*** Capsunele-n scutece de mai-iunie 2007 (116)***
Raspunsuri - Pagina 8
ckristina spune:
mica e vis a vis de fostul complex BIG; scrie mare sus pe cladire argesin sau argesim(cred ca e fosta fabrica argesana);intre fabrica vel pitar si mag real(pe aceeasi parte cu ele);pt fetite erau vreo 4-5 rafturi de 1.5m dar pt baietei doar unul dar spunea vanzatoarea ca trebuie sa primeasca marfa; incaltamintea e asa de ieftina ca e cea care nu trece de controlul de calitate pt extern;preturile sunt in general in jur de 70 lei; cei de 36 ai biancai cred ca erau expusi de multa vreme si sunt putin decolorati pe partea vizibila a talpii;stiu de la alte mamici ca i mai gasesti si in complexul comercial john sau in centru dar cu adaos
www.dropshots.com/ckristina" target="_blank">CRISTINA si BIANCA(05.06.2007)
www.helpsonia.com/" target="_blank">de la o inima mare la inimioara Soniei!
www.inimacopiilor.ro
Irinusha spune:
Salutare plantatie!
In primul rand va ofer Martisorul meu intarziat! O primavara frumoasa sa aveti, plina de zambet, raze de soare in suflet si multa dragoste! :)
Chiqui! Sorry de intarziere, dar pe 28 febr. n-am vrut sa-ti urez, eu stiu ca aduce ghinion daca-i prea devreme!
Ella! Sanatate si tot ce-ti doresti!
Ai primit invitatia mea?
Liviana, ca tot uit. Superbe pozele voastre! M-am minunat de numai sa vad una portrait cu F mic, decat fata clara, ma intrebam ce naiba fotograf e esta ... dar uitandu-ma mai bine mi-ai dat seama ca-i ingenioasa asa. Super tare! Se vede meseria facuta cu drag :) De personaje ce sa zic .... jos palaria! :) Sa fiti mereu fericiti!
Nu se traieste cu securea deasupra capului, se traieste civilizat. Cand nu le mai ai iti dai seama ca-i bine cu reguli ;) ... ca omu-i din pacate un animal, daca nu-i pedepsit ptr. fapte urate, nu se lasa sa nu le comite. Si nu te omoara nimeni, nu te baga in puscarie, esti doar pedepsit cu amenzi ... si cand e vorba de bani omul se gandeste de cateva ori inainte sa greseasca. De ex. cu parcatul pe partea cealalta: si mie mi se parea o aberatie ca nu-i voie, dar e simplu: e periculos cand iesi din parcare, sau cand intri poti incurca circulatia. Prefer circulatia ordonata din orasele mari din Germania, decat nebunia de pe strazile Bucuresti-ului.
Pepsi, am avut dreptate deci :) F. bine ai procedat.
Si mereu spun ca conteaza mereu genele :) ... am de ex. o prietena cu 2 baieti (nu Didi ;)), amandoi dinamici de cand erau bb-i. Fuge saraca tot timpul dupa ei, pe mine ma obosesc doar privindu-i. La ceva timp dupa ce am adus-o pe Melie acasa am invitat fetele la o cafea si o vorba, ea printre ele. Cat timp baietii se jucau in camera copiilor, Melie dormea, iar fetele stateau cuminti pe canapea la o cafea, ea era singura care tot facea ture prin sufragerie, ba se mai aseza, se ridica mereu, mai indrepta ceva, mai se uita pe geam, tot timpul vorbind ... oglinda copiilor ei :) I-am spus atunci ca sa nu se vaite de ei, ca ii seamana perfect. Si baietii sunt oricum dinamici :D
L-am vazut pe cel mare acum, baiat in prima clasa. S-a linistit, sta cuminte in clasa, e printre primii, nici gand de hiperactiv - tot asa il diagnosticase si medicul lui, evident tot fara mare tam-tam.
Si fetitele nu-s foarte altfel decat baietii ... mai linistite si mai usor de crescut spun eu, dar tot copii. Eu spuneam tot timpul ca nu ma vad mama de fata, insa mi-am schimbat opinia ... sa ma vezi cum imbrac papusi si fac codite ... si tot timpul spuneam ca eu n-o sa am fata cocheta ... m-am inselat si de fiecare data ;)
Betty, dupa ce ai povestit l-am recunoscut pe nr.1 la aparitia sora-sii. El isi manisfesta gelozia prin crize de urlete, adica gasea motiv sa planga urland din orice, chiar daca atarna un tablou stramb - asta ca ex.. Si inchipuieti ca era mai mare decat Andreea (unul dintre motive, ptr. care mi s-au parunt 3 ani diferenta ideali) si aveam pretentia sa inteleaga ca nu se schimba dragostea fata de el. S-a linistit, dar a durat. Deci presupun ca se va linisti si Andreea ... si cand o creste si Alexandra sa poata participa la jocuri de copii, se va schimba total situatia. Sa nu te astepti ca n-or sa mai fie certuri, batai si suparari, dar o sa fie si armonie. O sa vezi ce bine o sa fie!
