Hai lorex!!! Pufuletifi Ian-Feb 2010 - (139)
Raspunsuri - Pagina 16
decenuela spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alexia28 Aaa si am uitat Cristies, eu am pus 2 poze in album ca sunt mai cu mot , n-am stiut ca trebuie doar una, sterge tu te rog una pe care vrei saru'mana mult.Fetele care va luptati cu colicii, incercati si GRIPE WATER, la noi a facut minuni deocamdata .Infacolul a fost apa de ploaie.www.flickr.com/photos/10210052@N04//" target="_blank">Mamica de Natalia Maria 20.02.2008 si de Tudor Mario 21.01.2010prietene DC . |
CE E? DE UNDE IL CUMP? CUM SE DA?
Mihaela,
de LUCA ... minunea de la miezul noptii...Povestea unui...petrecaret
poze
AMR....din cate-au fost, 25, ...mai ramasesera 15....se mai suparara 6....si ne luptam cu 9 ( si-apoi inca vreo -4 ar fi ideal)
mamidepuiuti spune:
| citat din mesajul lui alexia28 Aaa si am uitat Cristies, eu am pus 2 poze in album ca sunt mai cu mot , n-am stiut ca trebuie doar una, sterge tu te rog una pe care vrei saru'mana mult.Fetele care va luptati cu colicii, incercati si GRIPE WATER, la noi a facut minuni deocamdata .Infacolul a fost apa de ploaie.www.flickr.com/photos/10210052@N04//" target="_blank">Mamica de Natalia Maria 20.02.2008 si de Tudor Mario 21.01.2010prietene DC . |
noi cu gripe am inceput...

... acum suntem cu infacol,dar tot 

cornelia,mami de
Radu Andrei(30.07.2000) si
Alexander Gabrielwww.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze
mamidepuiuti spune:
| citat din mesajul lui xela_07 O primavara frumoasa si de la noi cu multe pasarele si timp liber Mi-a facut fiemea un cadou, nu a vrut sa mai mearga la bunica de dimineata, ca ea sta cu mama ![]() . So, zi deosebita la noi, din seria "mama loca". Si pentru ca e 1 martie m-am machiat si si m-am parfumat (sa nu mai miros a lapte regurgitat ![]() ). Poate nu ma mai recunoaste bebicu ![]() . Sunt numai buna de iesit in oras chiar daca stau acasa . Macar mi-a spus Andreea ca "esti foarte frumoasa mamica ![]() ". Si cu asta am spus TOT.Sa nu uitam ca azi e zi mare: HAI LOREX!!! VINE BOBITZA!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Xela, mamica de Andreea (11.08.2007) si Cristian (30.01.2010) |
super! sar'na de idee
LA MACHIAT CU MINEEEEEE!

cornelia,mami de
Radu Andrei(30.07.2000) si
Alexander Gabrielwww.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze
arwen92 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mamidepuiuti
super! sar'na de idee LA MACHIAT CU MINEEEEEE! ![]() ![]() ![]() cornelia,mami de Radu Andrei(30.07.2000) si Alexander Gabrielwww.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze |
eu mi-am facut si mani+pedi aseara...i-am spus dimi sptului cand m-a vazut ca eu nu nasc fara unghii facute

acum ma bag a dus ca azi treag o fuga pana la dr sa vedem ce si cum,si apoi la machiaj...deh,doar este 1martie
arwen92
40s cu
Darius-Matei(mai negociem)

Doamne ajuta sa avem bebei sanatosi!!! 

prelungiri???inseamna ca intalnirea este de 1martie?hmmm...in cazul asta ii punem snurulet
lorex spune:
m'am internat. Deocamdata astept..
_
Lorex - Pufuletus Dependentus de 39+ 5....cu
Bobitza
arwen92 spune:

HAI LOREX!
HAI BOBITZA!MAMI TE ASTEAPTA CU DRAG 

arwen92
40s cu
Darius-Matei(mai negociem)

Doamne ajuta sa avem bebei sanatosi!!! 

