*** Capsunele-n scutece de mai-iunie 2007 (116)***
Raspunsuri - Pagina 6
alynta27 spune:
Ckris stii ce ai in burtica?! Ceva nume?!
Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
doxinu spune:
Ckristina pai sunteti deja marisoriSarcina usoara in continuare,sa fie sanatos(bebelusul) si sa-ti dea Dumnezeu ce-ti doresti tu
Am vazut ca vorbiti de bunici si nepoti.Pe mine ma mai ajuta mama,la modul ca daca vrem sa iesim in oras sau oriunde la sfrasit de saptamana ,il pot lasa la ea,insa trebuie sa o anunt inainte sa-si aranjeze lucurile pe care vroia sa le faca.Pentru mine bunicii reprezinta locul unde copilul se simte cel mai bine,i se fac toate poftele, rasfat la maxim si loc de refugiu.Nu le-am spus ce reguli sa ii impuna sau cum ar trebui sa-l trateze.Am mici comentarii legate de mnacare....
Si mie mi-ar place sa stea cu STEFAN mai mult,insa ai mei inca lucreaza si cu varsta de pensionare impusa acum,bunicii nu mai au dreptul sa stea cu nepotii.
Am pus aici 4 poze mai noi
ckristina spune:
e baietel si suntem tare fericiti; cand am aflat ca sunt gravida am zis ca ar fi fain sa fie fetita;aveam si 2 motive:1 eu mai am 2 surori si mi e tare bine si 2 nu trebuie sa renunt la dressing;am 3 dormitoare si cel mai mic e transformat;cand am aflat ca i baietel si cand am vazut fericirea pe chipul sotului cand ne a zis dr, parca asa mi am dorit dintotdeauna;
cand speram sa am fetita tot cautam nume care sa mi placa, sa rimeze cu numele de familie,cu bianca..... si nu gaseam nici unul;ma tot gandeam la numele elias si asta o sa ramana;ne mai trebuie un nume de sfant si aleg intre stefan si andrei; as lasa doar elias dar bianca are 2 nume;
sora mea tot face glume si mi spune ca daca i pun elias,sa i pun si bucuresti(eu voi naste la spital elias)
voi stiti ceva daca e ok sa pun nasa de botez o fata necasatorita?daca nu reusesc nasii nostri sa ajunga as vrea sa o pun pe sora mea(care fara indoiala ar fi cel mai bun parinte spiritual)
ce tare e poza asta http://family.webshots.com/photo/2232724670101975775TACZpp
www.dropshots.com/ckristina" target="_blank">CRISTINA si BIANCA(05.06.2007)
www.helpsonia.com/" target="_blank">de la o inima mare la inimioara Soniei!
www.inimacopiilor.ro
madaiulia spune:
Cu scuze pentru intarziere
Chiqui! Multa sanatate si fericire alaturi de cei dragi!
Ceva bb2 se anunta? Ai mai fost la dr?
De vreo 3 zile ma chinui sa citesc tot din urma si nu-mi iese. Ma bucur ca s-a animat subiectul. Asa placere imi face sa va citesc! Imi pare rau ca nu pot contribui mai mult cu scrisul, eu intru mereu tarziu si parca nu ma mai incadrez sa zic ceva la o discutie veche.
Eu sunt cu cititul pe la discutiile cu bunicii. Si noi avem bunici care ne ajuta si e tare bine. Mai mult ai mei, care desi stau in alta localitate sunt mereu prezenti cand e nevoie. Si de la mama plec cu oalele cu mancare de cate ori ne ducem sau vine la noi si mai gateste, mai face curatenie. Socrii ajuta din cand in cand stand cu Andrei. Dar acum e doar socrul, soacra e bunica full time la cumnata. Si desi ma enervez de multe ori ca il rasfata prea tare si "imi strica educatia copilului" , e tare bine cand il mai scoate cineva afara cateva ore, macar sa-mi fac si eu treburile in casa in liniste.
Ella! Multa sanatate si fericire alaturi de cei dragi! Ce mai face Bob? Cum mai e cu bronsiolitele? A mai facut?
Mamica de David Andrei 10 iunie 2007
DidiAlex spune:
Salutare,
Liv, dataliez odata cand am timp..despre bunici. dar oricum totul la mine e okiometric, sau ce mai citesc prin reviste. Deci, nu studii sau experienta vasta.
