*** Capsunele-n scutece de mai-iunie 2007 (116)***

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

Betty, noi stim ca radacinile sunt adinci..si actual s-a ajuns ca in pozitia mincinosului, care nu mai deosebeste adevarul de minciuna, totul se considera legal/adevarat.

cred ca mult consta in educatie si sanctiune. Ex?

pai o natie l-a votat pe Basescu, care a gresit..a gresit asa obraznik, jegos..care a recunoscut ca a palmuit un copil..asa si? las au spus altii. Pai daca accepti asa ceva presedintelui?!..va urma lantul slabiciunilor.
Stiu ca sunt multi care nu imi vor lua de buna parerea..dar io macar aia cu gura care a fugit de mult din sistem, si il observ obiectiv dupa margini

Tipuri de sanctiuni, intr-o societate normala.

* acu 1 sapt, pretena asta a mea, dupa ce a avut un We fetita cu febra, varsaturi si o vizita la o clinica, care a trimis-o acasa cu paracetamol, si-a dat seama ca fetita ei are scarlatina si a fugit repede la pediatru, ca era deja 17 si avea nevoie de reteta pt antibiotik. Si, cu 2 copile mici cand a iesit din parcare a atins un pic masina alaturata, nu era sigura, cum mai avem impresia uneori ca am atins "sigur " masina vecina si nu a coborat, la pediatru s-a uitat un pic la masina ei, si nu avea nimik..asa ca nu a dat importanta.
Dar, a doua zi de dimineatza la 7 politia la usa ei. Noroc ca ii povestise colegului, ca lesina, saracu om. li s-a comunicat ca exista un anuntz la politie ca la ora Z a fost vazuta cum a zgariat masina vecina. asa ca a plecat la politie li s-a facut raport, dar politistul pan la urma a fost de treaba si a vazut fetele bolnave si faptul ca masina lor nu avea nimik si a scris raport doar pt avarie si nu si pt fuga de la locul infractiunii, mult mai grava. si, au platit pagubele din buzunar, dupa ce l-au calmat pe "victima" ca sa nu li se mareasca si asigurarea( asigurarea la masina in De, e una individuala si creste proportional cu: cine conduce masina, de ex masina noastra e asigurata doar pe numele meu si a colegului, asa ca daca se urca altcineva in ea si face accident, nu plateste asigurarea reparatiile, evidnet ca se poate face asigurare universala dar costa, daca ai avut sau nu acidente..etc etc).

2. Daca parchezi in oras, de obicei, aici in sat se mai trece cu vederea ca nu e asa aglomerat pe loc de parcare cu plata cu plata in regula, primesti amenda daca masina nu e pe sensul de mers..uneori si io ma grabesc, vad un loc de parcare la partea opusa, dar intorc masina, sa nu primesc amenda, si uneori pierd locul pan intorc..etc.

3. imi spunea o cunostintza care isi lasase rufele la uscator peste We, ca a primit reclamatie, ca nu si-a ridicat rufele chiar daca erau uscate si loc berechet pt altii, liber.

4. asta de la niste romani, care au descarcat un film, aiurea dupa un site. au primit amenda acasa de 900e, pt furt. Se pare ca site era guvernamental, special creat. nu mai stiu ce au facut, pt ca okei, platesti 900E, dar ramai cu cazier, care te urmareste o viata.

5. Sapt trecuta scria in ziare ca o sefa de la biserica evanhlelica din parlament a fost surprinsa trecand pe rosu la semafor, cred ca si bause ceva, si-a dat demisia..pan la sfarsit de sapt.

exemple exemple tot mai am..sigur ca sunt si aici excroci si inca cum...multi mult..te judeci..bani etc etc..ii vad pe la tV.
Poate vine Irinelu lca ea le stie mai bine

trimit si plec la copii, azi ridic trei din gradinita..maine patru dar nu inainte sa intreb: unde-i Mica? ea scria macar acolo o telegrama zilnica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angiuta spune:

Didi multumim de intrebare, noi facem bine acum. In ianuarie m-a incercat o depresie dar mi-am revenit.
Eu mi-am depus dosarele la doua scoli de educatori (Fachschule) si acum astept raspunsul, daca voi fi acceptata pe 23 august incep..
M-am inscris si la un curs de germana (C1) care va incepe pe 21 aprilie si se va temina pe 2 iulie, ceea ce e cam rau pentru ca pe 25 iunie ne-am planuit plecarea in Ro. Dar ma gandesc ca intr-o saptamana n-o sa pierd mare lucru.
Ceea ce mi se pare super e ca acest curs este gratuit pentru Arbeitslos si Hartz IV, e finantat din fonduri EU (ESF) .
Vladut e si el sanatos acum, saptamana trecuta a fost urat cu febra si muci, dar de marti merge iar la gradi si sunt si eu mai relaxata.

