Bravo Oanka80, Marsy,Jeni_h !!! Iepu 2010 (107)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

ce frumos e bebe, Oana! si pare ca seamana cu tine :) oricum va fi blond sau saten, daca ma iau dupa sprancene

roxana 35 silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Felicitari Jeni!! Bun venit pe lume Sarah Maria!!

Merg sa modific si nr de mamici si sa adaug o fetita in plus la nr bebeilor!

Mami de Luca again ~ ... dulcea si frumoasa printesa rozalie ~Luna a noua!!!~

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Citat:
citat din mesajul lui oanaiacovita

Am mai pus poze cu Eric AICI.

Oana mami de minune mica, Eric Nicholas

Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!

Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!

Foarte frumoase pozele! Incet incet va obisnuiti..

ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare

Cum creste bebe Justina

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + 32+ - Justina
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Citat:
citat din mesajul lui Rebiana27

Merci!
Nu m-am prea bagat la modificat pagina si nu m 'stiam' ce tb modificat.

ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare

Cum creste bebe Justina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Oana am vazut bebe.Ce scump e!!!Intrebare tampita: nu ii e prea cald atat de invelit si imbracat?Intreb si eu,na?Ca sa stiu cum sa fac la randul meu.

+38 cuGeorge-Theodor

AMR 9 zile .... maxim !!!
Doamne ajuta!

Eu si bebe il iubim pe tati !Muuult!Pt ca este cel mai bun tatic din lume!

www.flickr.com/photos/9821718@N07" target="_blank">Pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ioanact

Citat:
citat din mesajul lui Rebiana27

Merci!
Nu m-am prea bagat la modificat pagina si nu m 'stiam' ce tb modificat.

ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare

Cum creste bebe Justina

Nu-i nimic, Alina, ca si eu mai uit sa completez peste tot si ma intorc sa rectific!
Oana scump foc Eric!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cenia spune:

OANA: am vazut ca poze cu Eric frumosul tau! Doamne ce mic si scump e! parca am uitat cit is de mici!

o atentionare: prea infofolit, nu e in siguranta cu multe plapumioare pe el, pericol de sufocare. mai bine incalzesti camera cu un calorifer electric sau alta sursa.
la sin, in poza, nu e pozitionat corect. sinul trebuie sa "se lase" pe barbia bebeului, lasindu-i nasu cit mai descoperit posibil. daca ai gasit metoda de alaptare a sinului refuzat, si o accepta, da-i inainte, e bun asa.
si eu as fi inclinat spre stoarcerea lui pt detensionare si apoi servit strengarul.
nu ii mai da cu biberonul, doar cu lingurita daca tot vrei sa ii dai completare.

nu te supara pe noi astea cu sfaturile. tu faci ce vrei, la urma urmei! nu ne baga in seama si gata! nopti usoare iti doresc!

Mergi la inceput

Eu am intrat in saptamina 35 de ieri. Ura! nu stiu de ce ma bucur, ca nu e pregatit tot ce as vrea, dar ma bucur ca trece timpul!

Bebe e f agitat, cind stau intinsa la orizontala uneori noaptea mai intreb daca mai exista ca nu il simt! desi seara cind ma asez in pat face box, ziua sta cuminte ca il legan ca ma misc mereu cu cei doi copii ai mei. si singura acasa doua zile, fara sot.

cind vad cit va mai masoara, controleaza doctorii in Romania nu stiu ce sa fac sa rid? sa pling? eu imi fac programarea cam la 1 luna asculta bataile inimii, kg,tensiunea,urina,nu vad nik ca nu e ecograf, si ma trimite acasa. sper ca stiu americanii astia ce fac.