An@, am luat Schnäppchen-uri de la Appelrath Cüpper. sunt ff interesante, pt ca acolo si un Top e 25+.(mai am o rochie de la ei, luata pt botezul lu D, am facut senszatie cu ea ) in fine, dar am luat si o chestie de moft, o pereche de blugi Levi's mi-au placut mult, erau redusi de la 99 la 14, si cum nu mi-am luat nicioadata, i-am luat acu, dar is numarul 26, asa ca daca dau vreo 7 kg jos si ajung ca acu 10 ani, ma incap..ma incap si acu, dar nu pot inchide fermoarul . am luat si o jacheta de casmir pt soacramea , in total 74 am platit. Sunt uneori niste lucruri la pretzuri derizorii, dar nu am ce sa fac cu ele, nu am unde sa le imbrac, asa ca nu le iau. De ex costume: 99, super, le calci in picioare ca nu se sifoneaza..dar .
Liv & Doxinu, ce ati aflat voi din mesajul Carlei, ca io l-am citit de freo 2 ori si nu mi-am dat seama de noutate????
angiuta spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ckristina voi stiti ceva daca e ok sa pun nasa de botez o fata necasatorita?daca nu reusesc nasii nostri sa ajunga as vrea sa o pun pe sora mea(care fara indoiala ar fi cel mai bun parinte spiritual) |
Ckristina da, se poate si ca nasa de botez sa fie necasatorita si Vladut are doar o nasa (la biserica intrebase preotul unde e nasul , cu toata ca ii spusese dinainte ca o sa fie doar o nasa, dar uitase si i s-a raspuns in gluma: "Nasul e pe drum" si preotul tot astepta sa apara nasul..., i s-a explicat apoi ca a fost doar o gluma si ca e doar nasa).
Angiuta, mamica lui Vladut (8 iunie 2007)
CarlaV spune:
Didi, cred ca fetele s-au referit la faptul ca din mesajul meu si-au amintit de aniversarea Ellei.
-----------------------------------
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
-----------------------------------
Larisa 6-12 luni***Larisa 1-6 luni***Sarbatori de iarna 2009
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
DidiAlex spune:
Citat: |
citat din mesajul lui CarlaV Didi, cred ca fetele s-au referit la faptul ca din mesajul meu si-au amintit de aniversarea Ellei. |
la asta nu ma gandisem..ca io am scris acelasi lucru, dar la pagina 4..
Ckristina, da se poate.
Edit: woow Angiuta, ce mai faceti voi????
alynta27 spune:
Salutare!
Ckristina e bine ca ai pereche! Cu ocazia asta l-ai multumit si pe tati! Da e ok si numai cu nasa! Stiu ca ar fi drept conditii la botez sa fie ortodoxi ,iar daca e un cuplu sa fie cununati(ma refer care au doar cununia civila)!
Doxinu ce cavaler mare ai! Ce s-au lungit copii astia! Parca nu-mi vine sa cred cum zboara anii!
Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
bettyR spune:
Didi, sa iti spun ce am patit eu acum cand am fost internata. Merg la urgente, evalueaza starea de sanatate a copilului, ii recolteaza sange si fac pe loc analiza, de unde rezulta ca e deshitratata si un indicator care spune ca e infectie in organism, imi propun internarea, ii monteaza branula, o pun la perfuzie si i se prescrie antibiotic. Intreb daca se poate si fara, imi explica ca are rosu in gat si infectie si nu trece fara, accept, ne internam , ne duce in sectie. Era weekend si sambata, se face duminica, Alexandra parea mai rau fata de cand m-am internat, ii apareau si ceva bubite, nu vine nimeni inafara de asistente, care ii faceau antibiocul si perfuzia. Chem medicul de garda sa se uite un pic la copil, si ce crezi ca se intampla, se enerveaza si imi spune ca stie de noi, ii mai ia o data sange sa imi demonstreze ca e rau copilul si urina, cu toate ca nu era nimeni la laborator sa faca ceva cu urina aia, toti au inceput sa vorbeasca mai intepat cu mine.
Luni, au venit si i-au recoltat de 3 ori sange ca era stricat aparatul, cand am zis ceva iar s-au uitat urat la mine si mi-au explicat ca pot semna si sa plec acasa.
Nu mi se spunea ce fac cu copilul, ce ii administreaza, eu trebuia sa intreb mereu si se uitau f urat la mine.
Le-am dus cafea la asistente sa se poarte frumos si sa imi spuna rezultatele la analize, ca dr veneau cu gasca de studenti, mi-o controlau de 3-4 ori si vorbeau intre ei si trageau singuri concluziile.
nu mai pot scrie, dar is multe si urate ...concluzia? nu e asa usor de schimbat un sistem.