*** Capsunele-n scutece de mai-iunie 2007 (116)***

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Fetele cu capsunici in colectivitate, ce le-ati dus cadou doamnelor educatoare? Mica0307, Vas, ?
Kid, poze cu tortul pls!

Noi am sarbatorit in firma putin ziua de azi, am fost servite cu praji, am primit cometice bio, flori si am ascultat muzica. Scurt dar frumos. Voi?

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
My Family

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns An@ spune:

Liviana, noi am primit o prima ...si de data asta cred ca nu o mai amestec cu finantele casei, ci o cheltui pt mine. Cred ca tot pe cosmetice.

Parca vin sarbatorile...vremea asta ne-a facut pofta de copt, asa ca ieri am facut niste muffins cu Ana .

Irinusha, am vazut stirbul ..e un scump si un finut !

Didi, ca nu ti-am spus: sa porti sanatoasa achizitiile .

mami de Ana (22 mai 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

liv am luat cutii cu bomboane merci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

La multi ani doamnelor, numai sanatate, bucurii si impliniri! un buchet mare de flori ptr fiecare dintre voi!

nu apuc sa mai tin cadenta, incerc sa raspund din ce am apucat sa citesc.

alynta27, multumesc de intrebare, mi-e groaznic de rau, la mine in loc sa scada raul cu nr de sarcini, e din ce in ce mai rau, noroc ca e ultimul! mai ales ca nu apuc sa ma odihnesc sau sa ma ocup de mine, ca seara sint ceilalti doi pitici de care tre sa ma ocup!

ckristina, felicitarile mele, nu stiam ca aveti baietel acuma, bravo, lasa ca te invat eu cum sa pui scutecele la baieti!

irinusha, felicitari ptr marele eveniment..........Dominic i-a pierdut pe cei de jos la 5 ani si 2 luni. acuma mi se pare ca cei de sus incep, cei de jos au crescut aproape de tot amindoi, adica cei permanenti.

liviana, si baietii mei se mai bat, doar sint cu testosteronul prin ei, dar la mine e cel mic ce-l bate pe cel mare, ca ala intelege sa nu dea, si se opreste, da ala micu.......da frate nu gluma, saracu dominic are cucuie, e zgiriat pe fata de catre david.....cu dintii experianta a fost una super usoara si simpla. avea dominic nici 5 ani si 2 luni, si odata vad ca i se misca dintii cei doi de jos, vai de mine ce panica pe mine, ca e prea devreme, ca sigur david i-a tras una si i se misca dintii, fuga la stoma(merg cu el 1 data pe an, david la fel de la virsta de 1 an) si radiografii, si totul era ok, dentista mi-a zis ca depinde de copii, nu e o regula, ca in general e in jurul virstei de 6 ani.......zina maseluta i-a adus 20$ si si-a luat un cadou, si i-a luat si lui david ceva........am prieteni care rideau de mine, ca eu nu aveam mai putin bani in noaptea aia, si ei ziceai vai de mine ne strici pravalia ca noi dam cite 2 $ , ca altfel pina-i cad toti te usuca de bani..........

va pup, fug la treaba, am facut ieri seara o tarta cu mere Tatin, delicioasa......

Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004 de (DPN 02/10/2010)
albumele de familie si aici poze noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunici minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> ajutor ptr Sonia
sfaturi alaptat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ang3lt0uch spune:

La multi ani la toate !

Pic si eu pe aici la ore tarzii, dupa lungi absente, si din pacate dintr-un motiv nu tocmai placut

Nu stiu daca o fi cineva treaz cu un sfat asa tarziu in noapte, dar incerc inainte sa trec la alte masuri.

Acum vro 2 ore, inainte sa se duca la culcare, Adriana imi zice brusc, mami ma daore burtica, apoin imediat se agita prin camera (in cercuri) au burtica mea, au burtica mea si incepe sa planga. Nici nu apuc sa o intreb ce si cum, ca imi zice ca trebe sa se culce 'imediat'. Mergem in camera si langa pat incepe sa vomite , ceea ce cred eu ca se numeste voma in jet, tot, dar tot ce a mancat incepand de la ora 4 dupa masa, ca se vedeau toate bucatelele de ou, boabele de orez din pilaf si tot.

Initial ma gandii ca nu i-a priit ceva, cu toate ca oul de l-a mancat era proaspat, si a mai mancat si ieri din aceleasi oua, in rest ce a mai mancat nu avea cum sa fie alterat...singurul lucru cumparat azi au fost 2 iaurturi, care ma uitai si expira peste multe zile, unul danone normal si unul danone cremoso cu capsuni. Acum stiu ca unele persone nu tolereaza iuarturile cu fructe, dar ea manaca frecvent de la cremoso si nu a avut nimic pana azi din cauza lor.

