Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (15)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Iunia82 spune:

Dragele mele,

Sunt f ingrijorata si va scriu din dorinta de a ma descarca si de a primi poate o incurajare cat de mica...
Inainte de toate... sa va spun putin despre mine. Am fost diagnosticata si operata de cancer tiroidian la 16 ani, deci acum 11 ani. Totul a evoluat super. Boala nu a recidivat, dar am ramas fara tiroida (operatia se numeste tiroidectomie) si cu tratament pe viata (euthyrox).
Mi s-a dat unda verde pentru bebe anul trecut la ultimul control. Am ramas insarcinata in decembrie. Mi-am facut analizele pentru a vedea nivelul hormonilor tiroidieni pe la 8 saptamani si totul era ok.
saptamana trecuta , insa, am refacut analizele: veste soc!!! Nivelul TSH FFFMARE, adica o posibila hipotiroidie (nu am suficient hormon tiroidian). Mi s-a marit doza de euthyrox pentru a asigura necesitatile crescute de hormon.

Dar nu va spun, ca de 3-4 zile sunt doar in cautarea unor lamuriri asupra posibilelor efecte adverse pe care le-ar fi putut avea asupra copilului aceasta lipsa de hormoni.

Daca stiti cazuri asemanatoare, orice info ar fi bine venita. Ma intereseaza daca cunoasteti cazuri de femei hipotiroidiene si copii sanatosi.

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_b spune:

Buna dimineata!

Goldi, ma bucur ca s-a rezolvat bine situatia cu placenta - mamica fericita!!!

Vanyy la mine bebele e mai mic putin pt ca am ovulat mai tarziu, dar dr a spus ca e ok, nu ii problema asta!

Iunia imi pare rau pentru rezultatul asta cu tiroida, eu sincer nu am auzit de asa ceva... Doctorul tau ce zice? Eu sunt sigura ca trebe sa existe ceva medicamente care sa echilibreze situatia! Sa nu intri la disperare! Daca poti cat mai repede sa vezi un medic, ei stiu cel mai bine sa iti spuna ce sa faci sa fie ok. Doamne ajuta!!!

Ale

------------------------------
Ai curaj pentru marile suparari din viata si rabdare pentru cele mici; dupa ce ti-ai terminat cu bine treburile zilnice dormi linistit. Dumnezeu este treaz.
-----------------------------

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

'Neata!
Bun venit noilor fete!
Nastasie, nu stiu ce sa zic, dar daca medicul considera ca e totul ok, atunci cred ca asa este. Exact asa era medicul din Iasi cu care am nascut-o eu pe Iustina, nu facea ecografii dese, ci control pe masa. Deci depinde de stilul fiecaruia.
Goldi, felicitari! Ma bucur ca e totul bine!
Liliana, Mihaelka, ma bucur si pt. voi ca totul e in regula!
Iunia, multa sanatate!
Bafta fetelor care merg astazi la control!
Va doresc o zi cat mai frumoasa!

Lora, mami de Iustina si 13+

Bazar DC - ajutati copiii

Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Privitor la alcool, de cand sunt insarcinata am baut o singura data o gura de vin. Nici nu simt nevoia sa beau.
Fetelor, la durerile de cap puteti lua cate un paracetamol in cazul in care nu va cedeaza fara, nu-i nicio problema, am intrebat eu medicul ginecolog.

Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Buna dimineta!

Multumesc fetelor care s-au gandit ieri la mine . Am intrat sa va citesc pe seara dar nu am avut putere sa va scriu.

kiti,chichiutza, lyvy, bafta azi la eco!!!

klarisse, in legatura cu prietena ta, care are uterul mai mic, eu cred ca va fi ceva mai greu sa duca o sarcina pana la sf dar nu imposibil. Cum o femeie cu uter normal poate duce o sarcina de gemeni sau tripleti pana aproape de 40 de sapt, la fel cred ca si prietena ta poate duce o sarcina unica pana aproape de termen. Mai conteaza si cat de mult se intinde uteul fiecareia. Uite, mamei mele i s-a spus ca are uter infantil si ca nu poate avea copii, in sarcina cu mine nu a avut nici o pb, iar pe atunci nici nu se faceau ecografii.
nastasie, nu mai fi suparata ca nu ti-a facut eco. Programeaza-te la o clinica particulara si linisteste-te. cat despre miscari, e posibil sa il simti pe bebe. se zice ca la a doua sarcina din cauza muschilor care sunt mai slabiti, poti simti miscarile mult mai devreme ca la prima sarcina.
ariciu, felicitari pentru suvite, e important sa va simtiti frumoase in perioada sarcinii!!
dizica,Loredana79, bine ati venit! Sa aveti sarcini fruoase si usoare!
LilianaR, mihaelka,andra-b, felicitari si voua pentru eco!
Iunia, nu ma pricep la astfel de analize. Oricum, cu Dumnezeu inainte! Va fi bine!

