*** Capsunele-n scutece de mai-iunie 2007 (116)***

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Liviana, An@ fain ca ati primit prima!
Ma bucur ca vati simti bine de ziua voastra mamici!
Pepsi imi pare rau ca ti-e rau! Deci nu e chiar asa ca daca creste numarul sarcinilor nu mai sesizezi simptomele! Vazusem o emisiune cum o tipa s-a dus la urgente cu dureri groaznice de abdomen! Avea acasa doi baieti! Credea ca are infectie urinara si cand colo era in travaliu! Cand i-au rupt apa ca sa-i grabeasca nasterea a avut aproximativ 600ml lichid! Nici burtica nu avea! Nu a avut nici o durere in sarcina!Dupa experienta zicea la toata lumea ca a avut o sarcina de 9 ore, cat a durat travaliul!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si MATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ckristina spune:

LA MULTI ANI DRAGI MAMICI!

Va multumesc pt aprecierile fata de numele pe care l am ales pt bebelus; mi au prins bine pt ca cei din jurul meu mai fac glume ca e numele spitalului in care nasc

Bianca s a acomodat la gradinita;nu prea se joaca cu copiii dar a indragit o mult pe educatoare care o asteapta in fiecare dimineata cu bratele deschise si pe care bi o pupa in fiecare zi; ieri mi a facut cadou o bratara intr o cutiuta; desi stiu ca nu i facuta de ea m a emotionat asa de mult!!!!!!
Liv, eu am dus buchete de lalele si bi le a impartit la toate doamnele din gradinita;

Ioana.... ce ziceai acu’2-3 zile? Ca nu mai are putere iarna????45 min mi a luat de dimineata sa ies din curte(eu priveam pe fereastra si sotul dezapezea)

Sorina, cum se simte adriana?

Ieri mi s a facut rau; am simtit ca lesin si m am pus in pat; am transpirat ca niciodata de mi curgea apa pe la tample iar spatele si pieptul erau ude; totul a durat cam 5 min si mi am revenit total apoi; n am avut niciodata caderi de calciu;astea or fi simtomele?eu mai am tensiunea mica(8/5) dar nu stiu daca are vreo legatura ca mereu am avut o mica; maine merg la doctor ca intram in luna 6 si i spun si de patania de ieri.

Pepsi sper sa treaca repede starile de rau

www.dropshots.com/ckristina" target="_blank">CRISTINA si BIANCA(05.06.2007)
www.helpsonia.com/" target="_blank">de la o inima mare la inimioara Soniei!
www.inimacopiilor.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

Citat:
citat din mesajul lui ckristina
Ioana.... ce ziceai acu’2-3 zile? Ca nu mai are putere iarna????45 min mi a luat de dimineata sa ies din curte(eu priveam pe fereastra si sotul dezapezea)

www.dropshots.com/ckristina" target="_blank">CRISTINA si BIANCA(05.06.2007)
www.helpsonia.com/" target="_blank">de la o inima mare la inimioara Soniei!
www.inimacopiilor.ro

Pai,cred ca m-am inselat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ang3lt0uch spune:

Da, acum pare a fi mai bine...aseara s-a mai trezit o data ca o doare burta pe la 3, si a avut tendinta de a vomita dar nu a mai avut ce. Apoi s-a culcat la loc...

De dimineata nu a mai avut nimic...cum s-a trezit a cerut apa si mancare...numai tampenii nerecomandate la asa ceva...Eu nu vroiam sa ii dau nimic dar ce sa fac... Oricum pana acum nu a vomit dupa ele.

La un mom dat a mai zis ca o doare burtica, dar atata...

O sunai pe doctorita, care imi zisa ca sigur a mancat ceva aiurea sau prea repede, ca altfel ar fi avut si alte simptome, macar gaze sau parturi urat mirositoare, si macar stari subfebrile. Si mai zisa ca daca nu mai vomita pana deseara deloc si daca nici nu face nici febra sau diaree sa nu mai vin cu ea la cabinet, ca e plin de copii cu viroze si gripe (in sensul ca sigur pleaca cu ceva de acolo..)