Angiuta, mamica lui Vladut (8 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Am pus poze, ca de mult nu ne-ati vazut!

Poze noi, ultimile din iarna asta

Sper sa aveti rabdare, ca sunt vreo 60!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si MATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ckristina spune:

azi a fost a 3a zi de gradinita; s a purtat ca si ieri; a venit, m a trezit , mi a zis sa mergem la gradinita si cand sa o imbrac a inceput sa planga;max 1 min; la gradinita a plans tot asa....un pic; n a ramas in nici o zi plangand; s a linistit pana sa plec eu; mi a zis pa si m a pupat de fiecare data;
azi i am cumparat pantofiori;mi s asa de dragi... in pitesti se fac pantofii primigi si la poarta fabricii e un magazin de desfacere; i am luat unii sport cu 36 lei si o alta pereche cu 70 lei

angiuta, multa bafta; sa primesti un raspuns bun

www.dropshots.com/ckristina" target="_blank">CRISTINA si BIANCA(05.06.2007)
www.helpsonia.com/" target="_blank">de la o inima mare la inimioara Soniei!
www.inimacopiilor.ro

Mergi la inceput

sunteti frumosi foc; asa nerabdatoare sunt si eu sa i vad pe ai mei amandoi copiii jucandu se...

Citat:
citat din mesajul lui alynta27

Am pus poze, ca de mult nu ne-ati vazut!

Poze noi, ultimile din iarna asta

Sper sa aveti rabdare, ca sunt vreo 60!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si MATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

www.inimacopiilor.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Didi, eu nu stiu ca Basescu sa fi palmuit acel copil - cred ca a fost o neintelegere interpretata gresit de presa. Am vazut puiul mic la cateva minute dupa nastere, frumoase amintiri...
Scuze, nu vazusem mesajul tau de la pag 4.
O fi bun sistemul de sansctiuni, insa din descriere mi se pare prea strict, parca se traieste cu securea deasupra capului. E parerea mea, nemtilor le-o fi placand.
Ella e bine, tocmai s-a intors dintr-o calatorie, sa speram ca ne va si scrie.
Ckristina, cand mai ajungi la Primigi, te uiti te rog si pe mine dupa niste sandale de baiat nr 31 pls?
L-am admirat pe Stefan de doxinu cel frezat si pe baietii Alyntei.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
My Family

Mergi la inceput

liv, sigur ca da; lasa mi nr tau de telefon pe pm si te sun cand ajung acolo(cred ca vineri);

www.inimacopiilor.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bettyR spune:

Didi, nu o sa se schimbe mare lucru ca asa suntem noi, nu ne plac lucrurile clare. Ce se intampla in spitale la noi, mi se pare aiurea, ca parinte mi se pare normal sa fiu informata ce i se face copilului, nu sa ma puna sa semnez ca is de acord cu investigatii odata ajunsa acolo si gata. Nu toti is asa, sunt si oameni cumsecade si care se poarta normal. Sau daca e sambata si duminica, poti sa crapi ca nu mai trece nimeni sa te vada.

Am vazut pozele Ioanei si Alinei, ce copii mari s-au facut!

Ckristina, ce bine ca se acomodeaza Bia la gradi! O sa iti fie muuult mai usor. Felicitari pentru baietel!

Ioana, ce mare e Patrick, un adevarat barbatel!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bettyR spune:

Ioana, vroiam sa te intreb de unde cumperi hainute lui Patrick inafara de Polus?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

long time no see

Da motivat, adica saptamana trecuta nu am avut calculator si saptamana asta multa treaba.

ckristina unde e fabrica Primigi in Pitesti?

liv am vazut pozele voastre, tare frumoase, ai 2 (sau 3?) baieti minunati. Pozele unde le-ati facut? Acasa sau in studio?

miha sa iti traiasca micutul botezat. Am vazut pozele, Domi seamana cu tine si Mateo cu tati?/

In week-end am fost la un carnaval party. Aveti poze aici.

Mergi la inceput