*** Capsunele-n scutece de mai-iunie 2007 (116)***

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Irinusha, ce pozaaaaa! Ce carne!!! SI e dimineata si nu mi-e foame!
Unde plecati de faceti bagaje? Cred ca am sarit pasajul in care spuneai.

Mica, faina distractie!

Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona7 spune:

La multi ani, Ella!
Sa fii fericita si mereu zambitoare si plina de viata!

Ramona si Razvan [19.06.2007]
Salvati o inimioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Irinusha multumim!
Din pacate in Ro lipsa banilor isi spune cuvantul prin spitale! Pe maternitate sunt mai multe clinici, fiecare cu cate o sala de nastere, in care sunt 2 mese ginecologice si doua paturi! In noaptea aceia spitalul era de garda si toate femeile care urmau sa nasca erau aduse acolo! Mai sunt si saloanele alaturate unde stau mamicile aflate in travaliu! Din fericire la maternitatea unde am nascut am stat cu bebelusul dupa cateva ore! Stiu ca daca nu se face clisma la nasterea naturala poti avea "surpriza" sa-ti faci nevoile in timpul expulziei(involuntar!)! Clisma se face in momentul cand se stie sigur ca vei naste! Cred ca te-am lamurit cat de cat!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si MATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Irina mi-=a plouat in gura de dimineata! Ce bunatati gatesti!

POZE

Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

La Multi Ani lui Patrick de Ioana13, azi e Sf Patrick!

Mica, pozele le-am facut acasa la fotografa - e f priceputa si talentata - are studiou acasa la ea. Ti-o recomand, vezi site-ul ei din albumul meu. Faine costumele de la Carnaval Party - fain ca aveti o gasca de prieteni cu care va distrati. Tu ai mai slabit, chiar ca esti balerina!
ckristina, ai PM. Sa-mi dai te rog si nr tau de mobil. Merci.
Irinusha, multumim pt martisor. N-am inteles ce ai vrut sa zici cu " F mic" cand ziceai de pozele noastre. Da, poate ai dreptate cu civilizatia, dar mie imi displace profund sa stiu ca de ex sunt spionata de vecini. Imi place f mult libertatea de care ma bucur acum, cu toate ca e greu.

Am reusit in sfarsit sa pun cateva POZE de la ziua lui Matei Nu sunt mult pt ca n-am avut timp de pozat, mai mult s-a filmat.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
My Family

Mergi la inceput

Lavinia ce tortulet frumos! Ai doi baieti frumusei!

POZE

Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Multumesc frumos pentru urarile de ziua mea!

Chiquitita, mami de Livia (8 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

Ella, ma bucur asa mult ca ai scris

Ckristina, frumoasa elegere, gratios nume

Liv, mi-am adus aminte ca ma intrebai ceva in legatura simba. Simba este un leutz de plus tare indragit de R. David il are pe kiki, tiger din Winnie. si i-a serbat ziua, vineri si sambata, ca a avut invitate.

In legatura cu subiectul de ieri..am scris, am sters..nu stiu daca se merita...sa ne incingem capetele.

Mi-au placut tare mult pozele..tu arata-i obosita. iar baietii erau tare mandri

irinelul, nu e nimic neobisnuit, depinde de caz. Noi avem o gasca mare asa cum spunea Pepsica, initial erau numai romani, acu sunt si nemti, pe jumate cum ii mai numim noi pe partenerii care is de romani sau familii de nemti..sau koreini, avem un caz. De obicei petrecerile astea sunt de la 16 cam max 21, pt ca sunt copii care au somn de pranz si seara nu ii poti lasa asa la nesfarsit. M-a sunat o pretena de-a mea la un moment dat, si ii zic ca ma duc la petrecere-aniversare: si ma intreaba: si ce faci cu copii? initial am crezut ca glumeste dar ea era serioasa: evident ca-s cu noi, non stop.

Noi am avut Fasching-party pe 14 de la 14,11-16,33. E vreo semnificatie cu datele astea exacte? R a fost indian, cu toate ca avea costum si de Batman si cavaler.

In legatura cu nasterea, e mult mai herro realitatea, nu o poti surprinde in totalitate in cuvinte, sau cel putin asa a fost la nasterea lu R, la giulesti. am nascut la 18,17 si am vazut live vreo 4 nascand una concomitent cu mine, ca doar erau 2 mese intr-o camarutza si 2 dupa mine, ca doar 2 ore ramai acolo sa te freci energic, cica pe burta. Cand citesti pe banda se nastea, cam asta inseamna. Dr de garda nici nu se uita la tine! tre sa vina dr tau.
si abia dimineatza pe la 6 m-am linistit din dureri (dureri de burta pe care la D nu le-am avut)si mai eram in salon cu inca 13 persoane, era o singura toaleta, in renumitul salon 14. A doua zi a trimis sefu o contabila din spital sa ma mute , la 13. Oribil! Edit: mi-am adus aminte, ca a doua zi, pe 13 sept cand am deschis okii pe la 10, toata lumea era fericita de belelusi, fiecare astepta sa plece, nici una nu simtea ceva ne integula. Ah da, se face o toaleta de 2 ori pe zi, un card de 20 lauze stau la coada, undeva si o asistenta le panseaza rana, ca toate au, cu usa deschisa. (asta asteptam si la D, nu m-a verificat nimeni)
Mai sunt si cazuri mai fericite, dar alea is raritate.

Acu intelegi de ce se prefera cezariana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Am nascut natural de 2 ori si nu mi-a facut nimeni clisma.

Ma mancau degetele sa scriu de Basescu, apropo de incidentul cu copilul si de alte subiecte, dar nu vreau sa provoc polemici, asa ca ma abtin momentan.

-----------------------------------
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

-----------------------------------
Larisa 6-12 luni***Larisa 1-6 luni***Sarbatori de iarna 2009
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miniuta spune:

lasa, carla, ca eu am nascut in germania, ce-i drept doar o data, si mi-au facut clisma. dar nu cred ca despre asta era vorba...

mamica lui david

Mergi la inceput