Si da, evident i s-a facut rau brusc cand a zis ca trebuie sa se culce, exact asa fac si eu cand mi se face rau (se mai intampla sa imi vina sa vomit, rar dar se intampla...nu stiu de la ce, probabil tot ca am mancat ceva sau ca am mancat prea repede)...numai ca eu nu pot sa vomit indiferent cat imi e de rau.

Daca era zi cand i se facea rau si eu mergeam cu ea la doctor inati, dar era noapte si nu aveam unde sa ma duc decat la urgente, unde sigur ma si opreau peste noapte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

An@, frumos si asa, a fost si la noi intr-un an o prima in bani din care mi-am luat o poseta. E bine oricum cata vreme suntem bagate in seama... aici suntem 20% femei in firma.
Pepsica, eu cred ca si de la oboseala ti se trage starea de rau, tare bine ti-ar fi prins un concediu in per greturilor. Ai grija de tine cum poti, caci numai tu stii calea. Imi pare rau pt disputele baietilor, mie mi se par f greu de combatut....
ang3lt0uch, eu stiu ca dupa ce puiul vomita, o ora dupa nu trebuie sa bea nimic; abia apoi se incepe cu o lingurita de lichide la 5 min. Am patit-o si noi ca voi de cateva ori, probabil a fost o indigestie. Stii ca danone nu are mai nimic natural in el? Noi nu le folosim. N-ar strica sa suni un dr pediatru sa-i ceri parerea, daca ai aceasta posibilitate, adica fara sa mai iesi din casa. Ai grija sa tii regim 3 zile strict, orice abatare poate determina re-aparitia simptomelor.
Ti-am dus dorul...imi pare rau pt probleme.... ce s-a intamplat de n-ai mai putut scrie o vreme?
Vas, cred ca ai pus ceva "cantitate" in plic, nu? Eu am preferat sa le iau cosmetice, flori si obiecte de decor. Am avut 8 pungi de dat dar nu-mi pare rau, chiar mi-a facut placere caci acest doamne merita din plin!
ckristina, frumos, desigur ca si la noi baietii au oferit pungutele si tot ei au fost pupati. I-am gatit pe amandoi cu camasute. Ai grija cu lesinul, si eu as zice ca a fost o cadere de calciu, bebe e maricel acum si consuma.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
My Family

Mergi la inceput

Pai, am sunat pe doctorita de familie a ei...asta si ziceam.

In leg cu danone, nu vad cu ce e diferit de...tnuva sau 1000 altele... Iaurt in casa nu o sa fac oricum... Nu ziceam de danonino, din ala nu a mancat aproape niciodata, ci de iaurt normal.

Deocamdata pare mai bine, adica nu mai se plange de nimic. Sa manance de regim nu exista, cel mai regim ce il pot tine e sa nu manace deloc :), caci ea mananca ce e de regim, nu aia ar fi problema dar nu poate daor atat, ii trebe lapte NEAPARAT, ii tre cereale, ii tre iaurturi, cascaval, diverse ciorbite (nu de regim...adik fie cu fidea, carne, galusi, perisoare..) mere crude, fructe, legume crude, cum ar fi rosii, castraveti...si alte chestii ce nu's de regim...

Cand am anuntat-o azi dimi ca nu poate sa manace (ca are burtica cu probleme ) cereale cu lapte s-a pus pe un plans si pe zis "dar mi-e foame mami" si aia nu manac, de ti-erea ca vomita de atata plans...cum am mai auzit cazuri...

Pana la urma le-a primit...

PS: Nu am mai scris ca am fost cam ocupata cu toate... Si fie-mea a inceput sa umble pe calculator/laptop (mai bine ca maica-mea )... si ii trebe exact ala la care sunt eu sa se uite pe youtube sau sa ''scrie articole''...asa ca deabea apuc sa imi fac treaba...

PS: Felicitari la fetele care sunt din nou gravide!

