*** Capsunele-n scutece de mai-iunie 2007 (116)***

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

Pentru ca sunteti cele care insenineaza zilele barbatilor - desi ei se plang dar numai pentru ca asa s-au obisnuit - pentru ca sunteti cele care numai cand priviti catre copiii vostri, dati lumii mai multa frumusete, pentru ca sunteti cele care gasesc in fiecare zi timp pentru orice problema si orice nevoie a celor dragi, pentru ca, desi va mai plangeti cateodata, o luati de la capat in fiecare zi, mai puternice si mai hotarate, pentru ca sufletul vostru stie ce e iubirea, cum se daruieste si cum se primeste ea... si pentru tot ceea ce reprezentati... pentru voi timpul se opreste putin in loc la fiecare inceput de Primavara, sa va aduca un omagiu...
La multi ani!

O ZI FRUMOASA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

LA MULTI ANI,FETELOR!

Acum 3 ani,mama mea, mi-a zis pentru prima data "la multi ani".Eram insarcinata cu STEFAN si mi s-a parut cea mai frumoasa urare.Pentru mama,aceasta zi apartine mamelor,deoarece ea spune ca este o mare diferenta intre a fi mama si a fi femeie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

La multi ani mamici de capsunici!!!!
Sa fiti fericite si implinite!!!!

Mami de pereche: Cristian & Amélie
---------------------------------------------
Spuneti "prezenta la umanitare!" ***Curiosi?*** Fotografii ***De pretutindeni

O palma nu inseamna educatie!ZERO TOLERANTA PENTRU PARINTII CARE-SI LOVESC COPILUL fizic sau psihic!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

LA MULTI ANI DOAMNELOR!!!! Sa fiti fericite si sa aveti o primavara frumoasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

La multi ani mamicilor! Multe bucurii si impliniri!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si MATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

La Multi Ani de 8 martie! O zi frumoasa va doresc!
Hehe, Irinusha, asadar v-a vizitat zana Maseluta. Cum a fost primul experiment de acest gen?

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
My Family

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaiulia spune:

LA MULTI ANI MAMICILOR!
Multe bucurii si impliniri alaturi de puiutii nostri!

Mamica de David Andrei 10 iunie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelabv spune:

LA MULTI ANI !!!
O zi frumoasa si multa sanatate, ca-i mai buna decit toate ! Din pacate aici nu e asa sarbatorita aceasta zi...Au Ziua mamei in mai si au si Ziua tatalui in iunie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankaa spune:

LA MULTI ANI TUTUROR MAMICILOR!!

Sa fiti mereu inconjurate de cei dragi,sa aveti parte numai de bucurii si ce e mai important,de multa multa iubire.

Cu www.youtube.com/watch?v=oTTC_fv6rj0" target="_blank">DEDICATIE speciala din partea mea pt toate mamicile de capsunei si capsunici.
O zi frumoasa si insorita sa aveti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

Din cate am inteles eu, 8 martie este ziua internationala a femeii, care la noi in Romania coincide cu ziua mamei. Deci noi ne incadram in ambele categorii.

La multi ani cu multa, multa sanatate, fericire si momente de neuitat alaturi de cei dragi!

Am facut ieri un tort pentru azi, i-am spus juniorului pentru ce ocazie fac tortul, tot venea la mine, imi dadea un pupic, imi spunea 'la multi ani' si mai baga degetul in tort...; a vorbit la telefon si cu bunica lui si a asigurat-o ca va manca o felie de tort (mica, caci si el este mic) si pentru ea si i-a spus si ei "la multi ani"

Teodora, de Vladut (15.05.2007)

Mergi la inceput