbratisare calda si pt fiecare.

Am pus si noi poze pt album,iar pt prima pagina,Casian a avut 52 cm,iar nickul meu e rlc_sandor,nu sanador,asta pentru fetele care se pricep

lorex

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui plateea

de la LOREX: Astept ekipa sa ma duca in sala

INCA PUTIN SI FACEM CUNOSTINTA CU BOBITA!

Plateea, fluturas drogat, dependent de doza zilnica de iubirea celor 2 baieti din viata mea, bbTo ochios, si tati pentaxist ! Viata mea e mai frumoasa, cu fiecare zi care trece!

www.flickr.com/photos/23363511@N05/" target="_blank">bbTo
povestea unei pastai...numita bbTo

HAI, LOREXULE!!!!!HAI BOBITA, HAI!!!

Mergi la inceput