fetelor, multumesc ca mi-ati raspuns referitor la intepaturile in coloana cind pasesc noaptea din pat, am inceput sa iau Tylenol(aceeasi substanta activa ca paracetamolul), parca e mai bine, nu au trecut de tot. am si o durere in git, o trece si asta! sistemul imunitar e la pamint, as dormi noaptea dar am asa: baiatul trece prin perioada de cosmaruri nocturne ( baietii pe la 4 ani is cei mai vizati, cica), se cheama pavor nocturn, incercam sa gasim leac, fata se trezeste de 3 ori si cere biberon cu lapte, desi scapasem de obicei si vezica urinara nu suporta prea multa presiune, asa ca noptile mele is varza.

cel mai mult cind apare bebe, la mine, ma doboara lipsa de odihna, de somn. ca sa ai mult laptic trebuie sa bei multe lichide si sa te odihnesti bine. contrar opiniei ca trebuie sa maninci bine! maninci cit iti trebuie, nu mai mult! de asta trebuie sa dormi cind doarme bebe, nu mai ai timp de forumeala, dar cam asta e situatia!

Cenia +35 cu Sophia + David 4 + Naomi 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns plateea spune:

eu le cert pe fetele mele ca au activitate la viteza melcului turbat, dar vad ca si la voi e o distractie... de numa.
ori profitati de ultimele nopti intregi de somn (si zile, dupa cat vad ca discutati si ziua), ori ati picat in butoi...
dar deschideti poarta, turcii ma-nconjor!!!...
maine preluati stafeta si va vad eu apoi...

Plateea, fluturas drogat, dependent de doza zilnica de iubirea celor 2 baieti din viata mea, bbTo ochios, si tati pentaxist ! Viata mea e mai frumoasa, cu fiecare zi care trece!

www.flickr.com/photos/23363511@N05/" target="_blank">bbTo
povestea unei pastai...numita bbTo

Mergi la inceput

Vreau sa va povestesc o faza comica, poate Andira si-o aminteste, referitor la reactia sotului in momentul nasterii.
Am avut dilatatie 2 doua zile si a treia zi mi s-a rupt apa noaptea in somn, dopul gelatinos eliminat foarte putin, (arata asa ca oul gelatinos si e maroniu, intrebati pe aici cum e) si dupa ce s-a rupt apa nu am fugit la spital, era ora 4:30 dimineata, m-am pregatit, m-am spalat, am zis ca vreau sa stau pina la 7 si apoi oi pleca sa nu deranjez dr din somn ca mi-era rusine. dar la ora 5:30 am zis ca mooor si am trezit sotu proaspat venit din AMerica pe alt fus orar, zapacit, sa megem. stateam la socrii. am iesit afara era un friiig in aprilie 2005 ninsese si eu in slapi imprumutati cu sosete ca nu imi intrau papucii, asteptam la masina si ma uitam inmarmurita cu sotul se foia cu bagajul meu imens si nu lasa pisica sa intre in casa, si era un joc de picioare, valiza, pisica, usa, parca eram la campionatul de fotbal. cind am urlat tare de tot: " da-o incolo de pisica si hai mai repede ca nasc aici in curte!!!!!!!!!!!!" s-a auzit pina la 1 km parca era vocea unei vrajitoare.
scuza lui era: "sa nu-i trezeasca pe ai mei!"
eu: "ce imi pasa mie ca ii trezeste pisica? eu nasc si tu faci bambilici cu pisica la usa?"
am ajuns la spital cu dilatatie 8 spre 9. am nascut in urmaotarele 30 min, sotu abia a reusit sa ajunga inapoi acasa. deci chiar aveam motive sa tip la el.
ce zic eu? " reactii intirziate in clipe importante:
ce zice el? " reactii exagerate in clipe de stres, nu face nevasta fata stressului"
asa e cu barbatii nostrii, depinde din ce parte privesti situatia!
dar sunt ai nostrii si ii iubim asa cum sunt, ca doar de asta facem prunci cu ei! ha ha ha! sper ca v-aminveselit si v-au trecut supararile si emotiile venirii necunoscutei nasterii.

haideti cu agitatele si cu martisoarele!

Mergi la inceput