Eu azi sunt bine. Nu am avut dureri prea mari, doar o ameteala continua. Mi-au facut o injectie la inceput care m-a ametit..drogat ..ceva in genul asta . Abia azi dimineata a trecut ameteala. Iau antibiotic si inca o pastila care sa tina colul deschis sa se curete bine. Dr-ita mi-a spus ca o sa am sangerari vre-o 4 zile (cred ca nu a fost doar vis) iar eu nu mai sangerez de aseara!Sper sa nu fie vre-o pb. Ma duc la control lunea viitoare. Am recomandare de pauza la facut copii vre-o 3-4 luni, dar sper sa-mi dea unda verde mai devreme.
Dupa ce am iesit din spital sotul meu mi-a cumparat un buchet de irisi galbeni si un martisor.

Va pup, sa aveti o zi frumoasa!

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian - 29.12.2008

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

Mergi la inceput

Madutza, ce frumos din partea sotului tau! E important sa fie alaturi de tine in momentele astea!
Ma bucur ca esti mai bine. Cine stie cu sangerarea, poate nu la toate femeile e la fel...
Sa stai acum sa te odihnesti... sa iti revii... si apoi back to work!

Ale

Ai curaj pentru marile suparari din viata si rabdare pentru cele mici; dupa ce ti-ai terminat cu bine treburile zilnice dormi linistit. Dumnezeu este treaz.

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Buburuza_10 spune:

Buna dimineata!

Goldi, felicitari pentru Martisor!!! iuhuuuuuuuuuuu!!! sa-ti traiasca sanatos si fericit pana la adnaci batraneti!

Iunia, habar nu am... Dar ma gandesc ca doctorii ti-ar fi spuns daca ar fi existat vreun risc. Cel mai bine e sa ceri prerea medicilor. Ai incredere in tine si in bebele tau ca este puternic si ca va rezista indiferent de hormonii astia!!!

Lora, imi faci o cand te vad cu caruciorul ala roz!!! Cat despre alcool, eu am baut doar in noaptea de Revelion pentru ca nu stiam ca sunt insarcinata... am aflat a doua zi!

Multa bafta fetelor care se duc azi la intalnire cu bebe!!! Totul va fi bine!!! De abia astept vesti bune pe ziua de astazi!

Madutza, imi esti tare draga! Te tare!

Astazi am schimbat si noi semnatura!!! Sunt f mandra!

13+

Mergi la inceput

Buburuza, poate o sa fie la fel si la tine, mai stii?!
Madutza, posibil sa fi curatat dr. f. bine si sa nu ai multe resturi ramase, nu are ce se elimina mult. Ai grija de tine si sa dea Domnul cat de curand sa te vad ca vii cu vestea mare!

Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanyy2009 spune:

madutza
buburuza felicitari pt schimbarea de semnatura
andra....si la mine a fost la fel...cei drept eu m-am speriat putin(mai mult)....la mine UM a fost pe 8 decembrie....dosctorul mi-a zis ca....conceptia a avut loc undeva pe 29-30 decembrie....cand am fost sa imi confirme sarcina...doctorul a spus ca aveam 4 saptamani...nu spun ca a stat saracul vreo 20 minute sa gaseasca ceva(si asta din cauza mea ca l-am batut la cap sa se uite bine ca eu stiu ca sunt gravi.....el nu....pai dupa 3 teste de sarcina.....intr-un final a zarit el ceva si mi-a zis ca e prea mic....bine eu intrasem in panica m-am gandit ca o sa am probleme.....

10+

Mergi la inceput

Buburuza felicitari, victorioasa a mai trecut o saptamana, ce frumos!

Vanyy bine ca ai insistat, nu ai facut-o degeaba! Bine ca e bine, oricand s-ar fi produs ovulatia, bine ca s-a produs... a avut loc si marea intalnire si bebele e acolo bine si creste!!! Tare ma bucur!

Ale

9+

Mergi la inceput