Dupa ce a vomitat, mi-a zis ca nu o mai daore burta, gata si ca nu mai vrea sa se culce .... Am zis sa ii fac un ceai de menta... pana sa fie gata, iara se plangea de burta. A baut un pic, s-a mai agitat prin sufragerie si a ramas cu mine pe canapea, unde a si adormit. Peste vro 20 min ma gandii sa o duc in dormitor totusi (mare greseala). Nici nu ajung bine si incepe sa planga ca ii e rau ca vrea la baie..unde mergem si vomita iara ce mai poate in wc...

Apoi am dus-o in pat, am asezat-o mai sus...ma gandii ca vomita in somn...sa nu isi vomite in gat...nici nu stiu daca se mai poate ineca ca un bebe cu voma...nu am experienta ca daor o data a mai vomitat cand avea un an si un pic...si atunci o sg data, nu ca acum.

Intrebarea este: o iau si o duc la spital acum? Nu doar de vomitat, ci pentru ca o doarte burtica destul de rau, se vede pe ea ca nu e doar un discomfort. Astept sa vad, si daca mai vomita chem taxi sa o duc? Daca fac treaba asta probabil ne si opreste acolo...nu?

De la ce o fi ? ca nu s-a jucat cu nici un copil de zile bune...pe frigul asta de unde. Si nici prin vizite nu am fost de 2 zile....decat pe afara pe langa bloc, atata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ang3lt0uch spune:

Mai citii pe internet ( ca oricat o stresez eu pe doctorita mea de familie, care nu-i tocmai 'informata', dar e totusi doctor, nu o pot stresa la 2 noaptea)... si asa logic... ceva ce debuteaza brusc cu voma, nu neaparat insotit de diaree (sigur nu are caci cu doua ore inainte de a vomita a facut la olita normal) sau de febra (care deocamdata nu are), dar care poate fi insotit de colici abdominale cica ar putea fi unul din multele tipuri de toxinfectii alimentare.... Stand sa ma gandesc la ce a mancat, e probabil de la oua, orez sau iaurt...daca e vb de toxiinfectie alimentara...

Stiu ca nu va trebuia voua informatia asta, dar nu am cu cine vorbii (barbatu-meo a ramas blocat cu masina de la servici prin Calafat si a trebuit sa ramana acolo la un hotel pana maine, asa ca...chiar nu am pe cine bate la cap)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

ang3lt0uch cel mai bine este sa o vada un dr.CAnd este vorba de copil io nu astept sa vad ce se intampla,ma duc mediat cu el ca sa stiu ca este bine.Merg intottdeauna pe principiul "mai bine ma duc degeaba,decat sa ma dau cu capul ca nu m-am dus"!Banuiesc ca a mancat ceva care nu i-a priit,dupa felul cu a spus ca trebuie sa se culce imediat,nu mai putea sa stea in picioare si simtea nevoia sa se culce.
Daca ste vorba de noi,asteptam sa vedem cu evoluam
Poate revii si ne spui cum se mai simte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

LA MULTI ANI MAMICI !!!!!!!!!

Liviana, noi am pus frumos banuti in plic si i-am dat educatoarei, care a zis ca oricum o sa vedem noi ce va face cu ei, in sensul ca ii va folosi tot pentru copii. E tare cu bun simt...mai rar intalnesti persoane ca ea.
Ieri m-a emotionat Eliza mea,am asteptat-o eu la gradi, (stiam ca a pregatit ceva)si mi-a facut cadou o bratarica si o inimioara pe care scria "mami te iubesc", in maghiara. Ce fericita era ea, imi tot amintea ca am ceva de la ea. Imi venea sa o mananc de drag.

Noi de la servici ne-am petrecut la restaurant vineri. A fost chiar frumos.

Angeltouch, eu am patit asa cu Eliza intr-o vara. Nu stiu nici acum de la ce, dar mi-a zis doctorul ca dupa ce vomita sa ii dau o lingurita de apa rece.

Andreea , mamica Elizei
poze
13.05.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Sorina, cum sunteti acum? Ma gandesc ca s-a trezit sanatoasa, pentru ca potentialul de refacere al copiilor este foarte mare.

-----------------------------------
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

-----------------------------------
Larisa 6-12 luni***Larisa 1-6 luni***Sarbatori de iarna 2009
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Al_Ma spune:

Sorina, si Mara a avut un episod din asta, doar voma, fara febra sau diaree. Eu am tinut-o pe regim 2 zile. E bine, insa, sa mergi cu ea la un dr. Si Mara se plangea cateodata de burtica si am vb cu un pediatru ca ma gandeam sa nu aiba apendicita si mi-a spus ca nu fac asa de mici. Dar tot e bine sa o vada un dr sau, macar, sa-i recoltezi o copro (de-aia cu gel) sa o duci la analize.

Alina si Mara (27 iunie 2007)

Mergi la inceput