Mie mi-e frica, si daca as hotari sa mai fac unul acum tot as avea spre 30 de ani cand as naste, adik 29 si ceva as avea. Si sunt atatea probleme ce pot aparea si sindromuri cu risc crescut dupa mine (una din 300 de nasteri mie imi pare enorm de riscant...)...Plus ca Adriana in mod explicit si-a exprimat dornita de a fi singurul copil acum... Stiu ca nu ar trebui sa conteze doar parerea ei, dar eu tin cont si de ea...nu vreau sa o cert si sa ajung sa ma comport urat cu ea doar pentru ca nu va coopera daca va mai fi un bebe. Asa ca, din mom ce acum nu se poate, mai tarziu chiar voi avea peste 30 de ani, si mi se va parea prea riscant... Nu am curaj de alt bebe, daca s-ar putea sa fie gata garantat fara anomalii cromozomiale, fara defecte si fara probleme ar fi ceva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

ang3lt0uch, o optiune ar fi laptele batut la punga. Ma bucur ca e bine fata, totusi da-i alimente usoare cateva zile (de ex fara cascaval, ci branza dulce/proaspata dietetica).

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
My Family

Mergi la inceput

Lapte batut la punga in loc de iaurt ? Sau acum in loc de lapte normal?

In loc de iaurt nu merge, la noi iaurt inseama sa fie tare, sa se 'tina', nu apos, fluid. Dar asa, ca si lapte batut, mai manaca cu cereale din cand in cand.

cascaval chiar nu o sa ii dau pentru ca acum nu am in casa si nici nu voi cumpara...

Eu oricum evit mancarurile grele, sosuri sau chestii scazute la mine in casa nu se fac. La fel, mezeluri de orice fel, cremvusti, carnati, pate, alte carnuri preparate sau semi-preparate nu mai cumpar de mult timp... Si nici carne de vita/porc nu prea gasesti la noi, eu prefer pui/peste si asta ii dau si ei, s-a invatat asa si acum pestele ii place in mod deosebit...

Totusi, am prin frigider o supa de galuste, sper sa fi uitat de ea ca sunt facute cu unt...ma gandesc ca ii pica greu la stomac...

Iara slabeste slabanoaga mea ... imi zicea mama asta iarna ca a cantarit-o la ei, pe un cantar care sigur arata macar un kilogram in plus, si avea 15 kg si un pic imbracata, cu cizme, dar fara geaca/caciula... Nici nu cred ca au vazut ei bine, dar cum ar fi, din ce in ce mai slabuta pare pe masura ce creste.. Evit de atunci sa vad cat are inaltime, caci daca aflu, sigur ma duc pe vrun grafic si o gasesc prin afara lui

EDIT: O intrebai acum daca tine minte cum i-a fost rau aseara, daca ii mai e rau si daca o mai daore burtica, si a imi zice" acum nu, aseara m-a durut dupa ce am mancat 2 iaurt".. Nu stiu daca chair isi da ea seama, dar se pare ca avusasi u dreptate, si ca iaurturile din lotul asta nu au fost tinute bine probabil... Eu nu am mancat din ele...le si arunc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

Sorina,cred ca putin regim i-ar face bine.Cred ca totusi a fost indigestie dupa ce spui tu.
In legatura cu celelalt subiect,m-ai facut sa rad............Riscuri sunt la orice varsta si cred ca daca asta iti doresti,nu trebuie sa stai pe ganduri.Parerea mea este ca nu varsta spune daca esti potrivita ci ceea ce simti tu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

Ceau.
Sorina, de ce sa nu faci in casa iaurt? Stii ce bun iese. Eu am o colega care imi procura laptele si il las pur si simplu la prins. E tare gustos si ELiza bea cate-o cana.
Stai linistita ca ei isi revin repede.
In ceea ce priveste o noua sarcina, eu am acum 29 de ani deci daca ar fi sa nasc la anu as avea 30 dar nu-mi fac griji de genul celor amintite de tine. Cate mamici sunt care au cu mult mai multi ani si totul e bine. Nu trebuie sa gandesti chiar asa negativ.

Ana, eu de mult tot ma gandeam ca fetitele noastre seamana din multe privinte.

Andreea , mamica Elizei
poze
13.05.2007

Mergi la inceput