prelungiri???inseamna ca intalnirea este de 1martie?
hmmm...in cazul asta ii punem snurulet
sagetutza spune:
multumim si noi alicredo de cafelutza.
Si noi am fost cam expeditive aseara, tocmai se trezise gaza.
Noi spre bucuria lui mami nu am avut colici (cel putin pana acum sau amami nu si-a dat seama. Noi folosim foarte mult RABDACOL cum zice cris.d, mai ales cand papam, asta e pregatirea noastra.
in alta ordine de idei multe martisoare pentru mamici frumoase...
La multi ani bbilor nascuti pe 1! Sanatate ca e cea mai importanta...
Si inca ceva ce am descoperit pe net si mi s-a parut interesant. Spor la rasfoit.
Eu retinusem ca Lorex trebuia sa nasca azi nopate... so mai degraba
Bravo Lorex
Eleysa spune:
neatzaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!

Bine ai venit, Primavara!!!! 

Nu stiu cum se face ca iar am ratat un moment important...

...am recuperat insa tot ...era sa-l inund pe vecinul ...

...fooooooooooooarte emotionante mesajele voastre...as fi avut si eu cateva chestii emotionante de zis...dar pana tastez eu cu o singura mana uit ce vroiam sa zic....

Cert este ca pentru mine cele 39 sapt si 4 zile de sarcina au fost printre cele mai frumoase din viatza mea. M-ati facut sa trec peste depresii...
...m-ati facut sa ma bucur de fiecare mic detaliu din aceasta sarcina...
...m-ati facut sa rad si sa plang de bucurie ...pentru toate astea va multumesc si vreau sa va spun ca VA IUBESC!!!!!!!!!!

Iar acum ...pentru ca nu vreau sa ratez si acest moment, vreau sa scot agitatele pt gravidutza care ne-a tinut si mai unite si poate mai actve pana la sfarsiul acestei frumoase odisee...

HAI LOREX!!!!!!! GO!!!GO!!!GO!!!

[majoreta]
Elena,
fericita de
Maria Isabela (28.01.2010)
"Alaptatul care starneste furtuni" - o poveste reala de AngeliquedeS, mamica de clopotel de ian- feb 2008
Burtica la 24 sapt, Burtica la 26 sapt, Burtica la 35s, Vot democratic, Primele poze, Pozici Februarie, Prima baitza, Prima plimbare
sagetutza spune:
| citat din mesajul lui lorex m'am internat. Deocamdata astept.. _ Lorex - Pufuletus Dependentus de 39+ 5....cu Bobitza |
deci am retinut prost
Hai lorex 
alexia28 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui decenuela
CE E? DE UNDE IL CUMP? CUM SE DA? Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...Povestea unui...petrecaret poze AMR....din cate-au fost, 25, ...mai ramasesera 15....se mai suparara 6....si ne luptam cu 9 ( si-apoi inca vreo -4 ar fi ideal) |
GRIPE WATER sunt de 2 feluri pe piata, noi am luat din ala romanesc APA CONTRA COLICILOR se mai cheama si are in compozitie ulei de fenicul, ulei de anason, ulei de marar si bicarbonat de sodiu. Are pe cutie o girafa. E adevarat ca bb miroase a bucatarie dar ne-a facut tare bine, trage partzuri la greu si de cateva seri nu mai plange decat putin iar ziua parca e alt copil, rade, doarme, sta singur la el in landou, patut... Celalalt e egiptean parca si are si alte porcarii in el..excipienti cica. Noua ne-a zis pediatra sa-i dam 2 lingurite/zi, pe cutie scrie 4 lingurite/zi.
www.flickr.com/photos/10210052@N04//" target="_blank">Mamica de
Natalia Maria 20.02.2008 si de
Tudor Mario 21.01.2010prietene DC .

, n-am stiut ca trebuie doar una, sterge tu te rog una pe care vrei
.Infacolul a fost apa de ploaie.
. Macar mi-a spus Andreea ca "esti foarte frumoasa mamica