Presupun ca lipsa ta (evident din cauza Alexandrei) a facut-o si mai geloasa ... dar tot asa, o sa-i treaca.
Incearca sa le iei pe amandoua in brate - in acelasi timp, sa le iubilesti la fel de des. Spune-i de fiecare data ca o iubesti si pe ea si pe Alexandra ... cand primeste una ceva musai sa primeasca si cealalta, si tot asa. Sa stii ca si acum dupa aproape 3 ani, tot mai e gelos, dar a inteles ca ii iubim pe amandoi. Dar am vorbit mult, am explicat si mai mult, am tras ... insa si Cris al meu e un copil complicat. Rabdare iti doresc!
Ckristina, io am mai stiut ca-i baietel :P ... si chiar de n-ai cerut sfaturi: mie imi place mult Stefan. Daca nr.2 era baiat, Stefan l-ar fi chemat :)
Si da, nasa poate fi nemaritata. Am fost si eu fata fiind ... si nasa celui mare tot nemaritata era cand l-a botezat. Doar ca nasi de nunta e musai sa fi casatorit bisericeste.
Felicitari ptr. succesul cu gradi! In continuare numai bine!
Didi, ai explicat frumos, as adauga ca asigurarea de masina nu-i cu mult mai mult daca sunt si alti soferi ... al noi de ex. a fost cu ca. 20 euro/an mai mult. Depinde mereu de marca masinii, de oras, de garaj sau nu, de anii ca sofer, de au fost accidente sau nu, de ai proprietati imobiliare ... eu de ex. platesc cam 300 euro/an, dar sunt si la 40 %.
Iar cazierul juridic se mai si sterge din cand in cand ... nu mori cu el "patat", exista la toate o Verjährung (nu stiu termenul in romana) ... s-ar putea la crima nu, nu stiu sigur ca n-am de gand sa comit una si nu m-a interesat ;) Si cred ca au facut-o lata rau …. sau i-a fraierit careva.
La romani e fenomenul acela fenomenal (mama, ce fraza) cand ai de ales intre 2 rele ... si alegi raul stiut. La politica nu ma bag ca n-am pareri, daca ii intrebi pe ai mei e ales raul cel bun, mai bine decat un rau comunist, de care au fugit. Io, cum spuneam, nu ma bag ca nu stiu, dar ca sa vezi, la noi au fost certuri calumea in familie, cand fratele n-a mai vorbit cu sora ca aveau diferite opinii ... si ai mei nu pot vota! :)) Te doare capul ...
Ioana, ce mare e Patrick ... wow! Cred ca atat avea Cris pe la 4 ani ... Tu sigur l-ai masurat bine? Wow, inca o data!!!!
Vas, am vazut o blonduta fainuta! Si Babele inzapezite ... prima oara. Si cand ati trecut de la zapada la manecuta scurta :)
Angiuta, o prietena a facut niste Integrationskurse gratis, sau f. ieftine ... la mine in oras se fac si cursuri gen "Mama lernt deutsch!" ... am primit chiar eu o invitatie, care sunt eingebürgert de prin 95 . Te-ai interesat?
Succes si multa bafta! Sa primesti un raspuns pozitiv!
Ma duc sa citesc povestea Alinei si sa vad pozele lui Doxinu, Mica, Alina ... multe ...
Voi v-ati pus vreo Baba? Io-s pe 7 (e numarul meu norocos), aveti grija la furtuni :)
Sanatate plantatie!
Mami de pereche: Cristian & Amélie
---------------------------------------------
Spuneti "prezenta la umanitare!" ***Curiosi?*** Fotografii ***De pretutindeni
Ioana13 spune:
La multi ani, Ella-bella!!!
Betty, acuma i-am facut plinul lui Patrick din Austria, cind am fost de rev, de la H&M si C&A. Si ce mai pescuiesc de la reduceri de prin Polus, dar putin de tot am luat anu asta. Treninguri la greu, pt cresa, ca trebe in fiecare zi altul, ca ii dau sa fie comod pe acolo.
Pt Alexandra iti spun de un magzin bun: linga central, Outwear. Acolo vei gasi si pt Andreea de la 4-5 ani in sus.
Irinusha, la dr l-a masurat, era cu papuci, dar talpa subtire si avea 104-105 cm. TAica-so e inalt, eu sint micuta.
azi eram cu ghiozdanel in parc (i-am luat cu Thomas) si o mamica ne-a intrebat daca venim de la scoala, f serioasa... dar cred ca ca era cam adormita, ca nu arata chiar de scoala.
Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)
bettyR spune:
Irinusha, am vrut sa iti zic si eu ca seamana copiii nostri din ce povestesti si tu despre ei, tot cu fixuri la mancare ... si nu o imita pe Amelie? Andreea o imita, dar tot din gelozie. Azi tot cu amandoua pe genunchi am stat spre seara, atata iubire ii trebuie, ca am obosit, si taica-sau o ia in brate si o face avion, si el lucreaza de acasa si face asta de cateva ori pe zi, eu la fel, deci este bagata nonstop in seama si iubita, dar nu ii trece ei usor ca o vad, vorba ta e destul de complicata. Si degeaba se ocupa taica=sau sau vine mama ca eu trebuie sa fiu, si cand vine mama cate o saptamana, dupa ce pleaca iar e scandal, ca eu ma relaxez si o mai las cu ea. Am emotii cu gradinita, spune ca vrea sa mearga cu sora-sa, nu intentionez sa o dau numai in toamna.
Problema cea mare e alaptatul ca se supara si acum, a mai cerut sa puna si ea gura pe san si nu mai facea asta de cand era mica Alexandra. Ea de felul ei nu e asa iubitoare, si de multe ori te respinge, cel putin inainte sa apara Alexandra nu te lasa deloc, acum vrea. Asa fix face si Andreea, crize din orice, ca nu vrea geaca rosie ca o vrea pe aia roz, si cand i-o dai tot nu-i bine ...
Ii spun si eu de multe ori ca o iubesc si ii explic, cateodata mi se pare ca exagerez, dar vad ca ii place sa ii spun. Acum e o perioada mai grea, ca nu mai pot sa ii citesc de ex numai cand doarme alexandra , sa taiem cu foarfeca, inainte faceam mai multe activitati cu Andreea, acum parca mai mult le despart. Dar se face frumos afara si o sa iesim mult.
Noapte buna!
alynta27 spune:
Betty imi pare rau pentru ce ati patimit in spital! Si eu vreau sa fiu informata cand mi se administreaza ceva! Eu cred ca exista multa lume "redusa", dar asta nu inseamna ca toata lumea e la fel si trebuie sa stam cuminti si sa executam!
Liv, Ckristina, Irinusha multumim pentru vizionare si complimente!
Didi civilizatia la noi va veni cred ca peste 100 de ani!
Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
doxinu spune:
ella daca tot ai spart gheata[:d],povesteste-ne de BOBO,de tine.........Acum poate iti urmeaza si alte fete exemplul
madaiulia spune:
O primavara frumoasa va urez si eu cu intarziere.
Am vizionat poze de doxinu, vas si alynta super capsunei avem.
Nu stiu daca am mai zis, tare mi-au placut si pozele profi ale Livianei. Sunteti o familie fericita si implinita!
De 1 martie am primit martisor de la Andrei, am fost tare emotionata. A tinut neaparat sa-mi cumpere el cand am fost sa cumparam pentru fetitele de la gradi. Si pentru gradi a ales pentru toate fetitele ceva broscute testoase, era asa scump cand le impartea.
Si acum pregatesc serbarea de 8 martie. Are o poezie tare emotionanta pentru mine, sper sa nu ma apuce bocitul pe acolo sa sperii copiii.
Ckristina felicitari pentru acomodarea la gradinita.
Voiam si eu sa te intreb de fabrica Primigi, eu nu stiu foarte bine Pitestiul, dar din ce explici tu cred ca e undeva spre iesirea spre Curtea de Arges, nu?
Andrei nu prea mai vrea sa doarma la pranz. La gradi ce il mai pacalesc doamnele uneori. Azi nu a dormit si era asa de obosit inca a adormit pe covor jucandu-se la ora 7. Asa rau mi-a parut de el. Mai am momente cand ma gandesc ca poate l-am dus prea devreme la gradinita si il chinui inca de pe acum cu un program.
Mamica de David Andrei 10 iunie 2007
ckristina spune:
madaiulia, da, e spre iesirea spre rm valcea,curtea de arges(dar prin oras, ca daca mergi pe autostrada, traversezi pe sus tot orasul); cand ajungi in zona respectiva in sensul giratoriu, incepi sa te uiti pe partea dreapta si vei vedea scris mare undeva sus pe o cladire argesin/m; daca ajungi la real inseamna ca ai trecut si te intorci un pic; programul e cred pana la orele 16.00; daca nu intelegi sa mi spui si ti trim mai multe detalii pe pm
www.dropshots.com/ckristina" target="_blank">CRISTINA si BIANCA(05.06.2007)
www.helpsonia.com/" target="_blank">de la o inima mare la inimioara Soniei!
www.inimacopiilor.ro
Irinusha spune:
Hi,hi ... e seara de forum, al meu sot face pachete si eu fiind puturoasa nr.1 il las sa-si faca tamblaua singur, eu doar ii spun ce sa impacheteze si ce nu :D
Betty, da, gelozie clar! Rabdare iti doresc, altfel nu stiu cum veti scapa. Si chiar daca-ti pare ca exagerezi, exagereaza in continuare, poate ai succes! Oricarui om ii place sa auda ca este iubit :) ...
