Hai lorex!!! Pufuletifi Ian-Feb 2010 - (139)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sagetutza spune:

Stiam ca am mai uitat ceva...
Foarte frumoase msj-le voastre pt odiseeea iepurasilor. cuvintele mele sunt de prisos. ati spus voi tot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

HAI LOREX!!!!

Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sagetutza spune:

Bea felicitari pt prezenta de spirit mamico! Sper ca ai luat drumul spre un dr asa cum ziceau si fetele...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Neata!!!!

Lorex, esti cu un ochi pe forum? Cum e in sala de travaliu?

HAI LOREX!!!!! HAI BOBITZA!!!!!

_
Cristina, de gargaritz Alexis.

Povestea zilei de 6.01.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorex

m'am internat. Deocamdata astept..

_
Lorex - Pufuletus Dependentus de 39+ 5....cu Bobitza

inca putin si o vei tine pe BOBITZA in brate!

CURAJ MAMICO!

cornelia,mami de Radu Andrei(30.07.2000) si Alexander Gabriel
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

Hai Lorex!sa ai o nastere usoara ca un fulg, un bebe sanatos si mancacios!

alexia28 si lui Vlad ii prieste foarte bine Gripe Water, asa il calmeaza, la 10-15 minute dupa ce ii dau incepe sa rada, sa gonganeasca cu jucariile, e alt copil.Eu ma luat din Help Net si ii dau 1 lingurita de 3 ori pe zi.

Noi avem o problema cu dormitul ziua in patut, parca il pun pe maracini cand il pun in patut si ziua nu vrea sa adoarma decat leganat.stiti vreo metoda de dezvatat de leganat?ca eu l-as adormi si leganat, dar problema e ca se trezeste cum ma opresc din leganat si ziua nu am timp sa fac absolut nimic, nici la baie nu pot merge.

Cristina,fericita de bebe luptator Vlad

Atat sunt de mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Buna dimineata fetelor si buna dimineata primavara,

si martisoare pt toate mamicile si fetitele.

Merci de cafea Alicredo, chiar am nevoie.

Raportez inca o noapte cu printul pe burta si ma dor toate cele. Stau ca in ghips sa nu-l misc si amortesc toata.
Intr-adevar ziua adoarme cate 5 min la san dar mi se pare prea putin pt un bbe de varsta lui. Siasta doar in brate ca in cosulet, in patut sau in relax nici o sansa. Plange de parca l-as pune in maracini.

Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010

pozele mele

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Asadar neata fetele!!! Sa aveti o primavara frumoasa si sa primiti multe flori azi! Si daca a dat Xela startul, sa ne si machiem zic!

Alicredo, merci de cafea! Ai zis ca o sa ne simti lipsa... ori in tara nu ai net? Ca trebuie sa-ti pui! Musai!

Alexia, o sa sterg o poza!

Bea, in articolul de la Sagetutza scrie sa pui copilul pe spate cand doarme. Si eu te sfatuiesc la fel. E deja marisor si poate sa-si dea capul intr-o parte cand regurgiteaza. Daca sta pe o parte trebuie sa ai mare grija. Al meu deja s-a intors de pe spate pe burtica si nu-ti spun cum se lupta sa se ridice.

Noi am avut o noapte.... sexy de ce tuta (sa nu zic mai rau) sunt.
De vreo saptamana tot se trezeste plin de rani pe fata, dar toanta nu s-a gandit ca tot d-aia doarme mai agitat. Aseara l-am culcat frumos dupa baita, dupa jumatate de ora s-aud prin statie niste folmotoceli prin patut si apoi tipaturi. Se duce taica'su la el, plangea de mama focului si simula ca suge. Il aduce - ca-i e foame... eu nu, ca a papat si el a lasat papa... de unde, ca se vedea clar ca (ar) suge. Ii dau, papa 1 min, adoarme, iar dus, iar intors, aceleasi simptome...repetam de vreo trei ori povestea asta, pana cand m-am dus si eu la culcare si incepuse folomotoceala. Ce credeti ca facea? Incerca sa-si bage in gurita pumnul - nu prea reusea ce-i drept, dar se lovea, se zgaria, se agata in patura de-o tragea peste el... era de circ. I-am prins manutele cu mainile mele si a adormit copilul linisit. L-am ridicat, l-am infasurat intr-un pled cu manutele stranse si a dormit bietul copil pana azi dimineata la 7.

Acum va intreb si pe voi, o fi mai bine sa-l infasor in pled si sa-l las sa-si vare manutele in gura in cursul zilei cand oricum nu doarme sau sa-l las sa se agite si noaptea sa le descopere mai repede?? In cazul asta insa trebuie sa-i tot dau sa pape, ca de fapt papa ala era pentru calmare.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

Citat:
citat din mesajul lui sagetutza

multumim si noi alicredo de cafelutza.
Si noi am fost cam expeditive aseara, tocmai se trezise gaza.
Noi spre bucuria lui mami nu am avut colici (cel putin pana acum sau amami nu si-a dat seama. Noi folosim foarte mult RABDACOL cum zice cris.d, mai ales cand papam, asta e pregatirea noastra.

in alta ordine de idei multe martisoare pentru mamici frumoase...

La multi ani bbilor nascuti pe 1[/size=3! Sanatate ca e cea mai importanta...

Si inca ceva ce am descoperit pe net si mi s-a parut [size=3]interesant. Dpor la rasfoit.

Eu retinusem ca Lorex trebuia sa nasca azi nopate... so mai degraba

Bravo Lorex

mamica de Maia -Teodora

multumim de link

danyelana cred ca se potriveste pt arthur

cornelia,mami de Radu Andrei(30.07.2000) si Alexander Gabriel
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui danyelana

Buna dimineata fetelor si buna dimineata primavara,

si martisoare pt toate mamicile si fetitele.

Merci de cafea Alicredo, chiar am nevoie.

Raportez inca o noapte cu printul pe burta si ma dor toate cele. Stau ca in ghips sa nu-l misc si amortesc toata.
Intr-adevar ziua adoarme cate 5 min la san dar mi se pare prea putin pt un bbe de varsta lui. Siasta doar in brate ca in cosulet, in patut sau in relax nici o sansa. Plange de parca l-as pune in maracini.

Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010

pozele mele

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Danyelana, Gargaritzul doarme 8 ore jumate (de la 22 pana la 2jumate si de la 3 jumate la 7 jumate). E jumatate din cat ar trebui sa doarma. Dar in restul timpului nu doarme absolut deloc. Si la san se uita in ochii mei si ingana acolo cate ceva, deci nici vorba sa doarma vreun pic.

_

Mergi la inceput