Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (15)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LilianaR spune:

Corina Grigoriu, dar ma indoiesc sa gasesti de pe o saptamana pe alta; eu am facut saptamana trecuta si am gasit abia pe 19. La minim 3 saptamani.
In general gasesti ginecologii buni la 2-3 saptamani distanta.

Mihaelka, cum sa aiba doar 4cm si ceva? Ai 12+, eu am 11 fix azi si avea peste 5 cm de la cap ;a fund, CRLul adica...
Vezi ce scrie pe eco alea si pe raport sau fisa din spate, ca e cam mare diferenta. E drept ca dupa CRL avea 11s si 5 zile, adr totusi, e doar distanta de la cap la fund!

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crina-s spune:

vad ca apar viitoare mamici in continuu....
dizica, loredana79 bine ati venit! sarcini usoare si la termen va doresc!
felicitari dragele mele ptr eco!
se zice ca asa cum incepi ziua de intai asa merge toata luna, deci va fii o zi mirifica se pare.
madutza ai avut o zi grea astazi, sper din tot sufletul sa fii bine.
va doresc noapte linistita si vise placute!
bebele meu cam vrea sa se culce acum.....mi-a pus somnifere in apa plata

p.s. stiu ca fetele cu eco de astazi au primit martisoare, dar celelalte burtici? nu s-a laudat nimeni astazi....eu am primit flori de primavara de la sotul meu (de precizat ca primesc flori de la el foarte rar, deci e un eveniment)

9+

crina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crina-s spune:

Eu nu prea stiu multe de babele astea de martie.
Bunica mea spunea ca-n luna martie e obligatoriu sa port mereu ceva rosu si daca se poate ceva pe dos ca sa nu se lege farmecele de mine (nu ca as crede in asa ceva).
Ce-i cu babele astea, cum se aleg? mama parca imi spunea ca baba mea e ziua de 2 martie ca sunt al doilea copil nascut.....

acum chiar plec...

9+

crina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

liliana multu mult pt. raspuns, momentan mi-am facut la o alta doctorita de la CMU pt. saptamana viitoare.Sa vedem cum decurg lucrurile cu ea.Eu o sa nasc la CMU si din pacate nu cunosc pe nimeni din interior, ma refer la doctorii ginecologi, mai ales ca vreau varianta nastere vania(in apa).

Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Buburuza_10 spune:

Felicitari burticilor care si-au vazut puisorii azi!

Nastasie, daca nu ai liniste, programeaza-te pentru eco. Daca esti ok, nu are rost. Ciudata atitudinea dr. tau. Majoritatea iti fac eco chiar daca nu e nevoie, doar ca sa iti ia banutul!

Bun venit noilor burtici!

Crina, eu am primit un superb buchet de trandafiri rosii si roz si crini de la sotul meu! Este remarcabil mai ales ca el nu e roman si ca a trebuit sa ii explic semnificatia Martisorului si a lui 1 Martie! E un dragutz!!!

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Karin25 spune:

La multi ani dragele mele!

Am lipsit de la apel pt ca am fost la deva de joi seara. Merg sa citesc din urma si revin.

Edith 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanyy2009 spune:

Buna dimineata burtici
eu am fost ieri in vizita la mama si de aceea nu am intrat...am citit aseara un pic mai pe diagonala asa ca ma duc sa recitesc tot tot....

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goldi spune:

Buna fetelor,
Nu am intrat de mult pt ca am avut probleme cu o decolare de placenta care m-a pus pe jar si mi-a stricat toata bucuria si linistea acestor saptamani.
Acum e bine, bebe este vioi si am primit si un frumos martisor
13+

"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza

Mergi la inceput

sa o luam cu inceputul :
klirisse stiu ca tu ai eco pe 6 martie....eu am pe 5....hai ca mai e putin
andra felicitari pt eco....eu la eco de 9saptamani bebele avea 2.20 cm(masurat de la cap la fund)
nastasie, liliana, mihaelka felicitari pt vestile bune, nastasie nici eu nu stiu ce sa zic ....poate pt linistea ta ar trebui sa faci un eco la alta clinica
Buna venit si noilor burticute, sarcini usoare si la termen va doresc, dizica...referitor la pierderea in greutate eu nu stiu ce sa spun....eu am pus pe mine cam 3 kg deja
Vorbeati de alcool...si eu stiu ca e interzis....dar si eu ca si
ariciu de baut nu beau sunt sufibiente tigarile
Livi tin pumnii azi la eco

10+

Mergi la inceput

goldi ma bucur ca totul e bine pana la urma.......si de martisor ce sa zic ....superb

10+

Mergi la inceput