Amélie e mica, nu vrea sa o copieze, ca el este baiat mare ... insa ea face tot ce face si frate-su, e idolul ei.
N-am vazut-o pe Andreea, dar dupa cum povestesti poate e si ea complicata. Sa intelegi bine, Cristian e cel mai bun baiat de pe lume, e cuminte, intelegator, ne-brutal, destept - ca-i doar al meu, insa e f. complicat ... de cand la 4 luni mi-a refuzat formula, insa urla de foame, cand de la 4 la ca. 16 luni urla noaptea din juma-in-juma de ora si nu putea fi calmat usor, de cand pe la 16 luni n-a mai vrut mancare gatita (de ce nu stiu nici acum) si statea pe paine si lapte de capra ... si acum mananca prost, vine la noi in pat noaptea si cand vrea el f. enervant.
Trebuie acceptati ca atare, luati usurel si cu vorba buna (si multa, multa vorba) ... ta-su stie sa-l prelucreze. De ex. cu gradi: i-am povestit cu un an inainte cat de frumos e, la biberon a renuntat doar ca vroia sa ajunga la gradi si i-am povestit ca daca bea cu biberon nu primeste loc si tot asa.
Succes si nervi tari! :)
Alynta, am citit povestea! Frumos ai scris! Sa-ti traiasca amandoi!
David seamana cu tati si Matei cu tine, asa-i?
Am citit multe povesti despre nasteri, dar mereu ma minunez: femeile in travaliu stau toate in aceasi camera? Nasc mai multe in aceiasi camera? De ce se face clisma la nasterea naturala? De ce se ia bb-lul de langa mamici? Si de ce se tin in alta camera?
Am nascut de doua ori natural, la maternitati diferite, mereu cu moasa si dr. de garda. Am fost de fiecare data multumita ... profesionalism total si chiar de nemtii sunt reci, la prima nastere moasa m-a mangaiat pe spate, m-a incurajat si chiar de eram de nesuportat, nu au tipat, nu m-au jignit, ba din contra, auzeam doar: Sunteti in stare, stim asta! Si de fiecare data, sotul mi-a fost alaturi, ce pe mine m-a ajutat enorm.
Si nici n-am auzit vreo "gluma" cand la primul am intrebat intai: "ce este?" dupa care mi-am facut griji de ce nu tipa ...
N-o sa inteleg in veci cum femei (care poate sunt si ele mame) jignesc si umilesc alte femei, mame in devenire. Nu inteleg logica ...
Mica, nu se pune, nu erau si copii la party vostru! Aia nu-i party! ;) Tu ca ce erai mascata, ca n-am inteles?! Si mi-a placut scotianul. Tare! :)
Despre spitalizare: am fost de 2 ori in spital cu nr. 1, o data la operatie ambulanta. Jos palaria comportamentul personalului. Insa nici in G. nu-ti spune ce medicamentatie primeste. De intrebi, da, altfel nu. Vizita este 1 data pe zi, poti vorbi cu dr.. Si daca mai ai intrebari poti intreba dr., dar de obicei pe cel de garda si sunt si ei stresati de obicei (asta-i conducerea spitalului de vina, cu castigul in minte si nimic altceva ... ca nu se angajeaza mai multi dr.). Mie una imi e frica de situatia in sine si de boala, insa niciodata de comportamentul personalului sau de conditii. Si sunt de parere ca dr. de spitale sunt mai buni decat cei cu cabinete particulare ... chiar prefer sa merg la urgente.
Ptr. Ckristina, uite aici pulpa la inceput si aici mai pe la sfarsit. Se face usor si e extrem de delicios! :)
Sper ca nu ti-am facut pofta ... si daca da, vine acum Pastele, ai ocazie buna sa o incerci!
Gata, ca e prea tarziu, il opresc pe workhoolic-ul meu :), maine avem o zi grea :))
Am vazut toate pozele, intradevar avem capsunei frumosi!
Noapte buna plantatie!
Sanatate!
Mami de pereche: Cristian & Amélie
---------------------------------------------
Spuneti "prezenta la umanitare!" ***Curiosi?*** Fotografii ***De pretutindeni